Cevaplarınızı aşağı yorum kısmına bekliyorum psikiyatriye gitmek mutluluk getirirmi iyi yapıyormuyum aylardır daha ne kadar sürer?

Merhaba biraz konuşsam içimi döksem ben psikiyatri desteği görüyorum 6. seansım bitti yaklaşık bir ay on gün sonra 7. seansıma gidecem ilaçlardan çok fayda görmüyorum ya da ben mi birşeylerin farkına varamıyorum bilmiyorum belkide ilaçlar etki ediyor ama psikiyatrim ile konuşmak çok iyi gelmeye başladı çoğu sorunumu aştım tahmini kaç seans daha sürer bir yıl sürermi ya da daha fazla olur mu psikiyatriye giden var mı aranızda kaç seans sürüyor birde olumlu sonuçla bitiren var mı bilmek isterim biraz daha sabır sanırım🙂

Güncellemeler
+1 yıl
Psikiyatriye gitmeyipte düşüncesini söylemek isteyeni beklerim hatta aranızda psikiyatri olan varsa ya da psikolog
Güncellemeler
+1 yıl
Ya da ne bileyim şöyle yapsan daha mutlu olursun ben böyle yaptım mutsuzken iyi geldi tarzında önerilerde olur hızlı mutluluk öneriniz varsa🙂
Cevaplarınızı aşağı yorum kısmına bekliyorum psikiyatriye gitmek mutluluk getirirmi iyi yapıyormuyum aylardır daha ne kadar sürer?