Kişilik & Karakter Çocukluğunuzda en çok hangi oyunu oynardınız? SushidekiKurt Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ben hareket etmeyi seven bir çocuk olmadığımdan Babie'lerimle oynamaya bayılıyordum. Çocukluğunuzda en çok hangi oyunu oynardınız? Cevapla Çocuk Soruları Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. FPS oyunları 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evcilik oyuncak kopegime ip baglar gezdirirdim etegimi sacıma geçirip peruk yapardim toplu oyunları severdim 1 1 Yorumla SushidekiKurt +1 yıl ahahah çok iyiymiş Yorumla
nobodyask Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Oyuncaklari hiçbir zaman sevmedim baya olgun bir çocuktum tek sevdiğim şey topla oynamaktı büyüdük futbolcu olduk şimdi hala oynuyoruz😅 1 1 Yorumla SushidekiKurt +1 yıl Benim işim gücüm Barbilerdi. :D Yorumla
Enacimbisakin Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Atari çok oynardım onun dışında zaten başka bir şey hatırlamıyorum 😬 1 0 Yorumla
ruhumsevilmedi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 89% +1 yıl Genelde yt takılırdım. Mario oynardım izlediğim çizgi filmlerin oyunlarını oynardım karışık takılırdım yani :D 0 0 Yorumla
nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşık etme oyunu vardı bir tane 1 0 Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. chicken invaders 1 0 Yorumla
ManicDepression Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Stardoll :D 1 3 Yorumla SushidekiKurt +1 yıl Ya harikasın!!! Ben hala oynuyorum arada :D Yorumla ManicDepression +1 yıl Belki bilgisayarım bozulmasaydı ben de devam edebilirdim 😄 iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum ama artık o oyuna para yediremeyeceğim için iyi oldu sanırım jdwjjx Yorumla SushidekiKurt +1 yıl Hahahaha ben işe başladıktan sonra paramın bir kısmını o oyuna yatırdım :D Böyle de bir manyağım. :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
FPS oyunları
Evcilik oyuncak kopegime ip baglar gezdirirdim etegimi sacıma geçirip peruk yapardim toplu oyunları severdim
ahahah çok iyiymiş
Oyuncaklari hiçbir zaman sevmedim baya olgun bir çocuktum tek sevdiğim şey topla oynamaktı büyüdük futbolcu olduk şimdi hala oynuyoruz😅
Benim işim gücüm Barbilerdi. :D
Atari çok oynardım onun dışında zaten başka bir şey hatırlamıyorum 😬
Genelde yt takılırdım. Mario oynardım izlediğim çizgi filmlerin oyunlarını oynardım karışık takılırdım yani :D
günde 10 saat lol oynardım 15 yasıma kadar oynadım bıraktım
Süper Mario :(
Aşık etme oyunu vardı bir tane
Atari oynardım, halada oyun oynuyom
Gta vice city😂😂
chicken invaders
Stardoll :D
Ya harikasın!!! Ben hala oynuyorum arada :D
Belki bilgisayarım bozulmasaydı ben de devam edebilirdim 😄 iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum ama artık o oyuna para yediremeyeceğim için iyi oldu sanırım jdwjjx
Hahahaha ben işe başladıktan sonra paramın bir kısmını o oyuna yatırdım :D Böyle de bir manyağım. :D
Atari oyunlarını.
Kamyon harfiyat nakliyat oyunu
saklamcab
Counter strike 1.6🥺
Gta, need for speed
C&C Genarils
Age of Titans 🥹
Geta