AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
Zayıflık değil öylede görmüyorum, erkek adam da ağlar... taş mı yahu bu insan elbet ağlayacak.
Evet ya neden hep erkeklerden güçlü olması bekleniyor asıl sorun bu
Zayiflik degil ama ota boka aglanmasi bence zayiflik her iki cinsiyet icin de
Zayiflik değildir bana göre
Bir kalbi olduğunun gösterir bu
Ben kadın erkek kalıplarına karşıyım hepimiz en nihayetinde insanız…
Aglamak zatiflik degildir ama zayif ve aciz insanlarin agladigi sık gorulur... galiba ondan
saçma algı ama fazla kırdılar istesemde ağlıyamıyorum
Erkeklerin ağlaması zayıflık falan değil. Bu sadece cahil toplumlarda olan bir durumdur.
Biz zaten duygusaliz onlarda ağlarsa nolur durum vaziyet
Özellikle ayrılırken ağlayan erkek olursa Kadın gozunde basitleşir.
Valla mı😂😂😂
Yanlis mi
Abicim sen ciddi olamazsın kusura bakmada buna cahillik derim ben burada üstünü basa basa cinseyetcilik yapıyolar deniliyor herkesin duygusu var deniliyor basitleşmekte cinsiyete özgü değildir benim gözümde basitleşende var ağladığım zaman
Yani bunu dedin diye kimsede sana hak vermez diye düşünüyorum
Kadin ruhu ağlayan erkegi istemez kadin guclu erkrk ister bunu bilir bunu. soylerim, fikirlerin degerli saygi duyarim
Ay iyi boş yaptın yani sus bence
Sokak agzı vayyy , sokak kızı... istediğini de seni dikkate almam , kaliten sohbetinden belli🤣🤣🤣
Senin gibi orspu cocuğu bir vahhabi köpeği olacağıma sokak kızı olurum daha iyi
Bilir misin , sen kendin oylesin başkasını da bu sekil ( bacım cocugu ) saniyorsun. Sadece ayna tuttum sana , laf sokmadim.
@cennetkushu bebeğim seni kim sinirlendirdi çocuğun annesine niye sallıyonki sana küfür etmemiş laf sokmamış çocuk yanlış anlama ben sadece merak ettiğimden soruyorum birisine falan mı kızdın
abinin diyim daha doğrusu 44 yaşındaymış
Teşekkür ederim kaan , burasi fikir olarak serbest bir platform. Ben fikrimi yazdım. Malum kişi ( üslubundan dolayı hanfendi demicem) önce argo sonra küfür etti. Sakinlik güzel şey hayatta.🤗
Doğru 44 yaşındayım. Kabul görmeyen fikir olsa bile saygılı bir elestri kabulümdür.
Yorumlarda bile birçok hanfendi zayıflık olarak görüyor. Gençlere tavsiyem şu; tabiki duygularımız var fakat kadın güçlü erkegi sever ( kararlı, çizgisi olan, kadını anlayan ama herseye evet demeyen , toplumda saygı gören anlamında güçlü ). Bu sebeple yorumum Bu şekilde🧿😎
küfre gerek yok yani ben o yüzden söylüyorum 2 kelimeyi çıkartsan neredeyse babamız yaşında adam sonuçta @voysea1035 ismini bilmiyorum abinin ama
@Kağannnn1 hicbirsey için kabalık gereksiz , teşekkür ederim.
@Kağannnn1 sana hesap mı vericem istediğime söverim 44 yaşındaysa banane mal yine maldır
@VOYSEA1035 g0tüm hemen de beyfendi ayaklarına yatıyor iki yüzlü gerrizekalı
@Kağannnn1 seni de takipçiler arasından çıkarma vaktin geldi heralde fazla yüz verdik
Maalesef çıkaramıyormuşuz ne acıı
Oooo col agresif , demkki ayna tutmak yani kendini seviyesizce girmek seni gecmis... sinirlenme kalbime zarar. Kan basincin artacak , kabul et rahatla😀
Gerçekler acı 🤣🤣🤣
🤣 bu emojiyi kullanarak hakiki bir orspu çocuğu olduğunu kanıtladın zaten dikkate alınacak kapasitede bile değilsin artık
Senim demenle olmuyor ki , ama ailenden aldigin terbiye ortada yani kim... çocuğu çok belli ettin. NOKTA
O noktayı ananın a*cığına sok
Sanirim bu işı sen yaptın daha once, acısını biliyorsun ama benim hiç tarzım değil çünkü fikrim değildi zikrim bu olsun
Evet doğru tahmin daha önce ananın a*cığına soktuğum doğrudur
Cumlemi iyi oku, sinirden napicagini sasirdin🤪🤣🤣🤣
Birsey sorcam sen hiç kitap okumuyor musun?
Birincisi evet okudum ve cevabımda soruna karşılık verebilecek cinste sen bence biraz kendi algılama becerilerini sorgula 44 yaşına bu kafayla nasıl geldin şaşılır ama fazla yaşamazsın bu kafayla ikincisi ise evet okudum senin kapısından bile giremeyeceğin bir üniversitede okuyorum sen bana küçük beyninle laf yetiştirmeye çalışacağına biraz dil bilgisi öğren de hiç değilse şeyin ayrı yazılması gerektiğini öğren
Şu gerçeği kabul et, küfür basitliktir, senin benim küfürlerim ile iş olsa Dünyada neler olur. Egerki bir insana saldıracaksan önce sakin olmayı öğren, küfür edince ruh halin ortaya çıkıyor. Bunu ciddi söylüyorum.
Diger konu şu sen a... a... soktun ki acı ve kogi oldu , ayni acigi bana yaşatmak istiyorsun... çünkü benden nefret ettiğin için amacın canımı yakmak , nerden biliyorsun peki acısını? Demekki aile büyüğüne bu yasatilmis.
Uzak doğu felsefesine yonel , saldiracaksan sakin ol.
Durduk yere ben sana hiç birsey yazmadim sen geldin benim yorumuma argo konuştun.
Bence sakince düşün, bu kadar küfür ile bana hiç birsey yapamadın 🤣🤣 ama bunlari okuyan her insan senin seviyesiz olduğunu anladi
Tamam ben küfür eden basit bir kızım sense orspu çocuğusun olay kapandı
Sen basit olduğunu kanitladin geçmişi oku ama ben dediğinden degilim , çünkü senin demen ile olmuyor, küçük beynin bunu almiyor 🤣🤣🤣🤣
OMO bon dodoğondon doğolom be sallak insansın ya reelde karşıma çık da gör sen bu arada ya beynini açta algılayabilsin benim dememle oluyor senin annen fahişşe otoban orspusu
Şuanda kanunen de suç işliyor hatta şikayet üzerine mahkemede ip no dan tespit edilip ceza alirsin.
Ben gerekn şeyleri birazdan site yönetimine yazicam, sana akıl fikir diliyorum. Sakin olmak iyidir unutma 🤣🤣
Bildir KS de çok umrumda zaten %90ı kaan ve senin gibi mallar oluşturuyor
Bak istersen soguk duş al sakinlersin cok sinirlendin ve bunu kendi kendime yaptın🤣🤣🤣🤣
Ne siniri be içki içerken en son şeydir sinirli olmam
Belli 🤭
@cennetkushu ben ne yaptım ya 8 saattir çay dağıtıyorum 27 bildirim gelmiş 300 çay verdikten sonra masaları sil bulaşıkları yıka doldur boşalt müşteri hesaplarını al kısacası 5 gr beynim vardı onu da sen aldın melisa tamam senden akıllısı yok sen... in g... ötünü yerim en akıllısı sensin senin üniden giremem 1 kere girdim zaten o da lisede ünileri gezerken tanıtımda en büyük sensin hatta tanrı sensin sabah uyanınca eğer uyuyorsan şimdi mesaj yaz site kaan gibi canım dolmuş demişsin eğer seni sevmişsem canım da olsun delirtdik de ama sen bnilmemişsin güzelim haydi iyi geceler alnından öperim bebeğim
@cennetkushu ne içiyon içki içiyon mu amsterdam mı
@cennetkushu yok estağfurulah ama başka bir şey verebilirsin istiyorsan
@cennetkushu aşko beni takipçiler arasından çıkarma fazla yüz ver bana bir yüzle yetinemiyorum yanlış anlama sana laf söylemiyorum seni çok şımarttık fazla yüz verdik demek istemişsin ya
ama bir daha 2 insan kavga ederken veya tartışırken araya girmiycem gene en zararlı ben çıkıyorum
@Kağannnn1 evet girme sanane seni mi geriyo da giriyorsun
@cennetkushu tamam girmiycem barışırsan
Herseye aglamiyosa sorun yok ama agliyorsa soğuma sebebi
Ağlamak iyidir bazen ağlamak istiyorum en azından yanlızken fakat nedense ağlayamıyorum.
Ağlamayan insan kalbi taş gibi olma ihtimali var öylede oluyor ağlamak insanın kalbini yumuşatır
Erkeklerde ağlayabilir. Duygusuz değiliz sonuçta.
Bu yuzden saklarim gozyasimi beni yildizlar bile bile goremez
Erkekler de ağlar ama her önüne gelenin yanında değil
Yetistirilme. Erkek adam aglamaz denilerej buyutuldukleri icin
afrikanın yer altı suları gibi ağlarık su bulamaz yra yersiniz
Çünkü zayıflıkta ondan kadının ağlaması bile itici gelir bana
Normal bir şey herkesin duyguları var ağlamaz diye bir şey yok
Duygusal olarak bayana nazaran daha saglam oldugundan.
Mümkünse her seye ağlamasınlar. Vara yoğa ağlayanlar bana gore zayıf gorunuyorlar.
Herzaman dik durmak zorunda hissedildikleri için genelde babalar aglamaz duvar gibi durur
bakire olmayan kadını orp yapan neyse erkeği de ağlamayan taş duvara çeviren taş duvar olmasını isteyen de toplum gene.
Ağlamak içinde biriken siniri ve stresi atmanın en iyi yoludur, eğer gerçekten erkek adam ağlamazsa ben erkek değilim o zaman
Hergün ağlıyorum fakat içimden.. ve ruhumun gözleriyle...
Kesinlikle zayıflık değil. Özellikle Biz tartisinca filan yani beni sevdiği için benden kaynaklı şeyler için ağlarsa beni çok cezbeder sonrası da yatağa giderdi😀
Duygulandım ağlayacağım cbxhdhfhhffh
Bu yüzden en son neden ağladığımı hatırlamayan ben 😂
Şahsen ben ağlayan erkeğin daha içten olduğunu düşünüyorum hic oyle erkekler aglamaz diye bi algimda yok aglamakkadar basit ve insancıl bir duyguyu nasıl erkekliğe bağladılar orasi da ilginc
Adam gibi kalbi temiz erkekleri üzen aglatan kızlar utansın...
Çünkü biz insan değiliz hiç bir yük bize ağır gelmez herşeyi taşıyabiliriz 😄
Kopegin cok tatli yiceem😍
Teşekkürlerrr 🥰 İstanbul'daysan sevmeye gelebilirsin 😄
Uw😂
Küçüklükten beri erkek adam ağlamaz diyerek yetiştirdikleri için avladıklarında da yargılanmaktan korkuyorlar
Hayır bence zayiflik değil ben ağlayan erkek görünce dayanamiyorum hatta direk sarilip destek olmak istiyorum çok güzell ve saf goruyolar
Hiç de zayflk değil bence erkek diye taş kalpli olck diye bşi yok onlarında duyguları var yani
Bu kadar ahmak, balondan bir güç üzerine kurulu toplumda bu kadar insani bir duygu zaaf olarak görünür.
Ağlamanın cinsiyeti yok ki sadece erkekler her konuda ağlamaz ama duygusal bir insan her şeye ağlayabilir
erkekler ağlamaz çünkü ağlamak adamların işidir, diye bi laf duymuştumm :) baska söze gerek yok sanirim
İyi ki duymuşsun güzel yorum 🙂
Erkekler hep guclu karakter ama ben aglamayi bir zayiflik olarak gormuyorum her insanin duygulari var
Erkekler ağlamaz mıııııı...
Ben ağlarım sende ağla...
Ben hep ağlıyorum zaten sevdiğim için onu özlediğim için
Toplumda erkek adam karı gibi ağlamaz lafı çok fazla. Erkeklerde ağlar. Ağlamak çok insani bir duygu. Benimde son zamanlarda ağlayıp rahatlayasım var. Bazen gece kulağımda kulaklık müzik dinlerken odamda ağladığım oluyor :(
zayıflık değil bence sonuçta insan ama ben hoşlanmam
Öyle bir söz var ama ben kimsenin ağlamayı zayıflık olarak gördüğünü düşünmüyorum nokta!
Ağlamak duygusal zayıflık göstergesidir. Erkeğin hayatında zayıflığa yer yoktur.
Ümmetim diye ağlayan efendimiz zayıf olamaz. Öyle görenler bakış açısınj değistirsin
Oyle bir şey yok ya insan olan duygu sahibi olan herkes ağlar
Salya sümük aglayanları gördükçe nefret ettigim bir olay yoksa ağlamak niye zayıflık olsun
Erkekler de ağlar onlarında duyguları var robot değil arkadaşlar 😄
Bana göre zayıflık değil sonuçta erkeklerin de duyguları var
şarkısı bıle var ya erkekler aglamaz sil göz yasını
Güçlü kizlarin garipsendiği gibi erkeklerin de ağlaması garipseniyo maalesef. İnsanlar saçma garip işte diyecek bişey yok
duygusal bir insanım. bir kere ortaokul'da annemin öldüğü haberini alıp sınıfta ağlamıştım. sınıftaki kızlar bana ezik muamelesi yapmıştı.
O kızların ben
@bRokeHeaRth_____ o günden beri hiçbir kızla ilgilenmedim sevgilim vb olduysa hep kızların mesaj atması ilgilenmesiyle oldu. gay falan da değilim yanlış anlaşılmasın.
Gay olmak kötü bir şey değil. Uzun süre sevgilinin olması da seni gay yapmaz
@bRokeHeaRth_____ yok ben zaten gay olmak kötü bir şey demiyorum. kızın birisine bu durumu anlattım işte gay zannetti beni. hep kızlara bu cümleyi kurunca gay sanıyor beni ondan gay değilim dedim. bide suratımda gram sakal yok. sarışınım gözlerim mavi gay damgası yiyorum hep. gay olmak kötü bir şey değil ama ben değilim sonuçta açıklamak zorundayım. sevgilimle de yeni ayrıldık...
Geçmiş olsun :/
@bRokeHeaRth_____ yok ya iyi oldu zaten. benimle s4ks yapmak için berabermiş. kurtuldum sonuçta.
Bu da bir kalıp yargıdır. Tamamen bu garip toplumun uydurmalarından biri. Ayrıca ben ağlayanın değil ağlayanın zayıf olduğunu düşünüyorum
Ağlatanın demek istedim
Çirkin ağladılari için anneleri uydurmuş sgjk
Çünkü zayıflık ta o yüzden
Duyguları olan her insan aglar
Kadinlar her booka ağlar
Erkek adam ağlamaz...
Saçma
Neden saçma olsun toplumun bize yansıttığı durum
Toplumun yansıttığı saçma durum*
Bir çok şeyi erkeklere yüklüyorlar erkekler hesap öder erkekler söyle yapar yapmaz bende saçma buluyorum bence eskiden erkekleri güçlü gördükleri ve ağlamanın eziklik olduğunun düşündükleri için böyle demiş olabilirler
Haklısın. Ama bunları artık kadınlarda yapıyor yani erkek adam ağlamaz da eskide kaldı
Neyi kadınlarda yapıyor anliyamadım
Hesap ödemek vs
Zaten bunlar normal bir şey ama toplumda yanlış gösteriyorlar
Çünkü toplumumuz canımsın
Ağlayan erkek merhametlidir
Çünkü ata erkil bir toplumda yaşıyoruz ne yazık ki
Artık bu düşünce kalmadı bence insanlarda