AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne konuşcaksin dur tahmin edeyim selam merhaba yaşın kaç boyun kaç hmm deyip konu saçma sapan yerlere gidiyor yok biz almayalım canım
Her erkek birdir diye algı var sizde ya öyle bişey yok ben şimdi tüm kızlara desem onu anladın sen ölümü biraz anlayışlı olun 2 3 abaza yazıyo diye her erkek böyle
ölümü yerine olur mu olcak klavye işte aw
Özür dilerim kız olsaydın bu kadar rahat bakamazdin olaya
Bende diyorum ne diyor bu ölüm falan snxismzksjz
jfjfjfjf
tamam kızlar birazdan bu konudan yana değil ama
Benim size dediğim her erkeği bir görmeyin hakedene hakettiği gibi muamele edin dediğim bu ön yargıya gerek yok
Anlıyorum da her meyve aldığında hep çürük çıkarsa meyve almayı bırak meyveden dahi soğuyabilirsin öyle düşün
Biraz garip oldu ama neyse sjxjsnsjs
Meyve çürük çıksa bile o tarafı kesip yiyorum
Bu konuya nerden geldik ndndnfnc
Benim mükemmel benzetmemle sjdksndjs
Afiyet olsun bu arada ahahahaha ne güldüm ya
Sağol ya
Dediğim bu işte
Tanımadan bilemiyorsun kimseyi w tanımak da kolay değil kimseyi
İşte ama tanımadanda yargılamak gerekmiyor bak mesela bunu bana dedin uyuz oldum fbcncnnc
Ön yargı var bende bunu aşmaya çalışıyorum ama sende biraz insanı anlaman lazım hele şu zmaanda kimin içinden ne çıkacağı hiç belli değil
tamam anlıyorum sizide bı algı var işte her erkek aynı onu yenin bi tamm ben her erkek sütten çıkmış ak kaşık demiom ama sapığda var akıllısı da var malıda var ama ben sana diom sen beni daha tanımadan bunu yazman hoş değil gerçi
Ben sana doğrudan şöyle böyle demedim ki her erkek gibi öyle yaparsın demiyorum onu en başında dedim hala aynı fikirde olsam zaten bunu sözlerimle ifade ederim kaçınacağım bir şey yok
Ama dediğin şey bunu algılatıyo bazı erkekler gibi direk konuyu cinselliğe vurucagmı algılatıyo insanlara
E zaten bu doğru erkeklerin genel olarak böyle bir çabada olduğu doğru ama her erkek demiyorum ki ben vardır illaki ama çok zor yanı herkesin içi kötü olmuş nasılsın sorusunu bile başka bir yere çekiyorlar
tamam anlıyorum haklısın bende bu durumu sevmiom pek açıkçası ama bazen çıkıyo mallar işini sosyal medyadan halleden
Teşekkürler anlayışın için site mal kelimesine sansür atmıyor sanırım artık oh be sonunda rahat rahat mal yazabilcem yorumlarda andiwndjsjs
sadece mal demekle rahatlicanmı
Ya rahatlamak için kötü söz kullanmamaya çalışıyorum bazen sinirden mal mısın falan dediğim oluyor onun için dedim
Ben bazen mallar buluyorum yorumlarda onlara mal de iltifat olarak kabullenolar nasıl bı çagdayiz nxndnx
he iyu
Evet bir de onlar var diyorsun ne bilim malsın canım falan teşekkür ediyor snjxnsjss utanma duygusu da yok yani
Site mal kelimesine değil S A L A K kelimesine sansür atıyormuş sndismdjsnsjsjnx
hxhxjxjx garip dimi
Aynen saçma baya yani 😅
Îyi biz senle konuşalım istersen
Konuşuruz
Tam yaz
instegram varsa ordan yaz servetalemdarr
Ben senden büyükmüşüm la ndkxnekxnsks
Ben Varım
Naber kanks
İyi sen
Bende iyiyim çabalıyor uğraşıyoz
Bende uzanıyorum