AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Olayın detayını acikliyim bilimsel olarak dünyadaki hersey enerjiden yaratılmıştır sen pozitif enerji yaydigin zaman o şeye er ya da geç ulasiyorsun sigil olaylarında aynı mantıkla işliyor ise yarıyor yani enerjiyle alakalı
Okuldayken çok yapardım ihtiyacım olduğu zaman o ihtiyacımin kısa süre içerisinde gerçekleşeceğine inanır ve beklerdim çok kısa süre sonra kendi kendine olurdu hicbirsey yapmadan
Ama inancın yüksek olması lazım celiskide kalırsan veya olumsuz dusunursen olmaz
Yaptım bekliyorum ama nerde sürekli kontrol edin dyiolar vs
Ritueliin detayına hakim değilim sigil ve astral seyahat olayını yaptım ikiside tamamen inanca bağlı
Siğil nedir geçen fısıltı yaptım çok yaklaştım aslında ama aramadı
Kıvırcık saçlı bı kız YouTube de anlatıyor sigil olayını
Hmm tamam
Astral seyahati de buyuculugun kara kitabı mi ne öyle bişey vardı ingilizce ondan okumuştum
Ama başarılı olamadım baş ucumdan kendimi izledim sabaha kadar
Peki nasıldı korkmadın mı
Korkacak bişey yok dünyada tek olmadığımızın zaten farkındayız ve hicbiseyij bize zarar veremiyeceginden zihnen gucluysen bir sknti yasamazsin
Yani peki işine yaradımı ciddi
Kapı olayları var şeytanla anlaşma falan yapiyosun o olay biraz teferruatlı hiç ugrasmsdim ama mantıklı birşeyde değil bence şeytanla yapılan bir analsma sağlıklı değildir bir şey almadan bir şey vermezler
Evet sigil işime yaradı
Ufak çaplı şeylerdi istediğim şeyler elime geçti
Kesinlikle ki zaten bırakmazlar zamanlada
Sigil ve manifesto olayları enerjiyle alakalı odlugu için korkacak biseyin yok
Öyle tabiki ama işte fısıltı yaptığın kişi enerji insanı ise çok zod oluyor onun alanına müdahale etmek
İyi düşün iyi olsun derlerya bunlarda öyle bişey bence
Kesinlikle öyle peki bu witchler ne diyosun
Büyücülük cadılık işte inanıyorum yapabilen var mesela arkadaşımın biri dokunduğu yerdeki ağrıyı giderebiliyordu üni de ama birazda sana verilmiş bir şey herkes yapamaz
Şifacı olanlar var üstüne çalışma gerekiyor 2 entrsan kıyafet giyme ile olmuyor tabi gelmesi gerek soydan kandan
Tabi canım kyafetle alakası yok tamamen verilmiş bişey bence
Kesinlikle öyle üstüne durmak istemeyenler var bide
Bence böyle şeyleri hayatının merkezine koyup devam etmektense hobi olarak uğraşıp realist düşünmek herxaman en mantıklısıdir
Kesinlikle kafa yoran sapıtıyor zaten
Gerçeklik algısını kaybediyorlar
Öyle bu sefer kötü enerjilerle bir oluyor sonra finsh
İşe yarıyor ama hayatını onlara bağlama cabalamayi brakma
Motivasyonunu yukseltmeni sağlar ben mum yakarım ders çalışırken kokusu hoşuma gidiyor
Yok ben çok üst seviyedeyim bi çalışma yapmama rağmen duru görü vs açık işaretler alıyorum dahası var
Bunları gerçekten bir isaret olarak görüp ateizime yonelenler falan var 😂 ama saçma kader ve kısmet olayıyla da çok karşılaştım ben bunlar sadece enerjiyle alakalı bence
Kaptırma kendini
Oda bilinçsizlik işte islam gerçekten islam kimse bilmiyor Arap kültürü yaşıyoruz yanlış İslam bilinse gerçekten kayılmaz zaten çünkü temelde bi yaratıcı var ki bu güçler bizde oldu pıt olmadı yani
İslam da cemaatler sayesinde insanların çıkarına bağlı durumda şu an İslami öğrenmek isteyen kuran dan başka hiçbir yerden öğrenemez
maalesef onun icinde arapça bilmemiz lazım dilimize doğru telaffuzu yok çoğu şeyin farklı farklı anlamlar çıkarılıyor
Sağlam doğru cemaatlerde var ve enerji orada mükemmel yani onu tatmaknlazım
Ben cemaatlere guvanmiyorum ya
Semerkand tavsiye ederim ama özellikle başındaki zaatı gör insanlara aldanma direk o olsun hedef görmek sonra anlarsın
Yok yok kalsın ben böyle iyiyim 😂😂😂
😂😂
Hicbirsey üye olmak istemiyorum 😂
En basit manifestlerden biri ''who?'' oldugu icin en cok yapilan manifest diye duymustum. Bir yere not aliyosun telefon, kagit fark etmez. ''Üniversiteyi kazanacagım who?'' ya da ''yeni telefon who?'' yazıyorsun tum inancinla. Fotograf koymak daha etkili diyolar. İste istedigin telefonun resmini manifesti yazdiktan sonra koyuyosun. Sonra gerceklesiyomus ama bilmiyorum
Ama ne zaman işte bekliyorum
Denedim sonuç alamadım daha
Ne zaman yaptın? Bende yaptım
5 ağustosta
Ne istedin aşko
İstedik bir şeyler olmadı
Hmm olur zamanı varsa
bilmiyorum desem cahil olurmuyum
Yok kız beraber öğrenecez
Neyki o