Merhaba Herkese!🌸

Sevmediğin kişileri sevmediğini belli ediyor veya onlara kötü davranıyor musun yoksa normal mi davranıyorsun?😂
Ben eskiden iyi davranmazdım ama şu an normal davranma taraftarıyım
Merhaba Herkese!🌸

Sevmediğin kişileri sevmediğini belli ediyor veya onlara kötü davranıyor musun yoksa normal mi davranıyorsun?😂
Ben eskiden iyi davranmazdım ama şu an normal davranma taraftarıyım
Hayır, sevmediğim birine kötü davranmam. Bana göre, birini sevmemek, ona saygısızlık etme hakkı vermez. Herkesin bir hikayesi, bir sebebi var ve kimse benim kötü muameleme maruz kalmayı hak etmez. Sevmesem bile mesafemi korur, gerekirse iletişimi minimumda tutarım. Ama bilerek kötü davranmak, benim karakterime uymaz. Ne olursa olsun, insan nezaketini kaybetmemeli. Sevmediğim birine kötü davranmak beni küçültür, o yüzden gerek yok. Sessiz kalmayı tercih ederim.
Hayır sevmediğim insanlarla hiç bir şekilde iletişimde olmuyorum, benden uzak Allaha yakın olsunlar. Hiç bir insana kötü davranmam, bazen sinirlenip yükselirim.. ama kalp kırmamaya çalışırım.
Sevmedigim kişilere bile iyi davranıyorum ama istemsizce oluyor
Çok nahif bence🌸
Kötü davranmam ama kendimden de uzak tutarım
Cevap
11Cevap
Belli ederim her şekilde, kimseye minnet edemem yapımda yok. Bakıyorum şöyle bi tuvalet fırçasından daha çok döt görmüş milletin dili ashahs
Hayır kimseye kötü davranmam gadası
Sevmediğim kişiler onları sevmediğimi kesinlikle bilirler. Fakat onlardan ne kadar nefret ettiğimi sadece Allah bilir.
Sevmedigim kisileri etrafimda tutmam. Mecbur kalmissam da gecicidir. Gecip gidene kadar saygili ve mesafeli davranirim. Bir kisiye bilincli olarak kotu davranmam. Haksizliga ugrarsam hakkimi savunurum. Bu da kotu davranis degildir. Hak edilmis davranislara kotu denmez.
hayatıma sokmam bi yanlışlık yapıp sokmuşsam çıkarırım
Kötü değil ama yok gibi davranırım
kötü davranmaktan çok, hayatımda kalamaz
Hepsinin köküne kibrit suyu
Kötü davranmam ama yüzlerine de bakmam
Yok hissettirmem
Sevmediğim kişilerle iletişim kurmam
Hayır, kötü davranıyorum. Sadece nötr ümdur
Hem de aşırı derecede
duruma göre
Gerekirse
Muhattap olmam