Bende üzülürüm ama şunu düşünüyorum
Nerde kaybettiğine baktıktan sonra
Bulamazsam. şunu derim kendimi bundan sonra yapacağım her şey yaptım elimden bir şey gelmez hiç biri şeyi değiştiremem derim hemen aramayı ve düşünmeyi keserim
059 Yorumla
Soran+1 yılHiç iyi degilim çok üzülüyorum toparlanamıyorum böyle olmak istemiyorum ya düzelmek ve bu durumdan kurtulmak istiyorum artık
Soran+1 yılİkiside herhalde nedenki
Gerçi bir yerde okumuştum paramla telefonuma bir şey olmasın geri kalan herşeye her şey olabilir diyordu buda başka bir avutma şekli herhalde kendini
Soran+1 yılİşte bende şu düşünce var çekmece içlerinde küçük minik eşyalar vardı gitmiştir birazı hangisiyse işte biliyorumda acaba hangisi gitti ya düşünüyorum önemli birşeyse kagıt vs işte diye bu his beni mahvediyor nolursun kendimi iyi hissetmem için bana bir yöntem söyle ya insan insana yardım etmeli iyi insan olmak iyilik güzel bir şey belki senin bir şey demenle ben kurtulucam
Soran+1 yılTeşekkür ederim onu yapmayı bende düşündüm hepsinden kurtulmak yani ya hepsi ya hiçbiri misali yani iyi gelirmi bilmem ama
Soran+1 yılDüşüncelerin için sağol iyi insan olmak güzel artık insanlar insanlara yardım etmiyor banan deyip geçiyor
Soran+1 yılAynen öyle bir insanın hayatına dokunmak güzel bir şey bence bir şey yaptıgında ya da söylediginde belki bir insanın hayatı degişebilir
Soran+1 yılVar genelde takıntılı biriyim
Soran+1 yılburada ne demek istedin sonuna dogru pek anlamadım ama ben sana bir şey soruyum sence başıma gelen bu durumu çokmu büyütüyorum umursanmıcak birşeymi eşyalar kaybetmeyi yani
Soran+1 yılPeki neden sence
Soran+1 yılNe olabilir mesela bu tarz takıntıların altında birşeyler olur mu genelde
Soran+1 yılNasıl yani ne gibi farklı kötü birşeymi
Soran+1 yılCevabın yokmu
Soran+1 yılSanki biraz bu içimdeki hissiyat geçiyor gibi nedense bu arada internetim yoktu ondan cevap veremedim
Soran+1 yılSağol dedigime bir cevabın yokmu
Soran+1 yılNeye kötü degil dedin
Soran+1 yılKeşke olsam o kadar çok istiyorumki bunun olmasını
Soran+1 yılHayat çok garip evet her şey var maalesef işe girsem iyi olucak galiba
Soran+1 yılİş güvenligi okudum
Soran+1 yılRehber felan olmak isterdim aslında ama onada dil isterler belki
Soran+1 yılEvet maalesef. ne dedin şimdi
Soran+1 yılBende ugraşmak istemiyorum zaten
Soran+1 yılAramadım okul bittikten sonra çok ara verdim zaten zar zor bitirdim yapabilirmiyim diye bir yerde hep çok düşündüm
Soran+1 yılByee ne bayy mı dedin
- 1 yıl
Bugün denize kaybettim ama ćok sevdiğim Bi eşyamdı ve kaybeden ben değilim babam o yüzden onu üzmek istemiyorum ona belli etmemeye çalıştım ama o anlıyo beni o yüzden oda üzülüyo onun üzülmesinede üzülüyorum o yüzden aynısından bulup alım diyorum ama aynısı falan bırak benzeri bile yok ne yapıcam bilmiyorum boşlukta gibiyim ama kendimi kötü hissediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEşya kaybetmenin nirvanasına ulaştığında kurtulursun. Tüm eşyalarını kaybet
091 Yorumla
Soran+1 yılGeçermi sence kurtulurmuyum bu hisden ya içten içe yedi bitirdi beni
Soran+1 yılBir cevap verseydin keşke
- +1 yıl
Tabi bir şey ne kadar çok başına gelirse o şeye o kadar duyarsız oluyorsun
Soran+1 yılEşyalar kaybetmek ve buna çok üzülmek kendini çok kötü hissetmek çok büyütülcek bir durummu degilmi sence
- +1 yıl
Büyütülecek bir şey değil. Adı üzerinde eşya. Yerine yenilerini koyabilirsin. Kaybettiğinde yerine yenilerini koyamayacağın şeylere değer ver
Soran+1 yılTam olarak nelerin gittiginide bilmiyorumki ama diyorum belkide birçok şey gitmiştir diye aklıma geldikce yerine bakıp olmadıklarını görüyorum kötü hissediyorum bir şey yapasım gelmiyor of ya niye umrumda olmamazlık olmuyorki bende
- +1 yıl
Sende eşyalarını farklı yerlere koyma, aynı yerlere koy. Kendini böyle kabul et. Her insanın farklı takıntıları vardır
Soran+1 yılObsesif takıntı hastalıgı var bende galiba aşırı yaşıyorum başka biri olsa belki umrunda olmaz hayat yaşamak herşeye ragmen güzel neden bu kadar çok takıyorumki hayatıma maal olcak kadar artık bu hissin geçmesini istiyorum nolur beni ayakta tutucak birşeyler söyle
- +1 yıl
Takıntılı olmanı takıntı haline getirme. Bunu normal bir şey olarak gör. Çünkü herkesin bir takıntısı var. Benim de takıntılarım var ama üzerinde durmuyorum. Bu takıntıları çok kötü bir şey olarak görmüyorum. Eğer görseydim senin gibi üzülürdüm ama üzülmüyorum ve takıntılı olmamı takıntı haline getirmiyorum. Kötü olan bu işte. Takıntılarını takıntı haline getirmek kötü. Sıkıntı 1 ise 10'a çıkıyor. Kendini biraz rahat bırak. Kendi kendinin üzerine gidiyorsun. Çünkü her insanın takıntısı var ama herkes takıntılarını takıntı haline getirmiyor. O yüzden normal yaşayabiliyor anlıon mu
Soran+1 yılTakma eşyalar önemsiz bugün varken elinde olmadan yarın yok olabilir ve bütün eşyalarını çöpe at diyorsun yani geçmesi için bu hissin acaba o zaman iyi hissedermiyim
- +1 yıl
Bütün eşyalarını çöpe atma. Japonların minimalist yaşam tarzını uygulayabilirsin. Ne kadar az eşya o kadar çok huzur demektir. Eşyalarını kaybettiğin için üzülmeni büyük bir sorun haline getirme. Normal bir şey. Herkes kıymet verdiği eşyasını kaybedince üzülebilir. Bu üzüntü sende biraz fazla olabilir o da zamanla geçer merak etme. Geçmezse bile böyle yaşamayı öğren ve kendini böyle kabul et. Bunu büyük bir sorun haline getirme
Soran+1 yılBir yanım üzülüyor bir yanımda üzülme hiç kötü olunmucak boş birşeye böyle oluyorsun hayatta daha önemli şeyler var diyor içim çok garip beni hayata döndürücek şeyler söyledigin için sağol yazışmaları tekrar tekrar açıp okuyorum iyi hissetmek için
- +1 yıl
Tüm eşyalarını başkasına hediye et. Sonra yerlerine yenisini al. Ama ihtiyacın olmayan şeyler alma. Bu eşyaların değerini gözünde azaltacaktır. Çünkü onları kaybettiğinde yerine yenisini koyabildiğini göreceksin
Soran+1 yılZaten çok eşya iyi degil dimi bak görüyoruz sonra sonucunu benim gibi böyle çok etklenip kötü olunuyor herşeyin azı en iyisi
- +1 yıl
Tabi öyle. İnsanlar ihtiyacı olmayan bir sürü eşya alıyor. Bu eşyaların hepsi zihinlerinde bir yer kaplıyor ve zihinleri yoruluyor. Kaybedecek çok fazla şey biriktiriyorlar. Minimalist bir yaşam tarzı her zaman daha iyidir ve daha huzurlu hissettirir. Ne kadar az eşya o kadar çok huzur
Soran+1 yılAynen öyle yemin ediyorum yaşamak istemiyordum ya habire kaybettiklerimi düşünüyordum çok allah kimsenin başına vermesin ya yaşama sevincim kalmamıştı o dereceydim yani sanki artık hayata devam edemezmişim gibi hissediyordum bende nasıl bir çeşidim anlamadım taşındıktan sonra agır bir depresyon geçiriyorum galiba taşınmadan birgün öncesi hiçbirşeyim yoktu biranda hayatım degişti resmen o mutlu huzurlu günlerime geri dönmek istiyorum birşeyi yaşamak istemeyip elinde olmadan yaşamak çok kötü bir olaymış çok çaresiz hissediyorum kendimi sanki artık hiçbir şey ve hiçkimse beni bu durumdan kurtaramayacak ve geçemicekmiş gibi hissettim gidenlerin ne oldugunu bilmedigim azmı çokmu gitti neler gitti ve kaybettiklerimin birdaha geri gelmicegi için
- +1 yıl
Eşyalara fazla anlam yüklüyorsun galiba. Eşyanı kaybettiğinde anneni babanı kaybetmiş gibi hissediyorsun anladığım kadarıyla. Temizlik takıntısı olanı duymuştum da bu takıntıyı hiç duymadım. Herkes eşyasını kaybedince üzülür ama intiharın eşiğine gelmez. Seninki aşırı biraz ama üstesinden gelinmeyecek bir şey yoktur. Tüm eşyalarını atarsan onların gözündeki kıymetini azaltacaksın ve kendini daha rahat hissedeceksin
Soran+1 yılÇok fazla bu yaşadıgım degilmi
- +1 yıl
Takıntından kurtulamıyorsan kendine hayatı kolaylaştıracak yollar bulmalısın
Soran+1 yılMesela ne yapabilirim
- +1 yıl
En iyi yöntem eşyalarının sayısını azaltmak ve hepsini bir yerde tutmak
Soran+1 yılSanki biraz bu içimdeki hissiyat geçiyor gibi nedense bu arada internetim yoktu ondan cevap veremedim
Soran+1 yılCevabın yokmu
- +1 yıl
İyileşmeye başlamana sevindim
Soran+1 yılSanki biraz iyi gibiyim tamamen bitermi iyi olurmuyum bilmiyorum yoruldum artık herşeyden çok
- +1 yıl
Takıntılı olmak yorucu bir şey haklısın. Acıya direnç gösterip sabırlı olursan takıntın kırılacaktır
Soran+1 yılDirencim ve sabrım pek kalmadı
- +1 yıl
Biraz daha dayan. Güneş yeniden üzerine doğacaktır. Karanlıktan aydınlığa kavuşacaksın
Soran+1 yılNe kadar iyi konuşuyorsun ya gerçekten çok sağol insanın böyle şeylere o kadar çok ihtiyacı oluyorki
- +1 yıl
Evet insan anlaşılmak ister, umutlanmak ister. İnsanı hayatta tutan umuttur. Umudunu kaybetme
Soran+1 yılEvet dogru söylüyorsun aslında bir işe girsem ugraşım olsa böyle olmazdı
- +1 yıl
Evet işe girsen boş şeyleri takıntı haline getirmezdin. İnsan boş kalınca takıntılı olmaya başlıyor. Ama kafanı meşgul etmek için bir işe girmene de gerek yok. İlgin olan konularda araştırmalar yapabilir, kitap okuyabilir, dil öğrenebilirsin. Beynin yoruldukça artık boş şeylere harcayacak enerjisi kalmayacaktır
Soran+1 yılEvet tabi onlarıda yapabilirim ama işe girsem daha iyi birde evden çıkınca kendimi daha iyi hissediyorum sadece napıcagımı nereye gidecegimi bilmiyorum
- +1 yıl
Dışarı çıkınca yürü, iş yara, parkta otur, alışveriş merkezini dolaş
Soran+1 yılİş yara ne
- +1 yıl
iş ara demek istedim, yanlış yazmışım alksdjfklj
Soran+1 yılMeslegim var aslında iş güvenligi okudum
- +1 yıl
Mesleğin ile ilgili işler bulamıyorsan farklı işler ara. Mesleğinle ilgili iş bulunca geçiş yaparsın
Soran+1 yılNapıcagını bilmemek çok kötü bir şey ya savruldukça savruluyorum
- +1 yıl
Hepimizin hayatında böyle dönemler olmuştur. Geçip gidiyor bu sıkıntılı dönemler. Dünya burası, bir gün mutlu oluruz, bir gün sıkıntılı
Soran+1 yılGeçermi acaba
- +1 yıl
Geçer tabi
Soran+1 yılO zaman ben bu eşyalarımın kaybını çok büyüttüm taktım
- +1 yıl
Tabii ki de büyüttün ama elinde olan bir şey değildi. Mal sevgisi diyorlar buna. Gerek yok bu kadar üzülmeye. Zaten ölünce ne kadar malımız mülkümüz varsa kaybedeceğiz. Onlar zaten geçici olarak elinde olan şeyler
Soran+1 yılAslında o kadar da mal sevgim yok öyle biri degilim ama elimde degil evet
- +1 yıl
Bir gün takıntından kurtulursun
- +1 yıl
Cevabın yok mu
- +1 yıl
Cevabın var mı
- +1 yıl
Cevaba ihtiyacım var
Soran+1 yılBilmiyorum inşaallah
Soran+1 yılNe için cevap diyorsun
- +1 yıl
Seni taklit ettim. Herkese bir cevabın yok mu diye yazmışsın ya ajskdlfjlkf
Soran+1 yılMerak ettigim için düşünceleri ondan yazdım
Soran+1 yılBuna cevabın yokmu
- +1 yıl
Yok, cevaplar bitti alsdjkfkjl
Soran+1 yılKonuyla ilgili söyliceklerim bu kadar diyorsun yani
- +1 yıl
Şu an bu kadar. Bir gün aklıma başka bir şey gelirse söylerim alskjdfljkf
Soran+1 yılDedigin şeyler iyi geliyor ondan söyledim
Birgün olcak aklına gelicekte söylicende neyse- +1 yıl
Bunların hepsi bir şaka değil de mi akjlfdjklf
Soran+1 yılNe demek istiyorsun
- +1 yıl
Üç günde bir söyleyecek bir şeyin var mı diye yazıyorsun, şaka mı yapıyorsun anlamında dedim
Soran+1 yılYo şaka yapmıyorum yazmadıgın için yazdım
- +1 yıl
Anlıyorum ama söylenecek her şeyi söyledim. Söyleyecek bir şey kalmadı
Soran+1 yılAnladım sağol canım sıkılıyor sarcak yer arıyorum boş ver
- +1 yıl
Farkındayım akjldsfkjl
Soran+1 yılSeninde arkadaşın olmazsa kendini yalnız hissedersen yapıcak birşeyin olmazsa ve bunları çok derinden yaşarsan o zaman anlarsın beni ve ne yaşadıgımı
- +1 yıl
Yok ben seni anlıyorum zaten, elimden bir şey gelse keşke, elimden geldiğince yardımcı oldum sana. Başka ne yapabilirim ki
Soran+1 yılBeni kimse anlamıyor ya yok bir şey yap demiyorum zaten
- +1 yıl
Beni de kimse anlamıyor
Soran+1 yılBende iyi degilim hayatım istedigim gibi olsun isterdim
- +1 yıl
Bazen istediğimizi sandığımız şeyler aslında istemediğimiz şeyler oluyor. Bir şeyi çok istersin, ona sahip olunca istemediğini anlarsın. O yüzden sana verilen yaşamın kıymetini bil. Gözün var görüyorsun, kulağın var duyuyorsun, nefes alabiliyorsun. Farkında olmasan bile bunlar hayatta en çok istediğin şeyler. Bunları ne kadar çok istediğini ancak kaybettiğinde anlıyorsun. Şu an sana sıradan gibi gelebilir ama 2 dakika nefesini tut, sonra o an düşün hayatta en çok neyi istiyorsun? O an en çok istediğin şey nefes almaktır. Onun dışında kalan tüm isteklerin yok olmuştur. Zaten en çok istediğin şeylere sahipsin ama bunlara sahip olmak seni mutlu etmiyor, diğer istediğin şeylere sahip olmakta seni mutlu etmeyecek. Olmasını isteyipte olmayan şeylerde de bir hayır vardır. Bu hayatta her şey istediğin gibi gitmez, burası dünya
Soran+1 yılBen çok bir şey istemiyorumki hayattan yalnız olmadıgım yanımda gerçekten benim gibi iyi insanların oldugu arkadaş ortamım oldugu istedigim gibi rahat bir işte kendi paramı kazanacagım çok gezecegim ve hiç boş kalmıcagım daha aktif ve sosyal bir yaşam istemiştim sadece bir mucize olsa keşke ve hayatım biranda böyle çok güzel degişse
- +1 yıl
Hayatında bir şeylerin değişmesini istiyorsan, bir yerden çalışmaya başlamalısın. Bir çukura düşmüşsün, birinin seni çıkarmasını bekliyorsun. Belki o kişi hiçbir zaman gelmez. Kendin kalkıp o çukurdan çıkmalısın
Soran+1 yılNapıyım sence nerden nasıl başlıyım biliyorumki aktif bir insan olursam her şey çok başka olucak böyle sıkılgan biri olmucam hissediyorum ama nasıl sosyal olurum onu bilmiyorum belki diceksin bu kız delimi ama degilim sadece mutsuzum mutlu olmak istiyorum çokmu şeyler istiyorum
- +1 yıl
Öyle hadi gidiyim sosyal olayım diye bir şey yok. Bir kursa yazılabilirsin, oradaki insanlarla sosyalleşebilirsin, bir iş bulabilirsin, iş yeri arkadaşlarınla sosyalleşebilirsin, üniversiteye yazılabilirsin, oradaki öğrencilerle sosyalleşebilirsin. Hiçbirini yapamıyorsun kendi akrabalarınla sosyalleş. Zayıf yönlerin varsa bunları geliştir, kültürün zayıf ise kültürünü arttır, konuşman zayıf ise konuşmanı geliştir
Soran+1 yılBende her şey degişmesi gerekiyorda işte hayatını degiştiricek tek kişi sensin diyorsun yani sadece benim keşke bir sihirli degnek deyse bana bu arada ne kadar bilgili konuşuyorsun sen neyle ugraşıyorsun
- +1 yıl
Sihirli değnekler sadece masallarda olur. Gerçek dünyada çabasız başarı yok maalesef. Belki bir gün bir olay yaşarsın hayatın değişir, kim bilir. Ben olsam hayatımda sıkıntı yaşadığım şeyleri değiştirmek için uğraşırdım, üzerlerinde düşünürdüm. Bulduğum çözüm yollarını denerdim. Hem çabalamakta bir duadır. Yok ya ne bilgilisi, bunlar herkesin bildiği şeyler
Soran+1 yılPeki sen napıyorsun çalışıyormusun bir ugraşın felan var mı ya da hobi kurs vs gibi
- +1 yıl
Çalışıyorum ama şu an yıllık izindeyim. Boş zamanlarımda KS'de takılıom işte alkdjsfjklf
Soran+1 yılNe iş yapıyorsun dolu zamanlarında şu an napıyorsun
- +1 yıl
Yanlış anlama ama yorumlarda özel bilgilerimi vermeyi tercih etmiyorum. Şu an izindeyim işte, evde dinleniyorum:D sen neler yapıon
Soran+1 yılYo yanlış anlıcak bir şey yok senin tercihin tabi saygı duyuyorum gerçi çokta özel bir şey sormadım ama neyse asker felanmısın yoksa ya da askeriyedemi çalışıyorsunda ondan demedin ben bir şey yapmıyorum valla boşum bildigin gibi evdeyim
- +1 yıl
Hayır asker değilim
Soran+1 yılO zaman polis felanmısın dikçemde gerçi sanki olsan söylicekmisinki neyse
- +1 yıl
Görevim hakkında bilgi vermem yasak, verirsem ihraç edilirim
Soran+1 yılAnladım saygı duyuyorum neyse sosyalleşmeyle ilgili konuşuyorduk
- +1 yıl
Gizli kullanıcı olarak benimle sosyalleşiyorsun, başlangıç olarak iyi bir adım asdfjlkjkf
Soran+1 yılHahahhh yani öylede bir şey tabi ama ben normal olarak sormuştum hiç tavsiyen verecegin bir akıl yokmu bana ya bu genç yaşımda mutsuzluktan öliyimmi
- +1 yıl
Kelin ilacı olsa başına sürer, bende asosyalim, tavsiye alabileceğin son kişiyim aslkjdfjl
Soran+1 yılKonuşurken hiç asosyel gibi durmuyorsun ama
- +1 yıl
Olabilir ama öyleyim akljdsfjkl
Bide hiç kullanmadan kaybedince😒
13 Yorumla
Soran+1 yılO dahada çok kötü
Soran+1 yılCevabın yokmu
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği