Çook sıkılıyorum?

Burada açıkça nasıl ifade edebilirim bilmiyorum. Daha 18 yaşındayım, 2 yıldır sürekli erkekler ile mesajlaşıyorum gerek normal sohbet gerekse başka saçma sapan şeyler. Bu durum beni yavaş yavaş kötü etkilemeye başladı çünkü günah ve devam ettikçe içim rahat etmiyordu ama yapmak da istiyordum. Yaklaşık 1 aydır kimseyle konuşmuyorum. Telefonumu da değiştirdim ailemle kullanıyorum. Evde tekim, yani bir kardeşim ablam vs yok. Ablalarım evlendi. Sadece annemle beraberim. Onunla da pek fazla vakit geçiremiyorum. Tüm gün canım çok sıkılıyor. Telefona baksam yazıp birileri ile konuşmak istiyorum. Bakmasam sıkıntıdan kafayı yiyorum. Yani ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum. Kitap okuyorum sıkılıyorum televizyon izliyorum sıkılıyorum. Aslında erkek kimse ile de konuşmak istemiyorum ama bazen de istiyorum neden böyle oluyor bilmiyorum. Kendimi mutlu etmeye çalışıyorum meşgul olmaya çalışıyorum ama o da olmuyor. Kimi insanları görüyorum işte erkenden kalkıyor onu bunu yapıyor mutlu vs gün içinde binbir türlü şey yapıyor ama ben erken kalksam daha çok sıkılırım. Günümü doğru dürüst planlayamam bile. Okula da gitmiyorum açıktan okuyordum. Her şeyi dini yönden düşünüyorum ve böyle düşünmekten de afayı yemek üzereyim. Sürekli ölüm, günah vs bu tür şeyler düşünüyorum kafayı yemek üzereyim :(
Çook sıkılıyorum?