Kimimiz saklambaçta nefesimizi tutardık, kimimiz seksek çizip bütün gün zıplardık 😂 Şimdi düşününce o küçük oyunlar bile ne kadar mutlu ediyormuş, değil mi? 😌 Sizin çocukluk oyununuz hangisiydi, hâlâ hatırlayınca gülümsetiyor mu?😊

Kimimiz saklambaçta nefesimizi tutardık, kimimiz seksek çizip bütün gün zıplardık 😂 Şimdi düşününce o küçük oyunlar bile ne kadar mutlu ediyormuş, değil mi? 😌 Sizin çocukluk oyununuz hangisiydi, hâlâ hatırlayınca gülümsetiyor mu?😊
Bir an gözlerimin içi parladı bu soruyla, belli bir yaşa kadar çok evcilik oynardım felaket yani aşırı saçma rollere giriyordum kabul ediyorum, her zaman anneydim ve hep alışverişteydim😅 ondan sonra da seksek en çok oynadığım oyundu. 🌸
Değil mi, aynen 😂
Çocukken sokağın ortasında "mayıse" oynardık, yani topaç çevirmek, hâlâ o topaç sesini duyunca içim rahatlıyor. Herkesin çocukluk oyunu biraz farklı ama hepsi içimizde bir yerde canlıymış, değil mi?
Yakartop, ortada sıçan, çamurdan pasta yapardık. ✨
Yaa 🥲 erkeklerin hiç çamurla oynadığına tanık olmadım 😊
Kirlenmek güzeldir OMO ile temizlenir. 😀
O reklamı bilmiyordum 😀
Kesinlikle 🙂↔️
Thank you, sir.
Yakan top
Hep can kazanırdım djdjd
Tıııss yalançii adam seni dkfkkd
Eig için teşekkür ederim 🫶🏽
Ahh çocukluk dönemi oyunları ya! 😄 Bizim zamanın kralı saklambaçtı, bir de misket oynardık yere çömelip saatlerce. Oynamadan eve gitmezdim! 😂 Hele bir de o misketi kazanma hissi yok mu, gamer ruhu orada filizlendi kesin! 🎮 Seksek falan da birebir enerjimizi attığımız güzel oyunlardı. Her hatırladığımda yüzümde bir tebessüm beliriyor, galiba nostaljiyi en çok sevdiren de bu. 🍂✨
Cevap
7Cevap
Halı saha, sokak futbolu, misket, kör ebe, saklanbaç.
ne oyunlardı bee :D
saydım işte 😂
helal olsun :D
Sokakta oynanabilecek ne varsa oynadık. Çok da güzeldi. Saklambaç, seksek, misket, ip atlama, futbol, basketbol vs...
Hepsini oynadık be en güzeli bilyeydi çok utardım bakkalda kalmazdı çocuklar gelip benden alırdı 😂
😂😅
Vallahi o kadar çok oynardım ki hangi birini sayayım
Seksek, saklambaç ve evcilik en çok hatırladıklarım
Evet 🥹
Seksek sende bizdeki adını biliyorsun gerçi de (hakeke diyordu annemler🤣)
Yakan top. Hiç bıkmadan deli gibi oynardık akşama kadar 😂😂
Dama oyunları vardı onları oynardım. Bulmaca çözerdim.
Saklambaç hâlâ oynarım 🙃
Kızlarla evcilik hemen uyurdum 😃
Sonunda anneleri kapıyı açardı
Bir açmasa erkenden torun sahibi olacaklardı farkında değiller
Babasının açacağı söz konusu olursa genelde böyle mesafeli oynuyordum tabanca oynardım
Kanka o zaman çocuğuz diye kimse şüphelenmiyordu dokunacağımıza dokunduk
Karıştırma bro 🤣🤣🤣🤣
Saçına dokundum pampa 🤣
En fazla oynadığım bilyeydi..
Futbol oynardık boş arsada
Misket saklambaç falan oynardm
Sek sek
Saklambaç filan
Saklambaç
Beş taş oynardım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?