Kıskançsın hasetçisin çok kötüsün demeden önce bir nefes alın. Art niyetli bir insan değilim. Sadece hayat herkese aynı şekilde gülmüyor. Hayatta herkes aynı imkan ve koşullara sahip değil. Ve bazı şeyler artık benim zoruma gidiyor, görmeye tahammülüm yok. Herkes şanslı değil bu hayatta. Ben yoruldum artık.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Olabilir baby bu duyguları yaşaman çok normal. Hayat herkese adil davranmıyor maalesef. Keşke biz de mutlu olabilsek
Keşke aşkım. Hayata pozitif gözlerle bakıp gülen pozlar verenlere tahammülüm yok. Aynı imkanlar bizde olsa sanki biz pozitif olmayacağız
Aynen para yok, tip yok, arkadaş yok nasıl mutlu olmamızı bekliyorlar anlamış değilim.
Aşkım bende para ve tip var ama bi ***a yaramıyor. B’tan bi ailede dünyaya gelmişsen psikolojin b’ok gibiyse, arkadaş çevre edinemiyorsan evde huzurun yksa bi anlamı yok
Olsun en azından o aileden kurtulup ileride mutlu olabilirsin. Senin için umut var
Kurtulamıyorum ki yaşım olmuş 27 elimde doğru düzgün meslek yok iş yok
Ayrı eve çıkmaya izin veren yok
Çıkmazdayım
Umutlarım da geçen yaşımla beraber tükendi
Okumadın mı?
Hayır
Anladım kanka madem imkanın var okusana geç değil hala
Başlamıştım, o bölümde yapamadım. Bu yuzden kendime özgüvenim de kalmadı. Şu an hayalimdeki mesleği yapmak istiyorum mesela ama kendime hiç güvenim yok çünkü psikolojimden dolayı girdiğim ortamlarda çok tutunamıyorum
Bak önce psikolojik destek al bir yandan da istediğin bölüm için ders çalış. Her şeyi başarabilirsin önemli olan emek vermek. Başaramasan bile en azından savaştım dersin
Bak ben Almanya’da yaşıyorum ve şu an pastacılık mesleğini öğrenmek istiyorum bunun için de ders çalışmaktan ziyade bi pstanede işe alınmam lazım ve 2 yıl çalışarak o mesleği öğrenmem lazım, haftada bir gün de okul.
sorun şu ki buzdolabı gibi soğuk değişik bi isnan olduğum için kendimi sevdiremiyorum girişken olamıyorum girdğim yerlerde çalışanlarla güzel ilişkiler kuramıyorum. Hemen yoruluyorum sorunlar yaşıyorum. Bu sebepten kendime guvenemiyorum. Ev zaten sıkıntılı evin gerginliği de üstümde
Bir çok sıkıntın vardır elbet ki ama bence sen bunları aşabilecek güçte birisin hayalin neyse onun için savaş
Çok sağ ol güzellik🥺
Rica ederim baby umarım her şey istediğin gibi olur😊
Umarım senin dee
Bende meslek olarak iyi yerlere gelenleri görmeye tahammülüm yok seni çok iyi anlıyorum
Ben de aynı şekilde o da var
Mutlu gördüğün insanların sadece fotoğraflarda mutlu olduğunu bilseydin keşke...
Benden daha mutlu oldukları kesin
Nereden biliyorsun belkide iç dünyalarında yaşadıkları zorlukları dışa yansıtmıyorlar...
Orasını bilemem ama benim fotolarda sahte gülücük atma durumum bile yok
Tam olarak neler yaşadın seni bu hale getiren etkenler neler...
Rahatsız bir anneyle büyümek
Bu bütün hayatını etkiler psikolojik olarakmı rahatsız bedenen mi..
Psikolojik
Kolay değil ama annedir sonuçta buda senin sınavın..
Evet ama artık tükendim bu sınavdan uzaklaşmaktan başka çarem kalmadı ve ben uzaklaşamıyorum
Haklısın ama mutluluğun ne zaman kapını çalacağı belli olmaz belki yarın belkide bir yıl sonra ama hep böyle devam etmez..
Önceden içimde hep bir ışık vardı şu sıralar o ışığı hiç göremiyorum zaman geçtikçe umutlar da tükeniyor
Elbette haklısınızdır ama ben şu sıralar hiç olumlu düşünemiyorum
Umudunu ve içindeki ışığı tamamen söndürürsen önünüde göremezsin yolunuda çizemezsin.. onun için bazen mutlu olanlara ya da mutlu görünenlere odaklanmamamız gerekebilir... senden daha kötü durumda olanlar gelsin aklına... bu seni ferahlatabilir...
Haklısın.. bende şey oldu hep çabaladım çabaladım sonunda aynı noktaya döndüm ya hep. Bu kısırdöngüden çıkacak gücü bulamamak…
İnsan kendini hep aynı noktada bulunca ister istemez hayattan soğumaya başlıyor hayatını hareketlendirmen lazım... farklı şeyler yap kendini geliştir bazı konularda mesela bu sana hayat enerjisi yaşama sevinci verebilir...
Farklı şeyler yapmaya kalkıp başarısız olmak zaten berbatötesi😂
Ama başarılı olmakta var mücadele edersen başarılı olursun ve bunun verdiği haz oldukça güzel şeyler doğurabiliyor hayatında...
İnşallah umarım teşekkür ederim güzel desteğin için
Rica ederim hayata biraz daha pozitif bakmaya çalış her ne kadar hayatın seni negatifliğe sürüklesede... sonuçta insan hayatını kendi şekillendiriyor bazı engeller çıksada o engelleri kendi çabalarımızla düzeltebiliriz vazgeçerek değil...
Çok guzel bi insansın ya🥺
Teşekkür ederim güzel bakan güzel görür sonuçta sende güzel bir insan olmasan güzellikleri göremezdin...
Dünya adaletli bir yer değil zaten. Kendi şansını kendin yaratman gerekiyor 🙂
Tamam biliyorum ama cidden zoruma gidyo ya
Bi de çok mutlu gibi gülüyorlar ya sinir oluyorum
Onların çoğu anlık mutluluklar 🙂 insan sevdiği insanla zaten ister istemez mutlu oluyor. Devamlı somurtan biri bile gülmeye başlayabiliyor 🙂
Sevdiğimiz insan da yk
Kader kısmet o nereden ve ne zaman çıkacağı belli olmaz
Eğer imkan ve koşulun yoksa o imkanı kendin yaratacaksın
canısı cunku...