"Suçlamak yerine anlamaya çalışsan keşke.." diyen biri ne yapmışsa anlamak için zerre çaba sarf etmezsiniz? Benim için şiddetin hiçbir izahı olamaz. Anlaşılır da bir tarafı yok o yüzden.
Tek amacı övülmek olan ve bunun için Elinden geleni yapan hayatını bu saçmalıklar üzerine yaşayan ondan sonra karşıma geçip ben çok çektim çok çekiyorum diyen insanları anlamıyorum Kesinlikle aile çok önemli aile yetiştirilmesi cahillik yaşla sınırlı değil maalesef 🤦🏻♀️
Aşırı kıskançlık demek istiyorum bende. Ortada adam akıllı bir dayanak yokken, uçan sinekten bile kıskanıp kavga çıkartan bir sevgiliyi anlamaya çalışmam. Çünkü mantıklı bir erguvanı yoktur. Sadece kendi hislerinden yola çıkarak beni suçlamaya başlamıştır. Ona ne kadar laf anlatmaya çalışsan da zaten anlamayacaktır. Zaman kaybının bir mantığı yok bana göre.
Kadına, çocuğa, hayvana şiddet, ihanet, hainlik, sapkınlık ve cehalet. Bunları içinde barındıran herkes ölsün. Gram üzüntü duymam. Dünyanın temizlenmesi lazım.
Bugün bi soru gördüm burada sevgilime iki tokat attım yok yanağına tam oturdu bilmem ne neyse yanlış dedim yok hak etti pişman değilim diyo yorumlardakilerde adama hak veriyo iyi yapmışsın bilmem ne Allah aşkına bunu normalleştirmeyin hak vermeyin böylelerine
Anlamak , o anda yaşadığı şeyi bir nebze hissedip aynı duyguları sarfetmek anlamında söylemiş ola bilir, ama bu demek değildir ki seni anlıyorum o zaman seni affediyorum.. Affedilmeyecek hatalar demeyelimde , suçlar vardır..😌