Stresten ne yapacağımı şaşırdım?

8 aydır nişanlıyım yaz sonunda evleceğiz. Nişanlımla uzun bir sevgililik geçmişimiz var birbirimizi çok seviyoruz bu zamana kadar bir çok zor süreçten geçtik ama bir an olsun ellerimiz ayrılmadı. Aileler tanışandan beri aramızda ufak tefek sürtüşmeler oluyor ama yanyana geldiğimizde hemen çözülüyor gönül alıyoruz ama artık 8 aydır o kadar yorulduk ki ikimizde bir konu halloluyor diğeri geliyor :(((( şu an ev konusuna geldik bundan öncede bir çok sorun yaşadık yine orta yolu bulduk kirada oturacağız şu an ev konumu konusunda anlaşamıyoruz ben şu an oturduğumuz konumda oturmak istiyorum bu semtte büyüdük ikimizde aynı semteyiz ikimiz içinde daha kolay olur alıştığımız semt.. Nişanlımda daha uzak siteli yerleri istiyor.. Kendince bir sürü gerekçe sayıyor ama ben bu konuda napcağımı bilmiyorum öte yandan kendi ailemde bu konuda ayrı baskı uyguluyorlar bana artık işten çıkıp eve bile gitmek istemiyorum aynı konuları duymaktan bunaldım annem aynı semti geçtim aynı sokak aynı mahalle sürekli bana zor olduğunu bana yakın olman gerektiği tarzı cümleler kuruyor ben bu şekilde daha çok etkileniyorum tersini yapacağım desem napıyorsan yap uzağa git karışmam zorlanırsan diyor. Aşırı bunaldım stresten midem bulanıyor sürekli uyumak istiyorum hiç keyif alamıyorum hayatımdan napıcağımı bilmiyorum..
Stresten ne yapacağımı şaşırdım?