Yakartop, seksek, dansa davet, yerden yüksek. Ne güzel, ne neşeli günlerdi 🥲 şimdiki çocuklar şanssız vallahi full youtube’dalar. Sen en çok hangi oyunu oynardın?

Yakartop, seksek, dansa davet, yerden yüksek. Ne güzel, ne neşeli günlerdi 🥲 şimdiki çocuklar şanssız vallahi full youtube’dalar. Sen en çok hangi oyunu oynardın?
Saklambaç oynardık en çok. Tabii ben iri ve uzun boylu olduğum için sobelenirdim hep ama olsun zevkliydi bir hayli. Hem yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali tekrar tekrar oynardım. Gece yarısı gelirdim bazen eve. Askeri lojman ile polis lojmanı yan yanaydı. Polis çocuklarıyla oynardık. Her şey o kadar güzeldi ki o zamanlara dönmek için her şeyimi veririm.
@headlines iyi akşamlar, siteye yeni üye oldum. bir şey sordum da sanırım konuyu yanlış seçtim diye kaldırıldı ve soru hakkım bitti. sana sorsam yardımcı olur musun? xperim yetmiyormuş mesaj atamadım. mesaj kutum açık ulaşır mısın? bu arada şimdiden teşekkürler.
Çocukluğumda her erkek gibi ben de genel olarak erkeklerin favori oyunlarından olan futbolu tercih ederdim. Bunun dışında Saklambaç ve 9 taş oyunları favori oyunlarından birisiydi.
Rica ederim
İp atlardım ben çokça 😂
Boyun 170 o zaman :D
173 😄
O halde işe yaramış gözüküyor 😄
Etkisi olmuş olabilir bak, hiç düşünmemiştim bunu.😂
Cevap
5Cevap
Bilgisayar oyunları
Evcilik çok oynardım hepte abla olurdum. Arabalarla oynardım. Saklambaç yakar top istop yerden yüksek oynardım. Klasik oyunlar işte.
Can, seksek, 54, dokuz aylık, ebenalık, su savaşı, mahalle maçları, saklambaç uzuyor gidiyor
Evcilik oynardık😂 seksek oynardık.
Bu arada seni ilk kez gördüm💞
Yeni değilim aslında )
Sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı ender insanlardan birisin🥂 biraz stalk yaptım adkekkdf
Öyle mi teşekkür ederim ☺️ sevindim
Aslında istek atacaktım ama çekindim djdjdld
Zaten koca görüldü yemişim🤢
Anlayamadım?
Diyorum ki seninle konuşmak istiyordum ama çekiniyorum bir yandan istek atamadım dkdkdö
Güzel düşüncelerin için, teşekkür ederim ama ben kimseyle konuşmuyorum. Sade soru, görüş paylaşıp çıkıyorum )
Aaa reddedildim djdkdld
Saklambaç oynardım sürekli. Gece oynardık, çok eğlenceli olurdu.
Bilye oynardım..
evcilik :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?