Ailemin maddi durumu iyi olmasına rağmen dış görünüşümü beğenmediğim için öz güvensiz asosyal bir hayat yaşıyorum ne yapmalıyım?

24 yaşındayım dış görünüşümü beğenmiyorum asosyalim imkanım olmasına rağmen sürekli aynı kıyafetleri giyiyorum öz güvensiz olduğum için spor salonuna gidemiyorum bu yaşıma kadar hiç bir kız arkadaşım bile olmadı istemiyorum zaten o ayrı bir meselede çok ezik bir ruh halim var babam öz güvenli ticaretle uğraşıyor kendine bakar yeni pahalı kıyafetler alır ben tam tersi dış görünüşümü beğenmiyorum eziklik hissediyorum iş yerlerimiz var 24 yaşındayım maddi durumumuz iyi olmasına rağmen eziklik psikolojisi yüzünden bir şey yapamıyorum ne yapmalıyım psikolojik sorunlarım var sosyal fobi anksiyete bozukluğu onuda belirtim.

Güncellemeler
+1 yıl
Dış görünüşü güzel olan kızları erkekleri kendimden üstün görüyorum maddi durumu bizden daha iyi şirket holding sahiplerini kendimden üstün görüyorum çok takıntılıyım
Ailemin maddi durumu iyi olmasına rağmen dış görünüşümü beğenmediğim için öz güvensiz asosyal bir hayat yaşıyorum ne yapmalıyım?