Meraklı olmak olumsuz bir şey mi sence? Meraklı bir yapıya sahip misin?

Meraklı olmak olumsuz bir şey mi sence? Meraklı bir yapıya sahip misin?
Değer verdiğim insanlar ve konularla alakalı meraklıyımdır yoksa benim gözümde zerre ederi olmayan konu ve kişiler için duygularımı asla heba edemem.. Bu da benim yaradılışım. Bazı konularda inanılmaz soğukkanlıyım.. Keyifli akşamlar..
İnsan kendisini geliştirme konusunda, eğitmek konusunda, bilgi edinme konusunda merak duyması, ilgi duyması, içinde olması gayet güzel şey...
Ama bir de diğer türlü merak var..
Geçen mesela meyve sebze poşetleriyle beni, bir komşu teyzemiz gördü..
Öyle bir baktı ki mübarek, ne aldığım konusunda cinsi geçtik, sayısını öğrendi resmen..
Bende rahatsız oldum ve laf attım "Ne yapayım teyze, bir iki bir şey aldım dedim.."
İnanır mısın, meraklı teyzenin gözü halen bende değil, çantalarda "Tabi tabi yemeden olmaz, yemek iyi bişiii" dedi 🤭😂
İnsanların özel hayatını, ne aldı, ne yedi, ne giydi, ne içti, nereye gidiyor vs. bunları hiç merak etmem...
Yok bu tatlı cinsten değil, hiiç sevmem öyle tatlı olmayan teyzeleri 🙄
Geçen de asansörden indim, eve gireceğim elimde anahtar..
Bir baktım merdivenden çıkıyor.
Özellikle geçmesini bekledim elimde anahtarla..
Baktım gideceği yok..
Neyse kapıyı açıp evime gireyim dedim, inan bana, kapıdan görebildiği kadar evi taradı gözleriyle..
Neredeyse buyur edecektim (Etsem girerdi) 😂😂
Ah neziha teyze ah, burada bile düşünce olarak karşıma çıktın 😂
"Merak ilmin hocasıdır" derler. Kendime bir şeyler katmak konusunda, kafama takılan bir hususta, sevdiğim kişilerle alakalı durumlarda fazla meraklıyım evet :) Ama başta kendimi daha sonra da çevremdeki insanları rahatsız etmemek, prensibimdir 😊
Cevap
5Cevap
Öyle aşırı meraklı bi insan değilim 🙄
Evet meraklıyım ama sevdiğim konularda
Meraklı biri değilim. Fazlası da insanı yorar bence.
Hayatımdaki birinin her şeyini merak ederim, bilmek isterim..
Bütün merakım onda toplaşır.. Başkasına bir şey kalmaz.. 😅
Bilime ilime ve gezegene dair meraklı bir insanım ama insanların hayatını zerre kadar umursamam
Belli etmem ama içten içe acayip merak ederim her ne olursa.
Evet çok meraklıyımdır olumsuz bir şey değil aşırısı olmadığı sürece her şeyin fazlası zarar
Uggfff ben kendimi meraklı biri olarak tanımlamaktan hiddetle nefret ediyorum nefffreeeeett!
Evet ben çok meraklı birisiyimdir
Meraklıyım
Kısmen
Üşenirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?