ayni yere gecen ay gitmistim max 5 dk kalabilmistik ve ayrica en arkada hic isik gormeyen bendim simdi feneri tutan ben olucam korkmamak icin ne tavsiye edersiniz pesinden gelenlerin ben de mi pesinden kossam🤨

ayni yere gecen ay gitmistim max 5 dk kalabilmistik ve ayrica en arkada hic isik gormeyen bendim simdi feneri tutan ben olucam korkmamak icin ne tavsiye edersiniz pesinden gelenlerin ben de mi pesinden kossam🤨

Kendine gel bi sen korkmak için para veriyorsun oraya. Korkmamak için değil. Git ve dilediğin gibi kork şimdi.
Cevap
7Cevap
Korkunun ustune gitmelisin, hatta korksan bile git, bak hersey nasik duzelecek, artik hic kirkmayacaksin.
vala cidden
Valla bak kesin dedigimi yap, korksanda uzerine git. O ve ona benzer butun korkularinin uzerine gitmeye baslicaksin, ve artik korkuyu hayatindan cikaracaksin
oh rahatladim heyecan da yaptim
Rahatlarsin tabi, dedigimi dene
sag olun yarin haber veririm
Tamam beklicem
yalandan korkutuyolar işte. bence korku evine gitmek yerine başka bir aktivete yapın.
gecen zifiri karanlikta merdivenlerde kovalamisti testereli adam yeterince korkunctu ama sonuçta o da insan kafasiyla gidicez simdi
Koyacağın fotoğrafı senin
I * Kira Hoshikage. I'm 33 years old.
Ayem otuz üÇçç yiırs old
ben 33 yil eskisiyim😏💪
Hahahahsha bu iyiydi
Korku evine gidip korkmamaya niye çalışıyosun :d
ya gecen cok korktum iptal ettirdik 5dk da daha aza indirmek icin soruyorum
heh iyi iyi
Korkun amaç bu
Korku evine gidip kalpten gitme de sonra
gerildim
Bu görseldeki hangi filmdendi