Kişilik & Karakter Tanımak ve tanımamak? Anketdelisi123 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Daha önce hiç tanıdığınız birini tanımamazlıktan geldinizmi ve neden. (ister anketle isterse yazarak belirte bilirsiniz.) Evet geldim Hayır gelmedim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler5 ay Bu arada diğer anketlerde bakıp cevaplaya bilirsiniz Tanımak ve tanımamak? Görüş Yaz 5 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
HeartofFireFenomen Takip Et Master Yaş: 28 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,9b görüş paylaştı. Oldu evet, eski okul arkadaşımdı ama tanımazdan gelmiştim çünkü sevmiyordum bu kadar basit.. Keyifli günler.. 1 1 Yorumla Anketdelisi123 5 ay Cevapladığın için teşekkür ederim Yorumla
Puffyl Takip Et Xper 4 Yaş: 22 5 ay Yok gelmedim, onun yükü beni aşar 🙂 günlerce düşünüp üzülürüm sonra... 0 0 Yorumla
tunahanççoban Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 57% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 641 görüş paylaştı. Tanıdığımı sandığım çok kişi oldu 1 1 Yorumla Anketdelisi123 5 ay Cevapladığın için teşekkür ederim 🙂🙂 Yorumla
Kriminal_Kalp Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eig 97% 5 ay Ne iş yapıyorsun 1 2 Yorumla Anketdelisi123 5 ay Cevapladığın için teşekkür ederim 🙂🙂 Yorumla Anketdelisi123 5 ay Anket işi Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 40,1b görüş paylaştı. Evet olmuştu 1 1 Yorumla Anketdelisi123 5 ay Cevapladığın için teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Oldu evet, eski okul arkadaşımdı ama tanımazdan gelmiştim çünkü sevmiyordum bu kadar basit.. Keyifli günler..
Cevapladığın için teşekkür ederim
Yok gelmedim, onun yükü beni aşar 🙂 günlerce düşünüp üzülürüm sonra...
Tanıdığımı sandığım çok kişi oldu
Cevapladığın için teşekkür ederim 🙂🙂
Ne iş yapıyorsun
Cevapladığın için teşekkür ederim 🙂🙂
Anket işi
Evet olmuştu
Cevapladığın için teşekkür ederim