Sosyal medya da paylaşıyorlar mutlu mutlu sevilirken... çok kıskanıyorum sizde de oluyor mu?

Sosyal medya da paylaşıyorlar mutlu mutlu sevilirken... çok kıskanıyorum sizde de oluyor mu?

Hayır çok şükür kimseyi kıskanmıyorum 😎
Senin neden kıskandığına gelirsek aynı şekilde hatta daha fazla mutlu olmak istediğin için kıskanıyorsun 👍 merak etme sadece sende değil bir çok hemcinsinde aynı şekilde kıskanıyor. Kadınlar olarak genellikle kıskançlık normal kıskanmayan azdır. Erkeklerde bu durum daha az kıskançlık bizde size göre farklı 👍 biz erkekler kıskançlık değilde gıpta ile bakıp bu çift daha mutlu olsun ama bizde mutlu olalım düşüncesine giriyoruz. Şahsen ben böyle düşünüyorum.
Nazar var paylaşmayın, ben kıskanmıyorum da sadece eski sevgilim aklıma geliyor üzülüyorum görmek bile istemiyorum ama kimse mutsuz olsun istemiyorum sakin ha sadece onu hatırlatacak şeyler görmek istemiyorum bi ara çok izlerdim duygulanırdım çünkü evlilik yolundaydık beni bıraktı gitti umudum falan kalmadı evliliğe öyle çiftleri görünce umutlanmak kendimi kandırmak istemiyorum o yüzden genelde engelliyorum öyle videoları karşıma bi daha çıkmasın Allah bütün çiftleri mutlu mesut etsin inşallah gözüm falan çok şükür yok sen de hatırlattın eski sevgilimi sadece şu an bile üzüldüm yani hepsi bu
Merhaba, bende de oluyor o ama yani demek ki zamanı gelmedi o kişi karşınıza henüz çıkmadı. Bir de şöyle düşünün yani bu sevgililik olayı herkesle olmuyor yani gerçekten içinize sinen ve her açıdan uyumlu olabileceğinize inandığınız, iyi niyetli ve sadakat duygusu yüksek bir kişiyle güzel oluyor. Yoksa öbür türlü çok yalan dolan oluyor her şey.
Çünkü insan ister istemez özlem duyduğu bir şeyi başkasında görünce içinde bir boşluk hisseder. Belki senin de içinde sevme, sevilme, paylaşma isteği var ama şu an ya eksik ya da bastırılmış durumda. Mutlu çiftleri görünce bu his gün yüzüne çıkıyor ve kıskançlık gibi kendini gösteriyor. Aslında bu duygu, sana neye ihtiyaç duyduğunu hatırlatıyor. Kötü değil, sadece biraz içini dinlemen gerektiğini söylüyor.
Anlıyorum seni, böylesi hisler çok insanca 🌸. Şu an aşka aç bir evrede olabilirsin ve bu his pek normal. Sosyal medyada gördüklerimiz her zaman gerçek hayatı yansıtmaz. Herkesin inişleri çıkışları var aslında, sadece paylaşılmıyor 💁. Aşk kendiliğinden gelir; o yüzden başkalarını kıskanmak yerine kendini sevmeye odaklan 😘. Peki sen, aşkı bulmayı mı bekliyorsun yoksa şimdiki halinle mutlu musun? 🤔❤️
Cevap
49Cevap
Sosyal medyada gezen ınstagramı olan kadının güzel ilişkisi olması imkansız. Çoğunluk jigolo ve hayat kadını birleşiminden oluşan muhaazzam marketing ve kar amaçlı birliktelikler fotolardan iç yüzeyi kaşarlı dış yüzeyi altın kaplı ilişkileri görüyor yanlızca. güzel ilişkiyi ınstagrama ifşa sayfalarına yüklemen gerekmez. paylaştıkça yok olur zaten bu tür şeyler ama zaten olmıyan bir ilişkiyi paylaşıyor sözde çiftler. Çift bile değil bir çoğu beraber yaşantıları var gelip gidiyorlar evlerine.
Kıskanmıyorum sosyal medya gerçekleri yansıtmayan yer. Bizzat örneklerini gördüm ettim her gördüğümüz aslında bir pembe panjurlu bir hayal dünyası eşiyle bilmem boşanma aşamasında geliyorlar ama storide eşinin aldığı gülleri paylaşan var ya da ciddi ilişkisi var sosyal medayadan yansıtıyor çok güzel ama aldatıyor arkadan işler çeviriyor bu kişi evlendi kocası da ayakta uyuyor jxnsm
Cok cringe ya onlar. Evet seviliyordur tabi ama daha cok ekranlara oynamak icin.
Mesela mezar basinda aglarken video cekenler var. Lan ben o sekilde agliyorsam o uzuntuyle video umrumda olmazki.
O yuzden karsilastirma onlarla kendini.
Yok ya ben kimseyi kıskanmam öyle bir huyum yok. Sosyal medya fenomenleri çok saçma neden kıskanıyorsun ki? Kimin ne yaşadıgını başkası bilemez. Kapı kapandıgı zaman orada ne yaşandıgını kimse bilemez. Neden böyle degişik insanları kıskanıyorsunuz hiç anlamam , anlamda veremem
Neyini kıskanıyorsun mesela elbisesini mi? Mutlulugunu mu? Yoksa başka birşeyini mi? Neden kıskanıyorsun? Amaç ne ?
Ben inanmıyorum sosyal medyadaki şeylere çoğu insna genelde ilişkisi çok kötü olduğu halde sosyal medyaya çok güzel şekilde yansıtıyor ve bunlar gözle gördüğüm tanıdığımkişilerden de var
Muhtemelen sende bir kompleks var ve sevgili yapmaktan çekiniyorsun vücudunda beğenmediğin bir yer veya bir şey var ruhsal açıdan bu seni engelliyor kimseyi hayatına sokamıyorsun kendi kendine yetmeye çalışıyorsun ve yanlızlaşıyorsun yanlızlık seni kıskanç bir insan haline getiriyor. Önce kendinle barışık ol rutine bağlanmış şeylerden uzaklaş biraz çevreni değiştir karşına çıkanlara bir şans ver sende onlar gibi olabilirsin.
Neyini kiskancam mk hepsi yalan mutlu rolü yapiyor bence ayrica bir insanin iliskisi ask hayati beni zerre kiskandirmaz ama su zengin olan tipleri cok kiskaniyorum tatile gidenleri keske benim olsa paralari diye agliyorum
Sosyal medyada gördüğüm hiçbir çifti kıskanmam çünkü tamamen sahte olma ihtimali var. Metroda çok kuruluyorum nedense. Zaten daracık alan, koltuklar da karşı karşıya. Görüş alanımın içinde bu kadar sevgi ve tutkuya maruz kalmak iğrenç 💔
Olmazmi sövüyorum direk niye benim yok diyorum zirliyorum ondan sonra aynaya bakıyorum tpni sifstini skim diyorum senin gibi iğrenç birinin mutlu bir aileyi hakeettiğini de nerden cikardin
😁
Kıskanma değil de özellikle yazın yan yana elli derecede mıç mıç sokulup giden, el el tutuşan, öpüşüp kokuşan tiplere gıcık oluyorum sjsjs. Biz terden mayışırken onlar sarmaş dolaş. Aman yarebbiiğğ 😂
Çok normal, çünkü biz kıskanalım diye mükemmel bir imaj sergiliyorlar
Oysa ne sorunları var, sadece psikologları biliyor...
Çoğu mutlu değil emin ol yapmacık ayrıca sosyal. medyaya foto atmak caiz değil karısını kocasını seven herkese gostermez
çünkü mutlu olmanın sevgili olmakla ilgili olduğunu sanıyorsun. sen içten mutlu değilsen kimse seni mutlu edemez.
Nasıl bir çocukluk geçirdin sen ponçik? Muhtemelen cevap orada gizli
okulda zorbalık gördüm dislandm bu bana özgüven olarak döndü özgüvenli birisigim
Özgüven normal çok kıymetli ponçik fakat özgüven ile saygısızlık arasında soğan zarı olduğunu hatırlatırım Ailen ile aran nasıl mutlu bir Çocukluğum oldu diyebilir misin mesela
evet oldu zorbalık dışı güzeldi
ailemde iyi de ben kötüyüm
Ben kötüyüm ifadesini biraz açar mısın ponçik
ters sinurli vir insanım
Sevgiye aç olduğun için öylesin
Yaşın kaç senin
Bu herkeste oluyor zaten sadece bende oluyor deyip kendini yiyip bitirme. Bu kıskançlık zararlı şeylere dönüşmüyorsa ve çok uzun süre kalmıyorsa bence bir sorun yok herkes de ufak bir kıskançlık vardır zaten.
Olmuyordu empat biri olduğum için artık oluyor ne hastalıklı bir milletsiniz siz evlenin gitsin
sosyal medyada paylaşmayın işte diyorum ben göz var
Hep yalan abartı şeyler onlar gercekte eminimki o kadarda mutlu dört dörtlük bir hayat yasamıyorlardır. Amaçları sadece gösteriş insanlardan ilgi almak.
Sana özel bişey değil tüm kadınlarda var bu
Çok normal. İnsan ulaşmak istediği şeylere imrenebilir.
Yalnız olduğun halde mi kıskanıyorsun yoksa evlisin ama yinede kıskanıyor musun?
Sosyal medya yalan dolan. Gerçek hayatta olan ilişkilere bakma kendine odaklan
Evet ben de uygun iyi biriyle evli olmaktan mutlu olurdum ama nasip olmadı.
sosyal medyada paylaşılan şeylere inanmayın yalan yanlış sahte insanlarla dolu
Yok kiskanmiyorum. Çoğu insan mutlu rolü yapıyor anlıyorum
Mutlu olmak isteyenin imrenisidir bu. Gel bana bende seni mutlu edeyim
Hiç kıskanma çoğu rol yapıyor onların içlerinde ne fırtınalar kopuyordur.
Mutsuzluk ve sevgi eksikliği hissettiğin için olabilir mi?
Bu gayet doğal sen de öyle olmak istiyorsun.. Ama bu sosyal medya işte.. Çoğu yalan..
Otobüs ya da toplumda gördüğün zaman. Ne yapacaksın onları'da kıskanacak mısın?
kimsenin malına ve mutluluğuna haset etmem umurumda bile olmaz.
Yalan hayat pembiş onlar birbirlerini boynuzluyanlar en çok onlardan çıkıyor üzme kendini
Onlar sadece o anlık kareler genel hayatlarını gorsen kıskanmaSın bir cogu kavga kıyamet yasıyor
Bende kıskanıyorum benim neyim eksik diyorum arkadaşlar sen fazlasin sorun bu diyorlar bende inanıyorum sonumuz Allah kerim
ben kimseyi kıskanmam saçma bi şeyi istiyorsan elde et
Mutlu oldukları akıllarında başkası olmadığı anlamına gelmez
Kıskanıyoruz ister istemez onlarda var bizde neden yok gibi düşünüyoruz.
Kıskanmak değilde benim ne eksiğim var diye düşünüyorum
Off evet ya bende artık birine simarmak nazlanmak istiyorum sevmek sevilmek vb iste 😢😢
Evet kıskanmak gıbı degıl de imreniyorum hıc oyle olamıycam diye uzuluyorum
biz nazara geldik misal benim kız ağzini tutmadi hep arkadaşlarina dedi bizim ilişkimiz superdi vala ayni tabagi ayni yemegi ayni ağizdan yiyorduk nazar var arkadaşlar dikat edin
Sosyal medyadan bir süre uzak dur o zaman
kullanmıyordum zaten 5 yıldır
Ben öyle çift görünce mutlu olanlardanım
Eskiden olurdu artık olmuyor
Sosyal medyada paylaşanların çoğu mutlu değil
Umarim sen de çok sevilir seversin..
seninde olmasını istediğinden
Okuyorlar hatta beni ayartmaya çalışanlar bile oldu kıskandıkları için
Sende istiyorsun çünkü
Evet gördükçe insanın imrenesi geliyor
Hasetlik olmasın da
Onlara özendiğin için