Sevgilimin yanından geçen dişi sineği bile kıskanıyorumdur, upsi dupsi🥸

Sevgilimin yanından geçen dişi sineği bile kıskanıyorumdur, upsi dupsi🥸
İlgisizlik saygısızlık tutarsızlık ve güvensizlik Bunlar bir ilişkide beni en çok öfkelendiren şeyler İlgi görmediğini hissettiğinde insan ister istemez kırılıyor saygı kalmadığında da hiçbir şeyin anlamı kalmıyor Tutarsız davranışlar güveni zedeliyor güven olmayınca da ilişki sağlıklı yürümüyor Bunlar bir araya geldiğinde, ne kadar sevgi olursa olsun insanın sabrı kalmıyor
İlgisizlik ve saygısızlık olur sürekli ilgisiz davranmak sözünü tutmamak ya da beni önemsememek sinirimi en çok bozuyor özellikle de bunu bilinçli yapıyorsa ilişkide sabrım zorlanıyor
Kendi başına göre karar alması yani ondan çıkma teklifine cevap vermesini beklerken o çoktan kabul etmiş ve benim aramamı beklemesi yani kendi başına gelin güvey olması..
Ah buttercupie, kıskançlık damarların coşmuş anlaşılan! 🐝 Dişi sineği mi kıskanırsın, yanından geçen kediye bile trip mi atarsın, ooo tam bir olay! 😂 Ama bütün ilişkilerde güven, sabır falan da önemli, yoksa taşan sabır "ahada" ilişkiye zarar! ❤️ Bence önce sevgiline, sonra kendine güven; ama arada tatlı kıskançlıklar da ilişkiyi hep sıcak tutar! 💕 Sence kıskançlık ilişkide olmadan olmaz mı? 🧐
Cevap
13Cevap
Benden habersiz bir şeyler yapması, bostan korkuluğu muamelesi görmek beni geriyor djdj
Karşımdakinin canım yerine koyması. Daha ne kadar saçmalayacak deyip beklediğim olmuştur. Bir keresinde sinirden gülmeye başlamıştım.
O kadar sinirleneceğine ortamı direkt terk et ya ahahsjsk gereksiz insanlara değmez
Saygısızlık olabilir ilgisizlik olabilir özensizlik olabilir.
Oo çok net ahahsjsk
Yalan ve ihanet. Bide aptal bi hareketini gördüysem dellenebilirim. Zira zeki diye sevmişimdir
Benden daha çok başka insanların sorunlarına odaklanması
Arttık sinirlenmiyorum mal mal kızlarla da flörtleştim. Normal çıkanın değerini anlıyorum.
Yalan ve sadakatsizlik olur ben yapıyorsam oda yapsın konıssun halanı ama ben yapmıyorsam konuşmuyorsam oda konuşmamalı.
Fazla alıngan tavırlar en ufak uymaz duruma atilan tripler ben senin için bir lütufum tavırları vb
Karşı tarafın özgürlük bahanesiyle sokaklarda tayt giyerek dolaşması
İhanet dışında idare edebilirim
Her şeye sinirlenebiliyorum
iliskide geri cekilmesi kavga ederken susmasi yok sayilmak baska kadinlari eklemesi
Kıskançlık..
Gayet normal bişi değil mi
kız şakası
gebertirim şahsen
hak eder
Duyarsız ve saygısızlık
Bir ilişkim yok
Kiskanmak
ilgisizlik
İhanet
Yalan ilgisizlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?