Kaostan beslenen misin yoksa uzak duran mısın?

#Delimavi
18 Ağustos 2022
Kaostan beslenen misin yoksa uzak duran mısın?

#Delimavi
18 Ağustos 2022
Kaosu sevmem, ben kendi halinde biriyim. Kiminle ne işim, ne derdim olacak? insanların hataları olunca da tek seferlik olması şartıyla susar laf etmem. Herkes hata yapar. Bu durumdan kaos yaratmam. Çok olursa dile getiririm. Anlaşamazsam uzak kalırım. Çok yaşadım bu durumu. Özellikle arkadaşlık ilişkilerinde.
Hayatımı, sessizlik , sakınlık ve huzur üzerine yaşıyorum. Kaostan kesinlikle uzak dururum. Herkese karşı mesafeliyim . Mesafe iyidir. Ne haddini aşan olur , ne de huzurunu kaçıran.
Kimseye de bir sey anlatmaya çalışmam. Ne kadar anlatırsam anlatayım, dinlediği benim ama aklından geçenler yine saplanıp kaldığı fikirleri çünkü. Herkesten uzak yasamak , hayatım boyunca yaptığım en güzel şey💜💜💜🌻🌻🌻
Uzaaaakk olsun, kaos neyin durumlar. Huzurlu, sükunet iyidir.
Ne demek 🥂
Ben huzur insanıyım kaostan oldum olası nefret etmişimdir.
Rica ederim.
Cevap
48Cevap
Normal şartlarda kaos severim ama şu sıra beynim isyanda olduğu için mümkün olduğunca sakin ortamlarda bulunmaya gayret gösteriyorum😅
Her kaosun içinde.. acı, ihanet, yanlış anlama, karalama, nefret, dedikodu vardır. Uzak durmakta fayda var.
Uzak durmaya çalışıyorum elimden geldiğince..
Kaosu seviyorum
Kesinlikle beslenen tayfadanım jsjsjs kaos da olmasa bu hayat çekilmez. Ruhum kaostan besleniyor, aç bırakamam olmazzz kskskslajx. Ama uzaktan seyrettiğim kaos mutlu ediyor beni kendim içinde olmamalıyım. Eğer çevrede hiç yoksa iş başa düşer yaratırım izler mis gibi mutluş olurum jdjsjshhs. Kaos sevmeyen insanları da anlayamıyorum ya ekşın çeker her zaman beni aksjdjsk.
Barıştıran ve uzlaştıran tarafım.
Kaos yüksek gerilimin oluştuğu zamanlarda , belki bir düzenleyici olabilir. Ama insanlığın ulaşmak istediği ütopik dünyada , kaosa yer yoktur.
Hiç kimseyle uzun uzadıya tartışamam, cahile laf anlatmaya, eğitimsize usul adap öğretmeyle uğraşamam. Aynen der geçerim.
Uzak dururum. Ama kalsın ne üzerinde olduğuna da bağlı. Finansal durumlarda kaos çok büyük fırsatlar barındırır.
Uzak dururum. Ama gercekten bundan beslenen, durup dururken kavga cikaran insanlar var ve bunlardan mutlu oluyorlar cok ilginc
Kaostan beslenen kişiler çevremizde hep var biseyleri fırsata çevirmek te üstlerine yok ama ben bu kadar karaktersiz değilim..
Kesinlikle uzak dururum. Akıl sağlığımı seviyorum ben🤝🏻 o ortamlarda IQ düşme hızı ışık hızıyla yarışır.
Kaos geriyo yok anacim almayım ben. Ses tonu artınca bile sters katsayim artiyo.
💥Beslenen: Yalnızca ilgi duyduğum erkekle ilişkimde, sanatla uğraşırken ve kendimle kaldığımda...
Kaos varsa koşarak uzaklaşırım. Sesler bile hafif yükselince huzursuz olurum
Dedikoduyu seviyorum 😜ama kaos benden uzak olsun kaldıramıyorum
kaosu severim öyle bir düzenim yoktur herşeyim dağınıktır kendimi böyle rahat hissederim
kaostan beslendiğim zamanlar oluyor, yeri geldiğinde vücuda böyle adrenalinler lazım.
Çok ilginçtir ki kaos yaşamadan rahatlamayan çok insan gördüm. Bu benim çok garibime gider.
Yerine göre kaos eğlenceli ve enerji dolu oluyo arada iyi gider yani günlük bir öğünden zarar gelmez
Sessiz sakin ortam adamıyım bana göre değil o işler
Uzak dururum gerektiğinde kaos çıkarmaktan cekinmem herkes haddini bilecek... 🥂
Kaos ortamlarından itinayla uzak kalmaya çalışırım. Ne kadar uzak o kadar iyi. 😅
Uzak dururum ama beslenebilirimde zorunda kalırsam
yorar. ip gibi düzgün olacak iş ya da ev hayatın
Huzurlu bir yaşamı tercih ediyorum ben, kaostan uzak dururum
Uzak duruyorum ben, zaten beceremiyorum da öyle tartışma falan
Kaos severim kaostan beslemiştim ortalığı karıştırmaya bayılırım
Bazen ama genelde benden uzak olun ne haliniz varsa görün derim
Düzen severim
Uzak durmaya çalışıyorum elimden geldiğince
Beni anlatıyorsun sanırım evet kaostan beslenirim
Seninle alakalı değil sorum. Genel bir soru...
Olabilir bu ara herkes herseyi üstüne alınıyor ya ondan dedim
Ben herkes değilim bunu iyi biliyorsun.
Bende herkes derken senden bahsetmedim zaten
👍
bir dönem kaos olmadan günüm geçmiyordu ama şu an kaos görünce kaçıyorum
Kaosu çok severim
Ciddi olamazsın...
Belki de
Korktum bak
Çok değil az kork
Tamam
kaosu çıkarıp uzak duran
Uzak duranlardanım , sevmem
Bana son kaos bükücü derler
Herkesten uzak durmayı tercih ederim
Uzak duranım net!!!
Hayatım kaos djfjgg. severimmm
Show'u oldum olası sevmedim.
Kaossuz hayat garip olur.. Hiç bişi olmaz..
Fırsatçı değilimdir. Kaostan uzak dururum.
Seviyorum ama fazlası yıpratıyor
ben protein ve sebze tercih ediyorum
uzak durmayı tercih ediyorum
Kaos ortamı bana uzak olsun hiç çekemem
Bana kaos yaratana bende yaratırım
Bazen beslenen bazen uzak duran
Uzak duruyorum huzur lazım bana…
Kaos benim diğer adım
Uzak dururum , başım ağrır
Kaosu, karmaşayı severim.
Işim olmaz öyle şeylere
uzak durmaya çalışıyorum..