merhaba yeğenimin amelyat yapan serraha facesinde yeğenim hala oturamadihini yazdım ve dnedeni sordum doktora mesengerden bı baktim adam beni anında engellemiş inanmiyorum ama saat geç saati 11 30gibjydi devamlı gittigimiz doktordu neden yaptı bunu adamın yüzüne şimdi nasıl bakicaz tedirgin oldum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne var bunda onun yaptığı gereksiz aslında. Sen neden bakamıyasın o eksik yapmış. Sonuçta asılmadın etmedin.
Ewet bazı yegenimle gittimizde benim omzuna dokunan o çekilen ben ben naptim bilgi almak istedim engelle di hiç beklemezdim herks kendi bı halt saniy kibir abidesi
Yok ya kibirinden filan değil onunkisi, kesin yanında karısı vs filan vardı, ondan yaptı. Yoksa öyle yapan bi şerefsiz için tam bir fırsat senin yaptığın.
Ewet kadın muayne hanede adamın yanında öyle bekliyo zenci bişey
Karısı mı bekliyor yanında?
Ne bilim bana tuaf geldi zenci gibi şişko obez bir kadın adamdan baya genc
Belki de o engelledi hesabını kontrol edip kullanıyosa demekki. Biliyor malını güvenmiyor demekki.
Oturmuş oraya ben hasta filan sandım ama eşi dediler
Aynenn dediğim gibi adam kırmızı çizgide demekki.
Ewer dk bize karşı çok iyiydi yapmazdı asla bana kendi omzuna elini koydu bir defasında inan böyle bişey yapmasına sasirdim
Karısının yanında mı yaptı?
Kırmızı cizgimi ne bilim. Panik bir adam çok iyi aslında başta tartismistik ama. sonra bizi hiç bırakmadı çok iyi baktı yeğenime hatta benim yegenimle gelmeme yanlız gel demişti
Bende bidaha gitmedim zaten 20gun gittik polikilinige ondan önce amelyat karar verirken baya gittik
Ohoo herif dümdüz yolunda.
Niyeki yegenimi seviyordu hastası olarak bana dokunması bana garip. gelmisyi samimi değildim hiç konusmuyorduk ben çoğu zaman yeğenimin bekleyedigini söylüyordum bize sıra almadan baktı parasız aylarca
Bilmiyorum şahsi fikrim.
Ya engelleyen doktorsa kadın yapsiysa kadın zaten gıcık bişey doktora yakıştıramadım o şişko kadini
Sanırım yakışıklı doktor?:)
Ewet ama ben dk ve insanlığı ben onu yıllardır biliyorum ama soğuk ve kibirli diyetercih etmedim ama tanıdıkça çok iyi biri ve işini çok iyi yapan biri olduğunu gördüm yeğenime çok seviyor kendisini ama keşke soruyu polikilinige gitseydim ya bahçede bile bizimle konuşuyordu
Bu kadar neden takıntı yaptınki?
Yapmadım üzüldüm ya beni yanlış anlasini istemem yüz yüze bakıyorum yeğenim tam iyi olmadı daha ve yeğenim hhastaligi zor biz 9ay hergun hastaneye gittik hergun aerik ağlıyordum çaresizlikten o bize yardım edeceğini soledi bu durumu çözeceğini soledi onada guvenmedim başta ama her şey iyi gitti ne bilim kotu böyle yanlış anlaşılan istemem
İmza dokunmasimi elini sırtıma koyması sade yeğenim vardı bide koktor utanmıştım baya
Allah acil şifha versin. Yaptığın şeyde de bu kadar takman üzülmen çok yersiz. Yeğeninin durumu hakkından fazla muhattap olmazsın olur biter ve o da ne olursa olsun işini yapacak ki böyle bi durumda o da asla hastası ile ilgilenmemezlik vs yapmaz çünkü en önce bir can söz konusu ve yeminleri buna izin vermez. En kötü derdin bu olsun.
Teşekürler tedavi bitti zaten ben sadece endişelendim özelden uazmasaudim keske
Boş ver ya bu kadar takacak kadar hata değil. Yazabilirsin gayet doğal. Ben de yapardım bir çok kişi yapardı hatta fazlasını.
Adam sildiyse bni ya özelden hasta dk ilişkisi istemedi ya karşısı ya da adam benden demeli hoslanmiyomus zaten bunu bilmek acı çünkü şimdiye kadar kime değer verdiysem beni sildi engelledi bana kötü oldu
Sanırım sen adamdan baya baya etkilenmişsin. Canını sıkan çok başka bir şey.:)
Yo bana ilk günden sinirlenmişti o sen amelyati yapacaksın ama ya kesin iyi olacakmi dedimde bana bozuldu Allah bilir dedi Ban ahesap sorma adedi bende sormuyorum bunu bilmem lazım dedim sonra ben dışarı çıkınca halani boş ver dinleme sen beni dinle amelyat ol dedi bu bunların profilinde dk eşi savaş dolaş resim var kadında adam yok kendisi garip önce açık hesapti sonra hesap kilitli hesap oldu ilginc
Doktoru merak ettim valla 😀😀
Bartın devlet Hastanesi'nde cerrah
Genel cerrah kendisi
İlgini çeken cerrah olması mı yakışıklı olması mı?
Hiç biri iyi bir dk odası isine bağlılığı ve jhakkindaki yorumlar
Hmm peki o zaman. 🙂
Ama sildi sonuçta facesinde o çirkin kadın var isingucu kocasının reklamı iyimi ewliyim diyor yorumda
Evliymişse kaymış batıya kapmışlar maalesef:)
Bu yaşta bu kıskançlık pes
Yani çok güzelsen kadın kocası için korktu demek kıskanması normal alacaksın elinden diye korktu sanırım:)
İnşallah kadındır engelleyen adamsa kotu valla sonuc
😀😀 ee soracak mısın? Ne düşünüyorsun?
Yok ya böyle bişey soramam da hastaneye gittiğimde orenirim aerik
Hmm iyi bari içinde kalmıcak:)
Ne alakasi var
Nasıl yani
Hata nedir anlamadım
Yeğenim tabur cu oldu * ahala oturmuyor diye sordum dktara demekki yanlış bişey dedim engel attı aninda
Normal bi soru bence. Ne ameliyatı oldu
Kıl donmesi
Ameliyat iyi geçmedi mi
Geçti gecmesinede oturmuyo hep uzaniyo
Niyeki
Sohbet muhabbet 😊
Tamam ozaman konusurux
Yürüyen sanmistir
Oha yuh asla
Bu kadar şaşıracak ne var bunda oluyor bu tür şeyler
Hyr ne alaka benimki endişe ama o ayıp ettti şimdi bana demekki onun aklında kottuluk varmış artık hastaneye gidip soracağız başka çare yok
Bu sadece ihtimal adam ne dusundu k. bilir
Adam çok iyi bir adamdı ama çok ilgili çok yardım etti bize bunu yapması çok garip
Bunların önemi yok gidip görünün o işini yapar siz isinizi
Canım sikldi simdia aks aks ya ne gerek vardi
Can sıkacak ne var bunda onun görevi işini yapmal gidince bı sorun olmayacaktır çok takılıyorsa kafana gidince size yazdım neden engellediniz bilgi almaya çalışıyordum diye sorabilirsin
Ne soracam başka adresten baktım engelemis beni yuh çüş yani