Trip ile yarışacak sinir bozucu başka bir davranış var mı? 😐😐

Trip
İnatçılık
Misilleme
Ciddiyetsizlik
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Trip ile yarışacak sinir bozucu başka bir davranış var mı? 😐😐

Trip atan kadın ve erkek ilişkiyi giderek toksik bir hâle dönüştürmektedir
Diğerlerini düşününce herhangi bir tartışmayı sırf inat yüzünden devam ettirmek aradaki güzel iletişime yara izi bırakacaktır. Karşılıklı bir ilgi ve sevgiyle başlayan ilişkinin zamanla zora girmesi biraz da bu tartışmaları çözme çabasından uzak değmeyecek egosal nedenlerle inatlaşmaya bağlıdır. En büyük hatalı duruşlardan üçüncüsü ise ciddiyetsizlik olsa gerek. İlişkisi olan kadın ve erkek hem birbirlerine hem çevrelerindeki insanlara karşı ciddi duruşla mükelleftirler. Ciddiyet birçok mühim duruşu kapsar.
Trip atmak hakikaten gereksiz. Eğer ilişkide bir derdin varsa eşine ya da sevgiline anlat. Müneccim mi senin derdin ne bilecek. İçinde tutup "ay ben trip atıyom ama sen sebebini bul." Bir kız saçını boyattıysa veya kestirdiyse erkek fark etmemiş olabilir misal örnek olarak bunu ele alalım. Erkek fark etmemiş olabilir o senin kişiliğinin güzelliğine aşık olmuştur mesela. O yüzden fark etmemiş olabilir...
Misilleme yapılması ve saçma sapan tripler
Thanksss myselff
Why yourself 🥲
Güzel cevaptı ve haketti 😌
Şımarma zjxjkxx
Teşekkür etmen gerekiyordu unuttun ksjdd
Onu sen unuttun jdjdjff
Ben teşekkür ettim sen etmedin askxksqjs
Yanlış kişiye ettin jxjxjxc
Sen doğru kişiye et o zaman ksjsjd
Thanks myself 😐
Tamam önemli değil ksjdjf
Thanks alfa xjjxjx
Tabi ki de gereksiz tripler ve konuşmak anlaşmak yerine susmak veya küsmek. yani bir sorun olduğu ortada ama bunu konuşmak yerine susuyorlar ya da soğuk davranıyorlar buna çok sinir olurum insan açık sözlü olmalı her şeyi direk söylemeli bence..
Cevap
24Cevap
Ben inatçı birini çekemem şahsen ya. Kendimde de biraz inatçılık var ama bence bu karşı cinste özellikle bir erkekte hiç çekilmiyor. O yüzden öyle olan biri ile anlaşamam imkansız yani. Birde sürekli herşeye trip atan bir erkekle olamam sanırım ya. Trip bence sadece kadına yakışıyor. Bir erkeğe trip hiç yakışmıyor.
Trip ve bencillik. Bu ikisi olmamalı. Birliktelik hayatı zorlaştırmamalı, daha huzurlu ve mutlu olabilmeli insan.
Ciddiyete önem verilmediği ve dikkate alınmadığı müddetçe her şey önemini yitirir. Bu nedenle ilk sıradadır her zaman.
Ciddiyetsizlik hepsini beraberinde getirir zaten. Her şeyi dalgaya alan ve beni umursamayan birisiyle hayat geçmez.
Misilleme ve taklit edilmesi aşırı derece tilt ediyor.
Misilleme nefret ederim istemiyosun ama sende yapıyosun sonra inada dönüşüyo 🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Ciddiyetsizlik ısrar sonra sürekli her lafı cinselliğe getirme bir şeyi yapmayınca trip atmak
düşüncesiz davranışlar bencillik her anlamda soğutur.
Ciddiyetsizlik, kavga esnasında ortadan vıııınlama 😠
Trip, o kadar sıkıntının içerisinden bide beyfendinin tribini çekemem
Ciddiyetsizlik..
Kıskanıyorsa desin, kızıyorsa onuda desin düzelteyim kendimi acık olmazsa ben nerden anlayabilirim ki susarak nasıl anlasacagız lan sevgili
Gereksiz tripler
Deli olurum trip atana
Tripten nefret ederim
Saygısızlık ve kabalik
Karşı tarafı dinlememek ya da anlamaya çalışmamak
Ciddiyetsizlik ve yalan. Beni çok soğutur.
Sürekli düzeltilmek terslenmek
Ciddiyetsizle asla tahammül edemiyorum.
Misilleme
#Mirliva
tribi bulanın allah bin belasını vermesin
Bu şıklar içerisinden en fenası inatçılıktır
ilişki ciddiyet ister
Trip fazlası ile yorucu ve gereksiz.
Kici basi ayri oynamasin yeterli 😎
İlgisizlik ve ciddiyetsizlik.
Saygısız olusu
Cidden trip atan bir insana tahamülüm yok