Şimdi sizin aklinizda iki soru var 1) Fetöcü Nedir? 2) Kimlerdir? Bugun fetonun kenarindan gecen insanlari bile iceri atan ya da issiz birakan akp, kendisi fetonun kalbinde idi ve nedense hicbiri istifa bile etmedi. Bugun hayircilara chp lilere fetöcü diyenler bunlara iyi baksin siz ne dusunuyorsunuz?
Anlamazlar mal bunlar 😂Allahu ekber diyenin popona takiliyolar ordek yavrusu gibi bu halkin beyni yok fikri var mk 😂
Onurlu serefli bir insan si manzarayi unutmaz ayni sekilde pkkyla olan samimiyetlerini de.. Akp hepsini amaci icin kullanip sildi halkini silmeyecekmi saniyor bu dallamalar?
Peki bu kadar çok delil varken her şey ortada iken sütten çıkma ak kasik gibi neden ahkam kesiyorlar. Başkanlık sistemi ile dokunulmaz ve hesap sorulmaz bir zirha burunecekler
Şimdi sana bir soru Araç yoluna devam ederken, üstünden motoru yürüyen aksamı sökebilirmisiniz? Akp'nin içindeki fetöcülerin silinmesi ancak bir seçimde olur...
Bunlar şu an şamarlanıyor, devlete biat ettiğine emin olduğu anda çoğu dışarda olacak. Ama azılılarını ezecekler, sistem tıkana tıkana işliyor biraz zor devam ediyor...
@RandorM Fetonun ne olduğu yıllar önce ortaya çıktı. Devlet uyarısını daha o zamandan yapmıştı. Eğer halen bu adamlarla ilişiğini kesmemişlerse kusura bakmasınlar ama pişman olmak için biraz geç.
Son 3-4 senedir gündemi takip ediyorum. Türkiyenin geçmisiylede ilgili yinede birseyler arastirdim az cok bilgim var kanki 😃Bu twitler falan bence montaj malum akp yi karalamak icin bir cok yönteme basvuruyorlar algi operasyonu yapan cok diye dusunuyorum.
En İyi Cevaplar