Genelde hep karşı cins olarak sorulan bu soruya say say bitmez cevaplar verilir. Peki ya hemcinslerimiz? Onların bize anlaşılmaz gelen özellikleri, davranışları yok mudur?
Hemcinslerinizin anlamakta zorluk çektiğiniz davranışları nelerdir?

Genelde hep karşı cins olarak sorulan bu soruya say say bitmez cevaplar verilir. Peki ya hemcinslerimiz? Onların bize anlaşılmaz gelen özellikleri, davranışları yok mudur?
Hemcinslerinizin anlamakta zorluk çektiğiniz davranışları nelerdir?

Var olmaz mı? En başta küfür etmelerine, bunu kendilerine yakıştırmalarına anlam veremiyorum. Erkekleri cüzdan olarak görüp, onları yeme gibi düşünceleri olan kızlar yüzünden bizim gibiler de zan altında bırakılıyor buna da anlam veremiyorum, nasıl bu kadar düşkün ve aciz olabiliyorsunuz. Sevgililerinden hediye, harçlık isteyene de, isteyebilene de anlam veremiyorum. Bir de hiç mutfağa girmeyen, yumurta kırmasını bilmeyen beceriksizlere de anlam veremiyorum, okuyormuş e okusun biz de okuduk. Ailelerin gereksiz şımartmaları.. Neyse konu çok
Şu küfür mevzusunda özellikle cidden sinir oluyorum ya.
Hem cinslerim küslük olduktan sonra genelde kıskandırmaya çalışırlar ay damlacım buranın havası kaçtı gel falan diye halbuki fesatlık yapmaya gercekten lüzum yok hepimiz insanız.. bi hatası ni gördüysem samimiyeti keserim bildikleri halde ergence hareket sergilmelerini anlamıyorum..😄🤣kapı felan çarpar is yeri arkadasim✌
Sevgilisinden ayrılıp hemen arkadaşlarına anlatıp bide kötüleyip daha sonra barışınca arkadaşlarını engelleyen, arkasından atıp tuttuğu kızla samimi olan, erkeği para kaynağı gören, birini bulmadan diğerini bırakmayan, ihaneti kabul edip şans veren, dikkat çekmek için yüksek sesli konuşan veya gülen anlam veremediklerim.
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim 😄
Dapdar giyinen hemcinslerimi hiçbir şekilde anlayamıyorum ben ya.
Onları kimse anlamıyor ki...😄
Cevap
16Cevap
Hasetliklerini ve iki yüzlülüklerini anlayamıyorum.. Bazı şeyleri kendileri gizli gizli saman altından yaptığını zannederek göz önünde yaşayan insanları gömmeye çalışmalarını.. Eleştirdikleri bir çok şeyin başrolü iken bu kadar fütursuz olabilmelerini.. Fakat umurumda değil herkes kendine yakışanı yapar.. Keyifli akşamlar..
Dibine kadar dedikodusunu yaptıkları, çekiştirdikleri insanla yağ bal olabilmeleri. Çok kolay hemcinslerinin kuyusunu kazabilmeleri. Tripleri ve anlamsız hemcins çekememezlikleri. Zengin koca arayışları vs vs. İstisnalar kaideyi bozmaz tabii
Hepsini anlıyorum
Güzel soru.
En anlam veremediğim durum çekememe durumu. Ençok kadınalarda görulür zaten. Giyindiği kıyafetten yaptığı makyaja kadar süzerler birbirlerini. Bir haset, küçümseme. Neden yaparlar anlam veremiyorum. Ben de mi bir gariplik var bilmiyorum. Hiç tanimadığım bir hemcinsimde beğendiğim bir şey olsa hemen yanımdakine ne kadar güzel değil mi maşAllah derim. 😄
Bir de birbirlerini çekiştirip yüz yüze bir ortamda hiç bir şey olmamış gibi davranmaları. Arkasından sallıyor sallıyor sonra yüzyüzeyken canım cicim.
Karşı cins arkadaşlarım var. Onların bir sevgilisi olduğu an sevgilisi beni kıskanır. Oysaki aramızda bir flörtleşme durumu falan da olmaz arkadaşım dediğim biriyle. Bu konuda çok katıyım diyebilirim. Neticede arkadaşlık farklı, sevgililik farklı bir şey. Arkadaşımla sevgili olup anlaşamazsak arkadaşlığını da kaybetmeyi istemem. Böyle düşünüyorum ama sevgili yapınca arkadaşım yine arkadaşlığımız yok oluyor. Çünkü sevgilisi kıskanıyor. Resmen varlığım bile batıyor. Bir şey yapmama gerek yok yani. Dersin ayaklı tehlikeyim. Keşke önce bir üçümüzün olduğu bir ortam olsa da bir gözlem yapsalar ama yok. İlla bir çomak sokacaklar.
Hemcinslerimin bu gereksiz kıskançlık hallerini anlamıyorum. Keşke önce bir tanımayı deneseniz.
Bütün gün dedikodu yapan arkadaşlarını diğer bir arkadaşına çekiştiren, erkeklerden kızlardan muhabbet eden. Kıyafetlerden, makyaj malzemelerinden başka bir konu bilmeyen bir hemcins kesim var. Nefret ediyorum ya böyle o yüzden çok az arkadaşım vardır.
Cok haklisin benim kiz arkadaslarim da oyle hep, cok caliskanlar ama sirf bu yuzden kendilerini gelistiremiyorlar.
Gerçekten öyleleri bana da uzak dursun. Sürekli kıyafet makyaj konuşmaya nasıl üşenmiyorlar, hayret ediyorum.
İnsanlarin ne yaptigina da ilgi duyuyorlar çok. Ama anlıyorum onlar da öyle mutlu oluyo, erkeklerin oyun oynaması, film izlemesi gibi
Hem cinslerimi şiddetle anlamakta güçlük çektiğim çok şey var ama hiç onaylamadigim ve sinir olduğum konulardan birisi, dışarıda tanıdık tanımadık bir kadını görünce hemen dış görünüşü ile dalga geçip aşağılayici ithaflarda bulunmalari. yok o kiloyla onu mu giymiş , ay bu ne bana daha çok yakışırdi, bunu hangi kafayla giymiş, bu ne saçmalık vs. yani size ne kardeşim kız kilolu olduğu halde mini giyiyorsa özgüvenini kıskanmayan, o rengi tercih ettiyse size yakışıyorsa kendisine yakıştıriyir ki giyiyor. Sirf kıyafet değil yaşam kültürüne de dahil oluyorlar eleştiri yapmak ile aşağılamak farklı kavramlar. Bu kadar kıskançlık iyi değil bizler kendi hemcinslerimizi desteklemezsek erkeklerin desteklemesini beklemek çok abes kaçıyor.
Regliyi doğum yapiyormuş gibi abartmak sjjs öldüm bittim aman dokunmayın çok fenayım çok sinirliyim bi havalar bi tripler siz regliyseniz ben hayatimda regli olmamışımdır 😂 bide sevgiliden özel gün hediyesi ilgisi bekleyen hemcinslerim var. Abartmayın dogum yapincada ölürsünüz herhalde artik🤣
O kadar fazla ki
Biraz güzel kadın görünce,
Şeklinden şekle girmesini
2 dakika da yanındakini satmasını
Olmayan mal varlığı ile hava atmasını
Al beni gezdir diye uzattığı tasmasını
Her kadına yazmasını
Damacana görünce bile azmasını
Anlamıyorum...
100 bin tl lik kredi kartı vermezse sevgili olmam cümlesini… anlamıyorum. Aç mısın ezik misin hayat kadını misin? Erkek üzerinden direkt geçinilmesi acı verici.
Tamam harcasın harcamasın demiyorum da bunun bu kadar açık açık utanılmadan söylenmesi utanç verici.
Birisi onu beğenmediğinde kıskanıyorsun diyip griplere girmeleri. Herşeyi kendi biliyormuş gibi davranmaları veya aşırı özgüvenli olmaları. Aldıkları 2-3 şey ile hava atmak. Zayıf olup kendisini fizikli zannetmek abazalardan gördükleri ilgiyle şımarmak bu yüzden kendini bir bk zannetmek. Arkadaşı pahalı bir şey alınca kıskanmak vs vs cart curt aşırı kıskançları var. Ve kezbanları aşırı sinir bozucu
Bir erkekle birlikteyken onlara isteyecekleri herşeyi yaptırabileceklerini ve üstünlük sağlayabileceklerini sanıyor bazı hemcinslerim. İlişki konusunda dikkat edersen alttan alanlar genellikle erkekler oluyor. Bu duruma karşıyım.
Aşırı katılıyorum. Karşısındaki insana bir anda anne olmaya çalışıyor böyleleri. Çok saçma.
Öyleee... Allah yardımcıları olsun karşı tarafın bazılarınin elinden 😅
Hepsini gayet iyi anlıyorum ama dinlemek istemiyorum. Yorumlamayı da sevmem.
Uzun boy takıntıları, kendi paralarını kazanmak yerine gurursuzca zengin koca peşinde koşmaları, merhaba diyen her erkeğe sapık muamelesi yapmaları.
Erkeklere taktik uygulamaya çalışmaları...
Neden yapıyorlar hâlâ düşünüyorum.
Bu görüşün alnı olsa da öpsem.
🙏🏻💁🏼♀️
Kadın kadının niye kurdu olur eleştirir kıskanır kötülük düşünür bunları anlayamıyorum kadınların birbirine destek veren olması gerekir köstekleyen değil ben mesela kuzenime hiç bir şey anlatmam
Anlamakta güçlük çektiğim birçok konu var insanlar arasında. Özellikle kadınlarda kıskançlık daha fazla oluyor. Kadın kadının düşmanıdır diye bir laf var ya tam da o. Bu türlerden uzak duruyorum.
Kız için gurursuz olmaları. Kız arkadaşlarını aşırı derecede kısıtlamaları. Bide erkekler çok fazla birbirini küçük düşürmeye çalışıyo, ilkel bir şey herhalde rakip olarak görüyorlar falan o muhabbet.
Arkasından konuşup yüze gülünmesi, kıskanç haset davranışlar. Yahu ne gereği var... Kadın, kadının düşmanı değil dostu olmalı. Ama gel de anlat bazılarına...
Üstten bakması egolu ve kibirli olması en ufak bir ters harekette k*aşar diye kavga çıkarması kadın kadının düşmanı ya ben bunu bilirim bunu söylerim
Bir ortamda gereksiz yere gevşek gevşek hareketler sergilenmesi ve fazla sesli kahkaha atılması.
Çok yakın arkadaş gibi davranıp arkadan kuyu kazan hemcinsim. aslinda diyecek çok şey var da şimdi güçsüzüm biraz.
kadınlar tarafından istenmediklerini bildikleri halda bile ; halâ kendisini istemeyen kadınların peşlerinde koşmaları.
Hepimiz avcıyızda niye herkes kendi önündekini yemiyor.. iştede aşkta hep gözleri başkasının rızkında
regl abartmaları
baslamayın simdi yok herkese gore degisiyor ne cektigimizi bilmiyorsun diye iste tamda bundan bahsediyorum bu kadar kasmanıza gerek yok hemen hemen her kadının basına geliyor
Evet cok haklisin
Evet bu da çok abartılıyor bence.
Her regl döneminde ağrıdan acile gidip iğne vuruluyor arkadaşım. İnsanız robot değiliz. Herkes aynı acıyı çekmiyor. Bir de kız olarak bunu demeniz çok üzücü.👎
İstisnalar elbette olabilir ama genel duruma bakınca bazı hemcinslerimin çok abarttığını yakinen görüyorum. Arkadaşınız için üzüldüm ama regl olup da "ayyy çok kötüyüm çok sinirliyim, çok duygusalım, çikolatam nerede" gibi tepkiler bana abartı geliyor.
Bu arada regl dönemindeyken şekerli şeyler tüketmeyin şekerin zaten bir sürü zararı var şeker ağrı yapıyor daha çok tetikliyor bilginiz olsun çikolata diyince aklıma geldi benimde çok ağrım oluyordu bunu öğrenince şekeri azalttım ağrılarım normal geçiyor çok şükür arkadaşına çok üzüldüm umarım daha fazla acı çekmez gerçekten zor 🧡
Erkeklerin peşinde koşanları anlamıyorum. Erkekler için gururlarını yok sayanları anlamıyorum.
Var sevgılısı olup sevgılısıne anlatamadıklarını kız arkadasının basını agrıtmak ıkı yuzluluk kımısınde bırde ılıskısınde aynısını yasıycakmıs gıbı hıssetlemeletı gurup kurma merakı sevgılıler bostan yere hemcınsten kıskanmak say say bıtmsz
Say say bitmez sapıklık mı dersin yaranmak için halden hale giren bukelemunlar en başka olmak üzere
Birlikte iken melek kadar temiz olan hatunun ayrıldıktan sonra... İlan etmelerini
Olmadıkları bir gibi davranıp ilgi çekme saçmalığını
Anlamak isteyen çok güzel anlıyor anlamak istemeyen anlamasın
Sevgilisi ile yaşadığı her şeyi anlatması bi insan bunu neden anlatır anlam veremiyorum
Erkek olan bir ortama kız arkadaşıyla girdiğinde kız arkadaşını gömmeye çalışan insanları anlamıyorum bunu yapan çok kız var elinize ne geçiyor anlamıyorum kısacası erkek görünce değişen kızlar midem bulanıyor
Kızlar genelde herkes bana aşık şu da çok peşimden koştu o da bana aşık herkes peşimden koşuyor diye anlatırken hiç utanmıyorlar mı , Ben de hep yaşadım böyle şeyler ama insan içinde asla anlatamam 😳
Yere tükürüp sürekli trafikte agresif araba kullanmalarını anlayamıyorum
Dedikodu yapmaları ve trip atmaları, kasmayın ya bakın dalganıza.
Trip konusu... Çok doğru.
Dedikoduya katılmadın sende mi😂
Dedikodu dozunda iyidir ama dedikodudan başka bir şey bilmiyorsa katılıyorum 😂
Trip atmaları kendilerini prenses sanıp ego tavan olmaları yolda yürürken herkesin ona baktığını sanıp havalara girmeleri
sevgilisi varken başka erkeklere bakması ve başka erkeğin sevgilisi varken onu istemesi
daha dün akşam bu konu yüzünden tartıştık
Kotu bir olay ya da regl donemi ya da modsuz bir gun yaşarken cevresindekilere de yasatiyorlar iş ortami arkadaş ortami vs buna cok sinir oluyorum.
Dapdar giyinip birde babet çorap giymesine
Kendilerinden ödün vermeleri, gurursuz olmaları, takıntılı bağlılık göstermeleri.
Soru çok güzel olmuş. Hemen cevap vereyim. Erkek arkadaşını ve ya kocasını aşırı kıskanan ve bunu acayip belli eden hem cinslerimi anlamıyorum çok komik duruma düşüyorlar üzülüyorum
Spor yapıp kaslarını instagramda paylaşmaları hiç havalı değil bunları neden paylaşıyorlar hiç anlayamıyorum
Ayna karşısında saatlerce süslenenlere
İnsan yorulur ya 😂
Hamile kadinlarin surekli ellerinin karninda olup poz vermeleri sanki bi onlar hamile,
Poz vermiyolar deste olyo karındaki baskı azalıyo
*destek oluyo
Yoo gayette poz veriyorlar
Surekli elleri karninda poz veriyorlar hemde
Erkeklerin her hatasını affetmeleri.
Neden dedikodudan beslendiklerini, kendi eksiklikleri bin iken başkalarında buldukları kusurlar.
Kızlara yaranma davranışlarını
Abaza olmalarını anlamıyorum.
Kıskançlık hallerini
Kendilerini karşı cinse muhtaç bırakmalarını anlamıyorum
Maganda, kabadayı olmalarını
Gereksiz kıskançlıkları
Kıskanç olmaları kimseyi cekemiyorlar
makyaj yapmalari
Bir kız için girmedikleri şekil kalmıyor
Gereksiz yere kahkaha ve kıskançlık
Hep erkeklere güvenmelerini anlayamiyorum
Aldatmalari