Selam, Karar verirken sağ duygulu olabiliyor musunuz, Doğruyu yanlışı ayırmak konusunda ne kadar başarılısınız.

Selam, Karar verirken sağ duygulu olabiliyor musunuz, Doğruyu yanlışı ayırmak konusunda ne kadar başarılısınız.

Net bir insanımdır.. Genellikle başarılı olmuşumdur.. Tabi bazen yanlış kararlar verdiğim de olmuştur.. Mantığımla harehet ettiğim sürece verdiğim kararların doğru olduğuna inanıyorum.. Bir karar verirken de kimseyi kırmadan veriyorum..
Evet kendimi sağduydu bir insan olarak görebiliyorum. Çünkü olaylara bakış açım empati yeteneğin fazlasıyla geliştiği için çoğu olay karşısında sağduyulu davranabiliyorum. Bunu günümüz dünyasında maalesef birçok insan başaramıyor. Aslında bu konuda herkes ortak hareket edebilse. Dünyamız gerçekten de çok daha yaşanılabilir ve güzel bir dünya olurdu.
Bu konuda iyi olduğumu düşünsemde bazen tecrübeli insanlardanda bilgi edinmeyi tercih ederim.
Evet hemde fazlasıyla.
🌸🌹
Cevap
8Cevap
Abi ergenkene komisttim o gün bu gündüe sağ olan bişeye ısınamıyom ruhum bile sol duyulu yolun sağından gitmeyeyim diye geri geri yürümüşlüğüm var benim
Başarılı olsam da nadir yanıldığım oluyor. İstisnalar hariç bazıları bukalemun gibi Renk değiştirdiğinden
net ve doğru bir şekilde kararlar veriyorum tabi iç sesime ve mantığıma göre hareket ettiğimde.
Çoğunluk sağ duyuluyum. Ama bazen bile bile yanlışa da giderim, ahaha
Doğruyu ne kadar bilsem de yanlışı yapmaktan çekinmiyorum.
Ayırıyorumda... kalp kırmamak için kestirip atamıyorum
Tanimlarim. Dengeleri basarili sekilde kurdugumu dusunuyorum.
Sağduyulu değilim maalesef kendimi biliyorum
Genelde öyle olduğumu düşünüyorum ama bazen çok yanlış kararlar da vermiştim geçmişte
Evet yaş aldıkça daha da gelişiyor bu durum.
Şuana kadar yaşadığım durumlarda hep sağduyulu kalmayı başardım, ama bundan sonra extrem durumlar yaşarsam büyük ihtimalle sağduyumu pek koruyamam diye düşünüyorum
Ayırırım ve hep yanlışa koşarım 😂
Mükemmel :D
Tabi 😂
Düşünürüm ama uygular mıyım, soru işareti 😃
Bence çok sağ duyulu bir insanım
Yarı yarıya sağduyulu sayılırım.
Evet ama bazen değişiyor bu durum
Bu konuda iyi olduğumu söyleyebilirim.
%100 diyebilirim
Kesinlikle evet
Kesinlikle sağduyuluyum
Evet öyleyim 😇