Bir şirkette müdür yardımcılığı yapıyorum ve sabahtan beri ağlamamak için kendimi kasıyorum. İşime odaklanamıyorum.
Sadece bunu dinleyerek ağlamak geliyor içimden.
Bir şirkette müdür yardımcılığı yapıyorum ve sabahtan beri ağlamamak için kendimi kasıyorum. İşime odaklanamıyorum.
Sadece bunu dinleyerek ağlamak geliyor içimden.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence sade kahve iyi gelir stresi azaltabilir
Mukemmelsin abi
Sen gene ağlamak istiyorsun ben çığlık atmak istiyorum ama olmuyor içimdeki sıkıntıyı dökemiyorum
çığlık atsan ne değişecek. Çığlıklarının sonucunda yine çığlık atmana sebep bir ton şeyle karşılaştıktan sonra
Travma durumu?
çocuklukta yaşadım fakat ondan kalma mı bilmiyorum
İçin mi daralıyor?
daralma falan yok sadece sürekli ağlamaya hazırım. intihar düşüncesiyle savaşıyorum bir de
Neden?
çünkü bu dünya yaşanmak için yeterli değil. doğru kimsenin umurunda değil. menfaat düşüncesi olmadan en doğru ve ahlaklı şekilde yaşamaya çalışan insanlara küfür ediyorsa bir dünya niye yaşayasın ki?
Hayatına anlam katmak istemiyorsun galiba?
Hayatta tek anlam ölüm , işin doğrusu bu dünya senin nefesin kadar gerçek sadece.
Ben eğlenceme bakıyorum , dünyayla bi sorunum yok.
Sende dene.
https://youtu.be/jpEI2lSj5OE
etrafımda benden daha eğlenceli en kasvetli havayı bile panayır yerine çevirecek kimse yok. Fakat neye tutunarak yaşayacağım? Eş mi? aile mi? arkadaşlar mı? hiçbiri gerçek sevginin çeyreğini bilmiyorlar tek dertleri kendi menfaatleri yaptığım meslek bile ahlaken doğru değilken.
müslüman değilim bu arada ben deistim
Seni bilmem ama ben ölü bir komutanın askeriyim.
Ordum yok , arkadaşım yok , işim yok , amacım yok.
Bildiğim tek bir şey var , oda savaş.
Ben ölmeyi çok denedim ama onu bile beceremedim.
Sonra dedim ki madem ölmüyorum , o zaman gücü yeten beni öldürsün.
Vaktim dolana kadarda savaşmaya devam ediceğim.
Çünkü bu acımasız dünyaya isyan edebileceğim tek yol bu.
Müslümansın yda değilsin , dinlemende fayda var.
O sure insanın içine huzur veriyor.
Kutilel insan , kutilel insanu ekferah...
Herkesin yanlışları vardır , ben iyi ya da kötü nedir bilemem.
Sonuçta taşa kazınmış kurallar değil.
Bildiğim tek bir şey var.
Ben özgürüm!
ben böyle bakamıyorum olaya. sırf nefes almak için yaşam mücadelesi vermek anlamsız. Bu insanların arasında yaşamayı hak etmiyorum. Ve hak etmediğim bir dünyada da kalmak hiç istemiyorum.
Ölmek işin kolay kısmı tabii , ama yapamazsın.
Çünkü yaşamak istiyorsun.
"İnsana özgü bir becerisizliktir yaşayamamak.
Yoksa hangi balık boğmuş kendini suda , hangi serçe atlamış damdan."
Dostoyevski.
Ne istiyorsun?
ben çoktan intihar ederdim korkum da yok. Fakat sorumluluklarım var şikayet ettiğim insanlar gibi yapamam. Nasıl olsa ben ölünce ne yaparlarsa yapsınlar mantığıyla sonlandıramam hayatımı.
Öldükten sonra anlamı ne?
Herkes ölmeyecek mi zaten?
O zaman bu dünyanın anlamı ne?
Banamı yalan söylüyorsun yoksa kendinemi?
Anlamı var mı yok mu ölünce göreceğim. Sen inançlı birisisin mesela senin için gerçek anlam cennet cehennem. Benim için bu dünya hiçbir anlam ifade edemiyor şu an. anlam arayışını ben 2 3 sene önce bıraktım
Cennet ve cehennem umrumda gibimi görünüyor?
Öldükten sonra cehenneme gitsem ne cennete gitsem ne?
Sonsuza kadar cennette kalsam sıkıntıdan bidaha ölürüm doğrusu , bu nasıl bir ödül?
Hayır benim derdim yaşamak , seninkide öyle.
Öte yandan inancımın nedeni cennet , cehennem veya ölüm değil.
Ben eskiden insanlara zarar veren , kan içen , kan kusturan , vahşi , insanlara büyü yapan, duygusuz , şımarık , kibirli bir yaratıktım.
Sonra Rabb'im rahmet etti de doğruyu gördüm , ona inandım.
Ben bu hayatta sadece Allah'ın merhametinden korktum , sonrada bu merhamete ihanet etmekten.
Sonu asla umrumda değil , ben sadece gönül verdim.
Eğer ölürsem , birdaha nasıl yaşayabilirim? Çocukların büyümesini , kuşları , yıldızları , semavi gökyüzünü nasıl izlerim?
Birdaha nasıl aşkla bir şeyi sevebilirim? Yaşadığımı hissetmek için nasıl hata yapabilirim? Nasıl savaşabilirim? Nasıl kendimle dalga geçebilirim? Öldükten sonra ne yapabilirim?
Hayır , hayır ben ölmek istemiyorum doğrusu , kim istiyor?
Sen istiyormusun mesela?
Neden istersin ki ölmek?
cennette sıkılırım dersen bu da inancına ters düşüyor ama. Sonuçta sonsuz huzur mutluluk ve doyma hissi olmadan bir yaşam vaat ediyor cennette. Ölmek istiyorum çünkü ölümün ya ruhumu yok edeceğini ya da gerçek olanla tanıştıracağına inanıyorum. istemediğin yerde durmak kimse istemez ben durmak istemiyorum bu dünyada. Ve karakterimle zıt arzulara sahibim senin eskiden böyleydim dediğin şeyleri şu an arzulayan isteyen fakat bu arzulardan dolayı yeri geldiğinde kusup kendimden tiksindiğim günlerim oluyor. Bu duygular ayda yılda bir değil sürekli çelişmeme sebep oluyor. Bu psikoloji beni yaşatmıyor
"Köprünün bir ucunda melek , bir diğerinde şeytan vardı
Şeytan çağırıyordu beni , melek kanatlarını açıyordu , ve ben hiçbir şey yapmadan yalnızca ortada duruyordum"