#nirhamm 🔴🔴🔴🔴
Karekteri alımlı yapar
Görünüşü alımlı yapar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

#nirhamm 🔴🔴🔴🔴
İlk aşamada karşı cinste çekicilik hissi uyandıran şey o kişinin dış görünüşüdür. Ama sonra o insanı tanıdığınıda o insanın hala sizin için çekici olmasını sağlayan ya da o insanı sizin için itici yapan şey karakteridir. Yani dış görünüş bir insanı size çeker, karakteriniz de o insanı sizde tutar da denilebilir.
Dış görünüş ilk intibadır. Aslında ilk görüşte ısınır ya insanlar bazen, işte bu biraz kişiliği ele verir ve frekansları uyuşur. Yalnız bu başka kötü huyları olmadığı anlamına gelmez. Bazı insanlarda da bu tutmaz. Tamamen kapalıdır ilk görünüşe bazı insanlar. Hatta baya çaba sarf etmeniz lazım onlara yaklaşmak için. Başka bir nokta ise yüzeysel ve derinliğe önem vermeyen insanlar ise dış görünüşe önem verir ve bunun karizma ve karakter olduğuna inanır ki bu büyük bir yanılgıdır. Bunların ışığında bakacak olursak dış görünüş bir etken olsa da asıl önemli olan bunu duyormaktır.
Güzellik alımlı yapar, karakter bağımlı yapar. Dışarıda görüp gözümüzü almak istemediğimiz kişiler oluyor. Kimisi güzellik, kimisi ayrı havasıyla yapıyor. Buna da karakter falan denemez.
Benim için karakter önemli. Diş görünüş değil dış görünüşü alımlı olanda havalı oluyor. Ben ilk başta karaktere bakıyorum güvenilir olmalı gevşek olmamalı mesela. Sır saklamayı bilmeli insan zarar da görse ağzı gevşek insan sevmiyorum ben. Ve asla aran bozulsa bile çirkinleşmemeli seni ona buna rezil edip hakkında kötü konuşmamalı. Bunlar önemli, dürüst olmalı herşeyden önce hata da yapsa bunu söylemeli hatasını kabul etmeli. Herkes hata yapabilir kul hatasız olmaz. Ancak yapıp yapıp inkar etmemeli göz göre göre işte böyle sevmiyorum ben.
Cevap
81Cevap
İlk görüşte karakter analizi yapamayacağımıza göre dış görünüş alımlı yapar. Tabi sonra karakter işin işine girer ya alımlılığa alımlık katılır ya da olan alımlık yerle bir olur.
Dış görünüş ne kadar güzel veya alımlı olursa olsun o güzellik zekayla süslenmemişse beş kuruşluk değeri yoktur benim gözümde. İnsan vasat bir görüntüye de sahip olabilir. Zekası çeker beni.
Görünüş tabi ki, karakterim iyi de ne oldu
Buna karakter diyenler hadi gidin ordan , kesinlikle dış görünüş. Çünkü dış görünüşünü beğenmediğiniz birinin karakterini asla merak etmezsiniz. Ha ilkini beğendikten sonra tabii ki karakter önemli. Çünkü o olmayınca dışı süslü ama içi boş bir ambalaj kutusundan farksız olmuyor.
Cevap: C
Her ikisi de uyum içerisinde olur ise alımlı yapar. Tek bir yönden alımlı gelir ise zamanla bir dengesizlik olduğu ortaya çıkar ve olan alımlılık gider.
Gerçeği karakteridir ama dış görünüşünü beğenmediğin bir insanın gidipte karakterini araştırmazsin o yüzden dolaylı yoldan Dış görünüş en önemli şey oluyor, bu da insanların hayattaki yanlış kararlar vermesine sebeb oluyor Toz pembe hayallerim var benim seninle diyorsun oluyorsun sonra mos mor
Karakteri yoksa dış görüntüyü çöp ediyor. Bakıyorsun fıstık gibi bir konuşuyor anında dünyanın en çirkin insanı haline dönüşüveriyor.

Bir insanı alımlı yapan şey duruşudur.
ikisinide barındırıp güven verecek olması daha iyi bir fikir görüntüyle de karekterle ölçmemek gerekiyor her zaman yani ne görüntüye aldanın ne karektere ikisi birleşince seni çeken bir şey var mı onu bulmaya çalışmalısın.
Tabi ki dış görünüş alımlı oldugunu gösterir ama sonuç olarak bildiğiniz üzere görünus gelip geçici olan şeyler.
Kişilik ve karakter her zaman kalıcıdır.
Güzel olduğu kadar karakter ve kişilik sahibi olmasına dikkat edilmelidir.
bella thorne hastasıyız bunun . ilgili arkadaşlara instagram linkinide paylaşayım ;
İnsan ister istemez ilk bakışta tipe bakıyor elbette ama inanın şu fotodaki ablamızı 10 a katlayan kızlar gördüm, huyunu, suyunu, anlayışını ve kabiliyetlerini görünce insanın midesini bulandıran..
ve tabi ki karakteriyle , vizyonuyla, anlayışıyla bütün kızları sıfırlayanı da gördüm..
Karakter Herşeyden Çok Daha Önemli Şimdi Bi Kişi Görünüşü olarak on numara dir ama Adam değildir Karakterizdir bi halt olmaz ondan Karakter insan olmak önemli
Dış görünüşü biran çekim yaşatsada çirkin bir karakteri varsa kısa sürede itici olur. Ama iyi karakter önemlidir. Kişinin kendi eseridir karakteri. Dış görünüş, ALLAH vergisidir.
Bakıyorum da çoğu karakteri işaretlemiş fazla komik geldi jzkzkzj asla ve hiçbir zaman dış görünüşten önce karakter gelmez özelikle kadınlarda.
Buna üzülerek cevap vermek istiyorum ama gerçek böyle maalesef
Djjdjdj güldürdü
Çok gülmek kalbi öldürür yalnız dikkat etmeni öneririm
Ne yaptığımı iyi bilirim tavsiye istesem yazarım. İsteyen olmadıkça bişi dememeni öneriyorum
Genelde istemeye çekinenler çoğunlukla olduğu için söylüyorum. Ne yaptığını bilmene sevindim.
Kardeşim genele dahil etmeyeceğini görüşlerimiz uyuşmadığında anlicaktin. Ne diye salça oldun ki yoruma bas eksiyi geç burada düşüncemi ifade ediyorum gelmiş neler diyorsun ya sen de tavsiyen de sende kalsın. Kimse kimseden bişi istemiyor. Yazma artık
Dis gorunus alımlı yapar ama karakter her zaman ön planda olmalıdır, eğer dış görünüş karakterinin önüne geçiyorsa asiri skici geliyor bana
Gorunusunuz iyi degilse geriye kalan hicbi sey bi anlam ifade etmiyor. 26 yasimda tek bi flortum dahi olmamissa baska bi aciklamasi yok
Senin beceriksizliğindendir o guzelim
@Senceneden3481 Beceriksiz oldugum kisim ne?
@nirhamm Ciddiyim. 26 yasindayim ve gelip de seni tanimak istiyorum diyen 1 kisi bile olmadi
Sanaa burdan Nurhan şahit sani tanımak istiyorum gerçekte olirmu
Şu gizlilikte çık ya da köşeye gel👏
@Senceneden3481 Sanaldan olur mu boyle seyler, biraz mantikli olur musun
@nirhamm Olsaydi fark ederdim herhalde ama hic olmadi. Kucuk bir yerde yasiyorum zaten, universiteyi de burada bitirdim. Ise de burada basladim. Hem kimse yok hem de olanlar bakmiyor zaten. En guzel yaslarim yalniz gecti, cok uzuluyorum
Olmaz dediklerimiz hep oluyor sen seçiyorsun sen ara bulursun işte neyse ağır konuşmayacağım sana
@Senceneden3481 Sen agir konussan ne, ben yeterince uzgunum zaten
Her neyse, tesekkurler gorusleriniz icin, sorani bildirimlerle rahatsiz etmeyelim daha fazla. Iyi gunler
@Benmalım2 ewt iiste sen kendini daha iyi biliyorsun ben evde televizyon izliyor benim suçum ne🤣🤣
Dış görünüş seçtim yanlışlıkla 😂. Ben kadın erkek fark etmeksizin öncelikle düşünce biçimine bakarım. En azından düşüne biliyor olması önemli 😂
Dış Görünüşü: Görseldeki kadın örneğin... Sonradan soğutacak olsa bile - Başta çekiyor mu? Çekiyor. Konu kapanmıştır.
TR de yaşıyorsanız dış görünüş ama GELİŞMİŞ ÜLKERLER de bu durum farklı orada da karakter geçerlidir
bir bakışı etkileyici yapan kişinin hangi duyguyla baktığıdır.. yoksa dünyanın en güzel gözü eşek gözüdür biliyorsunz.
Burada kimse show yapmasın. Tipini beğenmediğiniz kimseyle sohbet etmeyeceğiniz için karakterini öğrenemeyeceksiniz
Dış görünüşü ne kadar güzel olursa olsun karakteri seninle uyuşmuyorsa etrafında görmek istemezsin.
İlk etapta görünüşü alımlı yapabilit ancak şahıs iyi bir karaktere sahipse karakterdeki alımlılık kalıcı olacaktır.
Karakter insanı sevdirir, alımlı dediğimiz şey göz zevkine hitap ediyor demektir, o yüzden görünüşü alımlı yapar 🙂
Biz kizlar dis gorunuse bakariz. Baska birsey soyleyen yalan soyluyor inanmayin. Yakisikli olmayan erkek, isterse profesor olsun bos yani.
Karakteri alımlı yapar, dış görünüş bizim elimizde, birlikte tüm arzularımıza uygun fış görünüşü seçer yiuygularız tatlım. 😎
Karakteri güzel insana on kat fazla hayranlık duyarım, karaktersizler için de tam tersi harcadığım zamana acırım
Dış görünüşü ile başlarsın karakteri ile devam edersin. Dış görünüş önemli ama her şey değil yani
tiktokta bir kız var gereksiz bilgileri sunan kız mesela o kadar alımlı değil ama sempatik sempatik olması benim çok hoşuma gidiyor
Karakteri düzgün olmadıktan sonra en güzeli benim olsa ne işime yarar.
Karakter. Güzel olup hırbo gibi davranıyosa alım falan hak getire
Karakterli birine alımlı kelimesi çok yetersiz kalır..
Kişiye göre değişir.
Bana göre karakter önemli, dış görüntüyü her zaman değiştirebilirsin.
İlk başta dış görünüşü, sonra ise karakteri. Tabi bunu görmek istiyorsan.
İkisi de önemli ama bana göre karakteri daha önce gelir.
Bence ikisi de , örneği çoook :) @propranolol
Alımlılık dış görünüştür. Biri sırf melek gibi diye alımlı olmaz.
Görünüş daha ağır basar ama biraz vakit geçirince o kişiden soğunabilir bile.
Herkes yine kolpalarda
Dış görünüş tabiki
canım dünya güzeli de olsa, benim için önemi yok, benim için ilk önce zeka önemli.
Karakter daima dış görünüşe göre öndedir, en azından benim için...
Çok klişe olcaka ama bir ürünü ambalaj satar sonra içeriğine bakarız
Karakter ve zeka yoksunu ise dış görünüşü bir yere kadar,
Su donemde her ikiside geçerli bir durum yoksa ömür gecmezzzz😉
Dış görünüşe göre yaklaşır karakterine göre tanışır devam edersin 😊
Karakter diyen surda bi dursun nerde sirtlan var yakisikli ya da guzel diye onların pesinde herkes
Karakteri elbette ama dış görünüşü seksi ise erkeği deli eder 🙂
Bir insanın ruhu güzel olacak ama ruhu güzel olduğunu için bakım yapmamak olmaz netice olarak ruhlar aleminde yaşamıyorruz
İnsanı insan yapan karakteridir dış güzelliği değil
içi dışına yansırr heralde. yinede görsellikle harmanlanmış bi durum olmalı :D
Karaktere önem veren kız daha görmedim hayatımda. Dış görünüş ve maddiyat önemli onlar için.
İlk izlenimde dış görünüşü alımlı yapar. Üstüne bir de karakterliyse tadından yenmez
gögüsleri büyük ve beli inceyse ben düşerim aga
dış görünüş alımlı yapar ama karakter ilişkiyi yürütür
görseldeki kadına ne boşalırdım fena yükseltti demekki dil görünüş daha önde bea:)
İkisi ayrı şeyler alimli olmak ayrı karakter ayri aynı cümle içinde kulanikir nasıl Nurhan sen çok aliml çok karakterli birisin gibi neniliisye
Aslında bu sorunun cevabı 2 şıklı değil 3 şıklı olmalıydı ama ben ilk planda dikkatleri dış görünüş çektiği için (A) cevabını verdim
İnsanlar dış görünüşleriyle karşılanır
Fikirleriyle uğurlanır.
Ama fikirler boşsa bir anlam ifade etmez.
İlk bakışta dış görünüş karakter hakkında fikir verir karşıdaki insana dış görünüş önemli o yüzden ilk anda. sonrası karakter işi.
Bırakın bu ayakalrı tamamen insanlar estetizme bakıyor, diyorlarya insanın ilk gözü doyacak , bu her şey için geçerli net.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?