Sürekli farkli tarzda insanlarla işim gereği iletişim halinde oldugum için sık karşılaştığım bir durum hakkında örnek vericem. Toplum içinde çocuk ve kadınlara kaba söz ve davranışlar sergileyen hemcinslerim adına utanıyorum. İnanılmaz geriliyorum o an kadın adına empati yapıyorum ne kadar gurur kırıcı ve incitici bir durum tamir edilemez ve bu kadını o adama mecbur bırakan toplum ve düzene de lanet okuyorum.
Hemcinslerinizde en rahatsız olduğunuz davranışlar nelerdir?
Abaza olmaları. insan gibi olmamaları ya da gördükleri her kıza yazmaları bu yüzden de bazı kızlar her erkeği sapık sanıyor ya da her erkeğe o gözle bakıp ego kasıyorlar. bir de genelde kızlara kaba davranmaları ve serseri gibi olmalarını da sevmem..
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yolda yürürken pantolonunun önünü kaşımaları yere tükürmeleri kadınlara yiyecek gibi bakmaları bağırarak konuşmaları sigara izmaritlerini ve çöplerini yerlere atmaları birde sürekli sosyal medyada benimki şöyle böyle 3 atarım beş atarım diye üfleyip durmaları
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Böyle aşırı sanki dünyanın en güzelleri gibi davranıyorlar bazen hazırlanıyorlar böyle dışarda bazı kızları görüyorum benimle aynı yaşta yani akran olduğumuz öyle bir hava öyle bir hava öyle bir hava ki yani hani ne var bu kadar😂