Ben daha çok mantıklı yaklaşan tarafım. Kişilere işin mantığını olması gerektiğini söylediğim zamanlarda huzurumuz kaçmasın diyip gönderiyorlar beni. şu an ise etliye sütlüye karışmıyorum 💆♂️
Arada huzursuzluk çıkarabilirim ama bunu durup dururken yapmam yani ortada rahatsız olduğum bir şey varsa dile getiririm. Hala aynı ya da benzer konularla ilgili sıkıntı yaşanıyorsa bu sefer sadece dile getirmekle kalmam sıkıntı da çıkartırım olay da çıkartırım. Mülayim bir yapım yok. Sadece bazı kırmızı çizgilerim var. İnsanlar o çizgiler üzerinde yürümekte ısrar ederlerse kendileri bilir. Yoksa 2 gram huzur aradığımız şu hayatta neden huzursuzluk çıkartmak isteyelim ki. He tamam kaostan beslenen insanlar var evet ama onlar zaten sorunlu insanlar.
Kavgadan, tartışmadan nefret ettiğim kadar hiçbir şeyden nefret etmiyorum. Hayatta kavga çıkartmam ya düzgünce söylerim ya da içime atarım aynı hata tekrar tekrar olursa söylerim.
Huzursuzluk çıkmış yerde usul usul toprağı o anın üzerine denk gelecek şekilde atanı oluyorum. Bu lüKSün müdavimi olmak beni huzursuz ederse işte orada işler değişiyor...
Bu konuda erkekler bayanlara göre daha sakin. Hanimlar zaten kendini biliyor yazmışlar. Alttan alırım uzun bir süre baktım rüzgardan nem kapiyor firtina olurum.