Net olmayan ve sürekli manipüle etmeyen insanları benzin döküp yakasım geliyor. Hep beklerler, hep isterler ama vermeye gelince taşı sıkıp suyunu içerler ama size koklatmazlar bile. Böyle insanlara gerçekten tahammül edemiyorum. Çok kolay sırtımı dönebiliyorum.
saygısızlık.. beni çok kızdırıyor.. bana saygı duymayıp isteklerini diretmesi ve her şey istediğim gibi olacak gibisinden bir tavır içine girmesi. istekleri olmayınca bir şekilde bunu kullanmaya çalışması henüz kişisel gelişimini tamamlamadığını gösterir ve ben bu durumda oldukça sinirlenirim..
Çünkü ilişkiler de temel konu insanların karşılıklı saygı çerçevesinde istediklerini ortak bir nokta da buluşturarak mutlu olmanın yolunu bulmak değil midir? Eğer konumuz kadın erkek ilişkisi değilse..
Dostlarımın da saygısızlığına ve bencilliğine oldukça kızıyorum..
Selam, İkili ilişkinin beni sinirlendiren tarafı tek yönlü çaba ve sesimi duyuramamak oluyor genellikle. Emek verip, çaba gösteriyor ve karşıdan aynı şekilde çaba görmüyorsam, konuştuğumda sesimi duyuramıyor, anlattığımda anlaşılmıyorsam bu beni ziyadesiyle gıcık eder. O noktada daha fazla çabalamam.
Yalandan aşırı nefret ederim. Söylenir ise de, kızarım. Aşırı bir kıskançlığı olur ise, gelemem, her şey yerinde güzel çünkü. Geniş insanlardan nefret ederim, anlayışsız olmayacak bir de. Sudan sebepler ile kavga çıkarır ise buna da gelemem. Aslında çok şey var da, kısa kesmek istedim.
Arkadaş veya ilişki olarak tek nokta, sürekli sıkıştıran 'hadi neredesin, nerede kaldın' gibi söylemler.. İstisnasız ağızlarının ortasına küreğin tersi ile vurasım geliyor..
Tabi, yüz yüze gelince herkes masumlaşıyor..
İlişki olarak, basit şeyleri yapmaktan uzak her türlü tutumu sevmiyorum..
İlgi gördüğü halde ilgisizlikten... Saygı gördüğü halde saygısızlıktan... Sevildiğini bildiği halde sevgisizlikten dert yanıp bunları yapmıyorsun demek.