En sevdiklerinize kötü davranıp sinirinizi ondan çikriyormusunuz yoksa onu asla üzmem diyemi düşunursunuz. Yani bir insan kötü sözler söylerken kalp kırmaktan korkmuyorsa ya karşisindakini gerćekten sevmiyordur ya da o bana aldırmaz diyemi düşünüyor? Kötülük yapmaktan bahsetmiyorum kötü davranmak kufur hakaret vs gibi şeyleri sevdiklerinize karşı soyluyormusunuz?
Meerhaba rahatsız ediyorum kusura bakma lütfen bana karşı cins olarak yardımcı olabilir misin bu soruyu herkese soruyorum ben dış görünüşümü beğenmiyorum yüzümü fiziğimi atsam yorumlar mısın beni 24 yaşındayım yardımcı olursan çok sevinirim xper yetmiyor mesaj atabilir misin? :)
Üzülmekten kastın sanki ölmek gibi. İnsanlık hali sinirli olur yorgun olabilir çok konuşuyosun dersin veya burayı niye temizlemedin çorabini niye yerine koymadin vs çok şey var. Basit örnekler bunlar. Mesela eve bir katkin yok gibi laflar olabilir
Ben çok duygusal alıngan biriyim aslında ilkte dediğin gibi kırılır üzülür biriktiririm ben bir olur iki olur üçte yeter derim aslında ilkte de söyleyebilirim insanların ne kadar ağır ve düşüncesiz konuştuğuna bağlı dediğin gibi yorgun ve sinirli hallerde bazen alttan almak lazım
Onlarda olacak hayat cennet değil ama hoyrat olmamak hatani telefi edecek olgunlukta olmalı ki karşındaki insan olduğunu görüp hosgorecegi biseye tutunabilsin
Bu duruma göre değişir eğer hakliysa kirilmakta bı hata yapmışımdir özür dilemek gerek önce sonra mutsuzluğu koyduğum gozlerde yeniden ışıltıyı yerine koymalisin bi insanın kalbi duyguları oyuncak değildir dikkat edilmeli
Sevmek kırılgan bı duygudur insan bu güzel duyguyu yaşıyorsa bı kıymeti olduğunu onu beslemesi gerektiğini fark edebilmeli yoksa kıymet verilmeyen her şey gibi böyle güzel duygularda eriyip gider bunu anlamiyorsa bı insan kalpte kırar sevgiyide tüketir o yüzden dikkatli olmak lazim