Seni, senden daha fazla önemseyebilir mi bir insan?

Seni, senden daha fazla önemseyebilir mi bir insan?
Fazlasıyla çekici gelir bana. Bir kadın, bir adamı sahipleniyorsa olay bitmiştir. Adam bunu her zaman yapar ama kadın her zaman yapmaz. Binde bir ihtimal gibi düşün.
Eğer seviyorsam ilgisinden hoşlanıyorsam çekici gelir ama sanmıyorum beni benden fazla bi annem önemser, ilişki boyutunda olmaz bu. Çıkar dünyası nihayetinde :))
Beni ben sahipleniyor muyum ki? Hayır, sahiplenmiyorum. O kadar sevgi bile duymuyorum. Sahiplenebilir birisi beni, belki benden daha iyi bakar.
Bence de 🧐
Kendini önemsemesi gerekir öncelikle sağlıklı olan bu. Benim ile kafayı bozan biri beni mutlu etmez sadece endişelendirir
Teşekkürler 💃
Rica ederim
Cevap
5Cevap
Bunalırım gereğinden fazla önemsediği için.
Çekicidir ama kısıtlama olmayacaksa
Çekici ama sıkacak, boğacak boyutta olmamalı. Birini önemsemek iyi hoş da sahiplenmenin cılkını da çıkarmamalı insan...
Daraltmadığı ve ruh hastası gibi davranmadığı sürece çekici gelir.
Özgür bir varlık olduğunu kabul etmeyip, onun adına karar veriyorsa, kendince yönetmeye çalışıyorsa iticidir. Sahip çıkmakla karıştırılıyor sahiplenmek 🙂
önemser de nereye kadar, sahiplenmesi hoşuma gider ama boyutu kısıtlandırmaya kadar giderse o işe bir dur derim. ona bakılırsa kendimi bile fazla önemsemiyorum.. onun önemsemesi çok güzel olur.
Sahiplenmekten kasit ne kastettigine bagli. Yasadigin kotu durumlarda sen bile kendini suclarken sende sevecek ve savunacak bir yon bulabiliyor olmasindan mi bahsediyorsun? Yoksa ota b0ka karismayi marifet sanan hirtlardan mi?
Siz ne anlarsanız :))
Vallahi gayet çekici bak bugün halim yoktu evde yemek yapamadım az önce kocişim işten geldi yemek hazırlıyor bugünde yemekler ondan kurban olurum ona ben
Aşırı bunatmadigi , kisitlamadigi sürece çekici gelir. Hiç gelemem anlayışsızlıklara, kısıtlamalara..
Ben dışarı çıktığımda yanında olacaksa sıkıntı değil ama beni dışarı çıkarmayıp kollamış olacaksa ne büyük sıkıntı ve de itici
çekicidir sahiplenilmek güzel şey ama kıskançlık adı altında kısıtlamak değil korunup kollanmak iyi
Tabiki çekici candır yani beni sahiplenmesi kıskanması
Nasıl bi önemsemek? Baskı varsa nefretlik. Yoksa baş tacıdır
Öyle biri yok ama olsaydı itici gelmezdi tabi sürekli söylerse sözleriyle Sevmem
İtici , bendem fazlada önemseyemez bana samimiyetsiz gelir ben kendimi düşünürüm 🙋🏼♀️
Cekicii değilde sahiplenici böyle o hissi yasatiyoryaa kendimi bırakıyorm resmen
Bana denk gelmez böylesi ki ben böyle biriyle yapabilir miyim orası da meçhul
Kim olduğuna bağlı ama genel olarak itici ve gereksiz
Çekicidir. Mesela babam beni benden daha fazla düşünür ve korur.
Önemseyebilir ama kendınden daha fazla onemsemesını istemem. Hayatının merkezıne koymasın yanı.
Hafif hafif sahiplenici tavırlar çekici
Fazlası itici
Seviyorsan çekicidir sevmiyorsan iticidir
derin uykuya daldigimdan emin olmak icin once beni uyutan bi sevgiliye sahibim asko cok iyi durum
Ayarı kaçırmazsa çekici
Ne iticisi ağa baş tacıdır sjsjsjsjsjsjs
Annem gibi davranan birini istemem.
Darlamasın fazla aşırısı itiyor.😆
Abartilan hicbir seyden hoslanmiyorum.
Sürekli olmadı halinde sıkar
her şey dozunda güzel.
Kısıtlamalar olmayacaksa hoş olabilir.
Nerde bizde o şans
Bana çekici gelir ve hoşuma da gider.
fazlası itici olur ve kişiye göre değişir
Çekici