Stres sonrası üzerimdeki detayda bahsedeceğim etkileri atamıyorum ne yapmalıyım?

Zaten kötü dönemler geçirdim maddi olarak, daha kırılgan olabılıyorum bazen hassas diyelim. Aslında hep bende olan şeyler ama sadece bu sene boyunca artık kontrol edemiyorum. Mesela bugün stresli ve üstüne düşündüğüm şeyler oldu, hani böyle bir oyunda çok kritik bi bölüme gelirsiniz, yanmamaya hata yapmamaya çalışırsınız ve kalbiniz biraz hızlı atar gibi hissedersiniz, aslında kalbimle bağlantısı yok ama hissiyatımı benzetmek maabında söyledim. Öyle bi moddayım. Gergin, kasıntı bir haldeyim, dağınık gibi bilmiyorum odaklanamıyorum bir şeylere, iş yerinden falan hayattan kopuyor gibi hissediyorum. Problemlerimin iş yerimle de ilgisi var ama ben böyle olmak istemiyorum, bazen mantıklı bazen mantıksız derecede fazla sürüyor bu ve bu tarz durumlar, ne yapmam gerekiyor? Oldugum yerde yıpranıyor, stres salgılıyor gıbı hıssedıyorum, pozıtıflık dıey bır şey yok, durgun, soluk, kasık, her yaptıgım gözüme batıyor gibi sanki.

Stres sonrası üzerimdeki detayda bahsedeceğim etkileri atamıyorum ne yapmalıyım?