Offff satış olmuyo ya kimse almıyo iş güç 0 offf hayatım yalan offf 🫤 hicbir sey yolunda gitmiyor boyle herkesten uzak bi yer yök mu mk bunalımdayım labirente kısılmıs gibiyim aylardır evden cıkmıom mk tek bri arkadaşım yök mk sevgilim denilecek deyyuzun beni kaybetme korkusu yok mk offfffffffffğğğppğ
EE niye ağlıyorsun. Kafanı yor anla nerde yanlış yapıyon. Neyi düzeltmen lazım. Nelere odaklanman lazım. Ben sana 50 tane İngilizce e-kitabı bir günde çıkarır veririm. Artık devir değişti olay onu nasıl satacağında. Hemen yükleyince satılacak mı sanıyorsun. Maalesef tatlım hayal dünyanda yaşama. Hayal dünyandan çık araştır ve neler yapman gerektiğini öğren!
Sattığın şey her ne ise öncelikle o piyasayı bilmelisin ve alacak olan insanların sosyal medyada toplandığı grupları bulup reklamını yapabilirsin satışın ona göre artabilir
bacım bu cocu sallandırırm seni o beyinsiz kafandan gizlisin diye IP adresini bulamam mı sandın? Amcamın oğlu polis memuru bekle sen bekle sana kafayı takarsam evinin adresine kdr ogrettiririm ona gelir orada dersini veririm mk 15 lik velete bak sie
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Olur inşallah gadası
Reklamı iyi değildir sinirlenince değişmez bir şey boş ver
Reklam yök zaten inglizce e kitap olduğu İçin satacağım insanları bulamıom
İngilizce öğrenmek isteyen gruplara okullara gibi yerleri denemek lazım ama bir çok kaynak bedava zor iş seçmişsin
Yok öğretmek için degıl öyle inglizce hikaye
Öğrenmek için okuyanlar da oluyor ama dediğim gibi bir online bedava kaynağı olunca zor
Hım anladımm saglık olsun yA neyse
Başka şeyleri de deneyin pazarı kontrol edip öyle deneyin size iyi şanslar
Bu neyin paneli ya. Ne satıyon ne ediyon. Neyi yanlış yapıyon. Bi ton şeye bakmak lazım anlamak için
İngilizce e kitap
EE niye ağlıyorsun. Kafanı yor anla nerde yanlış yapıyon. Neyi düzeltmen lazım. Nelere odaklanman lazım. Ben sana 50 tane İngilizce e-kitabı bir günde çıkarır veririm. Artık devir değişti olay onu nasıl satacağında. Hemen yükleyince satılacak mı sanıyorsun. Maalesef tatlım hayal dünyanda yaşama. Hayal dünyandan çık araştır ve neler yapman gerektiğini öğren!
İnternette cok araştırdım udemy ye bile baktım kaynak yok
Kendim yazdım ama bu arada hazır alıp yüklemedim
Daha çok araştıracaksın demekki bu işler 3-5 günde olcak şeyler değil. Tecrübe, deneyim bir çok şey var.
Sattığın şey her ne ise öncelikle o piyasayı bilmelisin ve alacak olan insanların sosyal medyada toplandığı grupları bulup reklamını yapabilirsin satışın ona göre artabilir
Sabırlı ol ilk bende de olmadı.
Sen ne şstıon
Satıyon
Stres yapma ne satsi yapiyorsun.
İnglizce e kitap
bu yaşta takılma açıl neşelen enerjik ol.
Sakin ol spora yazil kafani dagit
Ne satiyom
Ne satıyorsun?
ne satıyosun
At kendini köprüden aşağıya mcık bize ne
Adamsan gizliden cıkıp atsana bu yorumu lan osuruk kokusu
Gizliden çıksam nolcak mk sanki kendisi herkese açık sormuş
Açık sordum mk körü iyi bak senin gibi korkak mıyım laaaaaaan millete gizliden kufur edion anca doritos kokulu parmakların ve leş göbeğin ile
Ámk cahili nerede açık 😃
Sen göremion
bacım bu cocu sallandırırm seni o beyinsiz kafandan gizlisin diye IP adresini bulamam mı sandın? Amcamın oğlu polis memuru bekle sen bekle sana kafayı takarsam evinin adresine kdr ogrettiririm ona gelir orada dersini veririm mk 15 lik velete bak sie
Ors. Ğü cocu
Hüüü bulmazsan bu sitenin en önde giden kaşşarısın SGDSHDSJDHEKDH
Yaşın kaç kopek
Beni bulduğunda yaşımı da öğrenirsin hadi bakıyım bol şanslar ✌🏻
Ulan velet 18 den küçükse. Direkt babanın nosunu buldurtcam kopek
Baban uğraşsın