Bazı insanlar erken yaşta çektiği sıkıntılar ve acılar yüzünden erkenden olgunlaşabiliyor. Bazı insanlar ise yaşı büyük olmasına rağmen küçük çocuk gibi hareketler yapıyor.
Ben yaşantılar diyorum.

Bazı insanlar erken yaşta çektiği sıkıntılar ve acılar yüzünden erkenden olgunlaşabiliyor. Bazı insanlar ise yaşı büyük olmasına rağmen küçük çocuk gibi hareketler yapıyor.
Ben yaşantılar diyorum.
Yaşantılarda tabi ki, yoksa yaş sayılardan ibaret, icerisini sen dolduruyorsun. Yaşadıklarımız, tecrubelerimiz bizi daha da olgunlaştırıyor. Hele ki acılarımız...
Elbette olgunluğun yaş ile ilişkisi vardır. Sadece yaşa bağlamakta doğru değildir. Karakter, çevre faktörü, eğitim, aile gibi etkenlerde insanın olgunlaşmasında etkilidir. Olgun insan hepimizin hayran olup , güvendiğimiz karakterdir. İnsan kendini yetiştirerek ve empati yapıp karşısındaki insanı anlayarak olgun insan olma yönünde adım atmış olur.
Cevap
3Cevap
Bazı insanların hep var olan olgun karakterleri var. Ne yaşanmışlık ne zorluklar onlar doğuştan olgun oturaklı. Kimi insanlar hayat boyunca yaşadıkları ile gelir olgunluk seviyesine. Zorluklar, acılar, kaybettikleri ve hayal kırıkları ile büyür pişerler
İkisinde de yaşantılar da yaş geçtikçe çoğalıyo sonuçta
Yaşanılanlarda saklı..
Yaş sadece bir sayı yaşantıda bence
O kadar acı çektim, 0 olgunluk..
Yaşantılar...
Yaşantılarda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?