Çocukluğumda yaşadığım şey uyutmuyor?

Selam. Konuya dalıyim hemen.. o zamanlar 4. Sınıfa giden birey tekiyim. Okuldan geldim odamda üstümü değiştirirken çocukların sesini duydum dedim camdan bakiyim oynuyorlarsa defoluyum gidiyim oynayim bende bakmaz olaydım ya üstüm müsait degildi ama kenardan doğru baktım. Neyse üstüne bir zaman geçti bunun anneannem anneme hala devam ediyor mu diye sordu bende ne devam ediyor mu deyince annem dedi ki karşı binanın en üst katında deli bir kız var çıplak camdan bakiyormus dedi. O an aklıma ustumun müsait olmadigi ve lanet camdan dışarı baktığım geldi. Başkasından mi bahsediliyordu yoksa o ben miydim? Bensem hangi şerefsiz söyledi? Bensem annem bana neden bu konu hakkinda bir şey söylemedi? 18 yaşımdayım 6 ay sonra 19 olacak hala her gece gelip yokluyor beni bu sorular. Bu soruları düşüneceğime evreni arastirsam filozof olurdum evrenin sırlarını cozerdim. Acaba o * resmimi çekti mi? Bunu babam biliyor mu? Ve neden her aklıma geldiğinde intihar edip bu yükten kendimi kurtarmayı istiyorum. Bunun için değer mi? Ben o olayı yaşadıktan sonra mı o kızın bunları yapasi tutmuş. Neden annem eğer bensem sensin ve neden demedi belki de açıklasam sadece çocuklara bakmaya çalışmıştım desem içimde kalmazdi. Üstelik anneannem de biliyor. O da bana bu zamana kadar hiç birsey demedi ve ben oyle bir deli hiçbir zaman görmedim duymadım o semtte imdattt
Güncellemeler
+1 yıl
Birey diye düzeltmiş ya vele* d yazıyor orada
Güncellemeler
+1 yıl
Annem ve anneannemin konuşmalarını çocukken duymuştum ve o günden beri benmiyim yoksa bir başkası mı? Bu soru yüzünden aklımı kaybettim artik
Çocukluğumda yaşadığım şey uyutmuyor?