Bir arkadaşım 2010 senesinde vermişti. Hala kitabın arasında durmasına şaşırdım. Sizde var mı?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Orta okulda bir arkadaşım bana toka vermişti bir arkadaşım ise şiir yazmıştı o ikisini hala saklıyorum hatıra ve anı olarak tokatı ara sıra kullanıyorum hata benim için anılar hatıralar çok değerli kıymetli özel anlamlı ve önemlidirler hiç bir hatırayı anıyı ne olursa olsun atmam güzel bir şekilde gerektiği gibi saklıyorum zaten olması gereken de olur her insan hatıralara anılara hazine gibi gözü gibi bakmalıdır çünkü anılar ve hatıralar çok çok önemlidir insan hayatında.
Evet 6 yıl öncesinde aldığım bi hatıra defteri var. İçine arkadaşlarımın verdiği gül çiçek vs bi şeyler koymuştum. Hala duruyor.
Aaa bi de 3. sınıfta yazdığım günlüğüm de hala benimle
benimde sakladığım böyle bir gül var tek adet buketin içinden çıkarıp saklamıştım 😀 bir de babamın anneme evlenirken aldığı saat var çocukluğumdan beri sakladığım
Çocukluktan kalma kolu hafif yırtık bir tane kazağım hala duruyor. Birde peluş köpek var onu da tutuyorum çocuğuma veririm oynasın.
Teşkürler
Cevap
13Cevap
sakladığım eşyam yok
Evet birinci sınıfta okuma yarışmasında birinci olduğum için öğretmenim bana ördekli çok tatlı bir kalemlik hediye etmişti okul hayatım boyunca kullandım hep yanımdaydı şu an üniversiteye gideceğim ve yine götüreceğim🤍
ilkokul onlugum, annemin universitede yolladigi yiyecek kolisinden cikan mektubu, yegenim bana yaptigi ilk resim. Bunlari uzun zamandir ozenle sakliyorum.
8 yıl önceki erkek arkadaşımn aldığı cicekleri bu yıl attim
Orta okulda harcliklarim ile bir antika grammafon almistim calismiyordu ustelik onu tamir edip calistirdim hala durur 1918 yapimi.
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
10 yaşımdan beri saklıdır deniz yıldızı şeklinde saç tokam.. 🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
2. Sınıftan bu yana bi' kırmızı tarağım var. Sadece ortada 2 dişi kırık ama hâlâ çok severek kullanırım.
Evet var. Henüz 5 yaşındayken babamın bana aldığı kurmalı civciv hala durur. Sanırım 30 sene olacak.
kitap arasında kalmış bir çınar yaprağı. üzerinde isimler yazılı
İlkokulda öğretmenim resmimi çizmişti hala saklarım
Yıl 1995. İlk görüşte aşık olduğum adamın çalıştığı işyeri kartviziti duruyordu hala, daha geçen gün attım 😉
Birde 5. Sınıftan itibaren her yıla ait okul karnelerim
Ben bi istifciyim çok sey vardi benim evde ama en son bi depresyona girdim skjasn herseyi attim yoksa evde 16 yillik esyalar bile vardı
Evet lise öğrenci kimliklerim her yıl yenilenirdi 4 tane var askerlik ehliyet ve kimliğim hala duruyor
neredeyse her kitabımın arasında çiçek var gittiğim yerlerden alırım o ara okuduğum kitaba koyarım
Vardı ne varsa yaktım
İlk maaşımla aldıgım saati saklıyorum
Sakladığım bi eşyam yok
Beşiğim çatıda saklı hâlâ.
Madeni ve kağıt eski paralar...
Yok benim ama görsel eskiye götürdü beni
Ben anısı olan her şeyi saklamaua çalışırım
Yok.
Çoook fazla var
Var birkaç tane
maalesef yok
Karimin sac teli