Güncellemeler
+1 yıl
Diğerlerinden çok şey yaşayıp daha çabuk olgunlasiyorum ama tam da olgunlasamiyorum bi tarafım hep çocuk daha mı duygusuzlasiyorum desem bu hayatta hickimseye değer veremiyorum sadece pahalı eşyalar, para o kadar
Ben çok zor şeyler yaşadım ve her iki senede bir ayrı bi travma yaşıyorum git gide daha kötü kalpli bi insana döndüm insanları sevmeyi unuttum ama diğerlerine bakıyorum gayet normaller küçük dertleri var hemcinslerimin en büyük derdi hala kıskançlık erkekler vb
Öyle bir dünya yok, herkesin hayatı mükemmel değil. Sadece onlar ellerinden geldiğince, güzelleştirmeye ve dışarıya belli etmemeye çalışıyor. Başarılı olunca da, karşıdaki insanın hayatını mükemmel, kolay olarak görüyorsun.
Dediğim sey başarı değil başarı olsa ben etrafimdakilerin çoğundan başarılıyım dediğim şey dünyadan bi haber olmak tek derdi insanları etkilemek olmak falan
Senin adına üzüldüm ama herkesin hayatı zordur. Mükemmel bir hayat yaşayan kimse yok gerçekten. Belki de o kişilerin kimseye söylemediği çok büyük dertleri vardır. Düşünme bence böyle. Doğru bir düşünce değil gerçekten.
Cevap
2Cevap
Harbi ya hayat cok adaletsiz 🥺
Şans işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?