• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

Kendim olamıyorum ! Eğer olursam belki insanlar beni sevmez?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Bu histen nasıl kurtulurum. Davranışlarım hep insanlar beni sevsin , mutlu olsun şunu yapayim oluyor.

Tavsiyeleriniz?
Kendim olamıyorum ! Eğer olursam belki insanlar beni sevmez?
Sevgi Soruları Tavsiye Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• UbownHope
    UbownHope Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Sedat Uçanın bir ilahisi vardır bilirmisin güzel kardeşim? Bütün dünya düşman olsa ne yazar yeterki yaradan dost olsun diyor ilahisinde bu sedat abimiz. Bak şimdi Allah seni sen olarak yarattı sadece sen olarak. Kendin olmaktan kesinlikle korkma. Bak sana bir kaç tavsiyeler vereceğim bunları yerine getirirsen kesinlikle ama kesinlikle faydasını göreceksin. 5 Vakit namazını kılmanı istiyorum senden daha doğrusu Allah istiyor. Şimdi bir anda zor gelir evet. Ama sadece farzlarından başla farzlar zorunlu olandır. Sünnetler terkedilmemeli ama alışana kadar diyorum.
    SABAH-2 REKAT FARZ
    ÖĞLEN-4 REKAT FARZ
    İKİNDİ-4 REKAT FARZ
    AKŞAM-3 REKAT FARZ
    YATSI-4 REKAT FARZ
    Böyle başlayabilirsin. Ama yok ben kendime güveniyorum dersen sünnetleriyle kıl. Sana bunu neden diyorum? çünkü bir bildiğim var güzel kardeşim. Ben Ergenlik dönemindeyim. Ve bu dönem hep çalkantılı geçer kendini ararsın. Ve bu dönemde kendin olamadığına inanırsın. Şükür yavaş yavaş buluyorum kendimi. Bende kendimi hep senin anlattığın gibi bilirdim. Ağladığım vakitler bile olurdu. Ama namaza başladım kısa bir süre sonra. Ve namaz kıldıkça doğru yoldu olduğum ve birçok insandan daha doğru olduğumu hissettim öyleydi çünkü. Sanada faydası olacak. Şimdi tek yapman gereken derin bir nefes alıp vermek ve bukadar derine inmemek. Sadece canının istediğini söylemek yapmak soranlara -Canım istedi ondan yaptım cnm. Demek Bişey yaparken acaba insanlar ne der diye değilde Allah ne der diye düşünmek ve rahat olmak. Biraz zorlanacaksın evet. İnsanlar şaşıracak sen böyle değildin noldu bana karşı geliyosun hep suskundun iyiydin sen derler. Ama alışırlar sana başarılar. :)

2
    8 Yorumla
    • UbownHope
      UbownHope
      +1 yıl

Bu arada uzmanlar tarafından kanıtlanmış bişey var güzel kardeşim. İnsanları mutlu etmeye çalışan insanlar hep yalnız kalıyor. Bu bilimsel bir gerçek bunu bir araştır. Yani sen yalnız kalırım diye kendin olmuyosan hata ediyosun. Çünkü sen böyle yaparak yalnız kalıcaksın. Ama kendin olursan ve dediğimi yaparsan NAMAZ dan bahsediyorum. Allah senin dostun olur. Ozamanda kimseye ihtiyacın kalmaz. Bu kadar felsefe yeter bu akşamlık :D hade başka sorularda görüşürüz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çooooook teşekkür ediyorum. Ne kadar güzel bir yazı. Ben de başlamayı düşünüyordum ama birinin beni itmesi dürtmesi gerekiyordu sanırım.. Çooook sağolun :) Bu arada neden sence başkasını mutlu etmeye çalışanlar hep yalnız kalıyor? Çünkü ben de öyleyim. Hep başkasını mutlu ediyorum. Sence ne yapmalıyım

Yorumla
    • UbownHope
      UbownHope
      +1 yıl

Teşekkür etmene gerek yok canım kardeşim :) Bak aşağıda bir kardeşimizin yazdığı gibi insanlar seni yangın söndürücü olarak görecekler bir çıkış yolu gibi işleri düşünce sana gelecekler çünkü sen onları şımartıyorsun onları mutlu ediyorsun. Ama gün gelecek sen yaşlanacaksın ve artık bu tepkileri verememeye başlıyacaksın. Ve eminim ki daha erken yaşlanıcaksın çünkü elinde ne varsa insanlara vereceksin bu bir savaş gibi bişey kendini onlar için heba ediceksin. Ve insanlar artık sana ihtiyacım yok diyip bıracaklar seni. Tam olarak cevap bu olmayabilir. Sen yinede araştır neden yalnız kalıyolar diye. Sen bu dünyada sen olarak geldin. Aslında sen kendin oluyosun burada bir kaç kelime hatası var. Sen kendinsin. Sadece insanları fazla şımartan ve insanlar için kendini heba eden birisin. Bu senin benliğin. Çünkü bunu istiyosun. Bu sensin. Sen artık insanlar için değil kendin için yaşamaya başlayacaksın. Yani değişmeyeceksin. Başka bir insam olmayacaksın. Sadece bir huyundan vazgeçeceksin.

Yorumla
    • UbownHope
      UbownHope
      +1 yıl

Yer yetmediği için burdan devam ediciğim. Sen tek başına mezara girecek tek başına hesap vereceksin. Bu can bu kalp bu akıl sana emanet benim canım kardesim. Allah sormazmı ne diye heba ettin kendini bu kadar diye? Sen Allahın kulusun tıpkı diğer insanlar gibi. Kimseye kulluk etme. İnsanlarla polemiğe girmekten sakınma ve korkma. İtiraz etmesini bil. Fazla evet deme. İstemediğin şeyleri söyle mecbur değilsin hiçbişey yapmaya. İlk başlarda kalbin küt küt atacak polemiğe girince bir insanla. Alışkın olmadığın için. Ama alışacaksın. Alışmalısın. Sen bu zamana kadar hep kendindin asa kopya bir insan değildin. Sadece benliğine insanlara köleliği oturtmuşsun tabiri caiz ise. Sadece bundan kurtulacaksın. ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN ALLAH SENİ SEVİYOR MUTLU OL SADECE. kendine iyi bak herzaman konuşabiliriz. Zorlandığında bana yaz olurmu hep destekçin olurum. Hadi hoşçakal güzel insan..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çokk sağolasın cevaplarımı aldım. Emeğine ve ellerine sağlık kardeşim :)

Yorumla
    • UbownHope
      UbownHope
      +1 yıl

Hiç önemli değil yardımcı olduysam ne mutlu irtibatı koparmyalaım güzel kardeşim. Zorlandığında mesaj atman yeterli hadi kendine iyi bak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok saol. Sen de kendine iyi bak güzel kardeşim

Yorumla
    • Abzaham
      Abzaham
      +1 yıl

her otuda namaza bağlamayın ya. kendin olmakla namaz kılmanın ne alakası var abi lütfen açıkla

Yorumla

En İyi Cevaplar

• selim9550
    selim9550 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 55%
    +1 yıl

Eğer böyle davranmaya devam edersen yakında kendin olmayacaksın sadece toplumun kölesi olacaksın hep ezileceksin, hiç kimse seni gerçek anlamda sevmeyecek, sadece işi düşenin ulaştığı acil durum düğmesi olarak kalacaksın, herkes tarafından oyuncak olarak görüneceksin. En önemlisi de kendi kendine yaptıklarını düşündüğün zaman kendine verecek cevapların olmayacak, zamanı geldiğinde yaşın ilerlediğinde nasıl bir hayat sürmüşüm diye kendi kendine yanacaksın, keşke bir şeyleri başkaları istediği için değil kendi istediğim için yapsaydım diyeceksin fakat zaman o zaman geç olabilir henüz erkenken bunun farkında iken bence değiş, kendin ol, kaybettiklerine üzülme, kazandıklarına sevinme kendin ol, kendine ait özelliklerin olsun, kendi doğruların kendi yanlışların olsun. İnsanlar seni sen olduğun için sevsin onların acil durum düğmesi olduğun için değil. Doğru yolu bulurken zorlanacaksın eminim arkadaşım, fakat yolundan döndürmesin hiçbir şey seni. İçinde yaşadıklarını unut artık, artık hayatı kendi istediğin şeyler için yaşa hayatı. Ve unutma acil durum düğmesi olursan sadece zora düştüklerinde seni bulurlar ama yangını sen çıkartırsan hiç kimse seni unutmaz. İnşallah düzelirsin arkadaşım.

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çook faydalı ve farkındalık yaratan bir yazı. Çok şaşırdım gerçekten bu cevapların sende olmasına.. Çook teşekkür ediyorumm. Bana gerçekten çok büyük çoooook fazla katkısı oldu. şu an cümlelerle bu katkıyı anlatamam ama kafamı bilseydin anlardın eminim :)

Yorumla
    • selim9550
      selim9550
      +1 yıl

Sayın soran benden böyle bir cevap aldığın için neden bu kadar şaşırdın merak ettim. Gerçekten şuanda aklımda bir soru işareti kaldı. Ben karşımdaki insanı çoğu zaman anlarım, bu uzunda sürmez ama beni daha kimse çözemedi ailem dahil.

Yorumla
    • ipsoslufilozof1
      ipsoslufilozof1
      +1 yıl

çok Iyi Geldi bende aynı durumdayım soruyu soran arkadaşla böyle bir cevabı verdiğin için teşekkürler

Yorumla
    • selim9550
      selim9550
      +1 yıl

Rica ederim @ipsoslufilozof1 :) İnşallah sende düzelirsin ve kendi ayakların üstünde durum kendini insanlara beğendirmeye değil insanların senin için sıraya girdiği günleri görürsün. :)

Yorumla
    • CocaColaa
      CocaColaa
      +1 yıl

Sayın cevap veren , bu kadar çok şaşırmamın sebebi şu an birisinden bunun cevabını almış olmam. Yoksa seni tanımıyorum ve senin düşüncelerini hayat tarzını filan bilemem. Bu hayattan böyle bir cevap bu siteden böyle bir cevap bu gözlerimin böyle bir cevabı görmesini beklemiyordum sadece. Çok mutlu oldum ve bu mutluluğumu yansıtırken sanırım biraz abartıp ve yanlış anlaşılmışım :) Aşırı heyecan veyahut mutluluktan olsa gerek? Ne dersin , sence de oyle midir?

Yorumla
    • selim9550
      selim9550
      +1 yıl

Yok yok problem değil fakat sitede hani biraz haylaz takılıyorum, millet iyice hovarda oldun çıktın, hayat felsefen yok mu senin falan gibisinden düşünmeye mi başladı diye, yoksa senlik problem yok. Yorumun gayet doğal ve normaldi ben kendimle ilgili bir çelişki mi yaşadım diye sordum, ama son yorumda heyecan vardı galiba sonlarına doğru biraz heyecan yaptın. :) Rahat ol, kafana göre takıl bir şey için açıklama yapma isteğine bürünme, canın isterse cevap verirsin. :) @CocaColaa

Yorumla
  • masterofblacks
    masterofblacks Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 32%
    +1 yıl

arkadaşım, insanların sevmeyeceği bir şey varsa o da bir insanın kendisi olmamasıdır. kişiliğin nasıl ise öyle davran. kendin ol. aynaya bakıp evet ben buyum diyebil. kesinlikle çevrende seni seven insanlar olacaktır. belki şu an bu yapmacık kişiliğini benimseyen insanlar gider yanından. ama elbet çevren olacak. rahat ol

0
    0 Yorumla
  • vazgeçtimsenden
    vazgeçtimsenden Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

hayır kesinlikle kendin ol kendin gibi davran zaten seni seven kişiler senin hep yanında olur sakın kendi dışına çıkma ozaman sadece bir anlık etrafında olurlar geriye döndüğünde kimsen olmaz kendin gibi olman sana hzur verecek buna emin ol

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok teşekkürler tekrardan

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

9

Cevap

25

Cevap

• tahirseymen
    tahirseymen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 33%
    +1 yıl

Sana verebileceğim en iyi tavsiye Doğan Cüceloğlu'nun "Savaşçı" kitabını okuman olur heralde. Senin çektiğin sıkıntıyı birçok kişi çekiyor. Bu durumu da en iyi analiz eden ve Türk insanını en iyi tanıyan kişilerden birisi de Doğan Bey'dir. Ee bir kitap ta boşuna 48. defa basılmaz yani...

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aa tamam o zaman alacağım o kitabı. Çok teşekkürler

Yorumla
    • tahirseymen
      tahirseymen
      +1 yıl

Al mutlaka, çok faydasını görürsün. :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Vay be! Gizlisin ama yine de büyük itiraf. Seni çok iyi anlıyorum. Çünkü ben de öyleyim. Ama bu sorunun çözümü konusunda maalesef sana yardımcı olamayacağım. Çözümü bilinse dahi onu uygulamak babayiğitlik ister. Ben bu soruda kendimi bulduğum için yorumda bulunma gereği duydum.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok teşekkür edererim :) Beni gülümsettin ve sorumu önemli hale getirdin :)

Yorumla
  • Cyling
    Cyling Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

sorunu aradan seçtim direk yazma ihtiyacı duydum nedense. kendin olmadığın sürece başkaları gibi olursun (yan sanayi telefon gibi düşün) :) herkesin içinde bir cevher vardır. davranışlarını yaşınla orantılı olduğuna bağlıyorum. ama ne kadar çok kendini değiştirmez ve kendini o şekilde kabul ettirirsen o kadar çok sevilirsin.

1
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu inceliğin için çok teşekkür ediyorum :) Söze böyle başlaman çok hoşuma gitti bunu söylemeden edemeyeceğim açıkçası :)
      Ama başkası olmaya o kadar alıştım ki.. Kendim olmayı bile unuttum nasıl hatırlayacağım ve nasıl kendimi yansıtacağım şu halde?:)

Yorumla
    • Cyling
      Cyling
      +1 yıl

önce neleri sevdiğinle başlamalısın. daha sonra neleri yapmana karar vermelisin belli ki çok monoton ve istemediğin bir yaşantı sürüyorsun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın ben enerji istiyorum.. Çevremdeki herkes monoton ve ben de oyle olmak zorunda kalıyorum. Haklısın bunları yapmalıyım.. teşekkür ederim. Peki bunları arkadaşalarıma anlatmalı mıyım kendi sevdiğim özellikleri filan..

Yorumla
    • Cyling
      Cyling
      +1 yıl

kimseye birşey anlatmak ya da anlatmamak sana kalmış neticesinde özgür bir insansın. ama arkadaşlarının karakter yapıları da çok önemli yadırgayabilirler , ya da tam terside olabilir.(ama işte konu bunu senin umursamaman ) sen önce kendinle başla ne yapıcağına nelerin olmasını istediğine hayatını nasıl nerde kimle ne şekilde yönlendireceğine karar ver bence :)

Yorumla
    • Ladymagic
      Ladymagic
      +1 yıl

Çok doğru

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çook teşekkür ederim :)

Yorumla
    • Cyling
      Cyling
      +1 yıl

Rica ederim ne demek :)

Yorumla
  • Marooned
    Marooned Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 35%
    +1 yıl

Kendim olmak dediğin bence olmak istemediğin bir kişilik aslında. Sen farkında olmadan kendin oluyorsun zaten ama kendini dışardan bakılınca sevilmeyeceğini düşündüğünden böyle bir hisse kapılıyorsun.

1
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ama ister istemez insanlara farklı davranıyorum. Hoşlanmadığım davranışlarımı söyleyemiyorum veya düşüncelerimi savunamıyorum. Hep onların fikrine katılıyorum beni sevsinler diye belki de..

Yorumla
    • Marooned
      Marooned
      +1 yıl

İşte bu senin kendi kişiliğin olmuş aslında istemeden de olsa böyle davranıyorsun. Aslında olmak istediğin kişi bu değil karşı çıkmak istiyorsun kendi fikrini söylemek istiyorsun ama yapamıyorsun böyle yaparsan kendin olacağını ve kimsenin seni sevmeyeceğini düşünüyorsun. Şu anda aslında kendinsin kimseyi kırmak istemiyorsun. Olmak istediğin kişi ise başka.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl yani. Ben şu an kendim gibi mi davranıyorum aslında diyorsun

Yorumla
    • Marooned
      Marooned
      +1 yıl

Evet artık bu senin kişiliğin olmuş. Sürekli bu davranışı sergliyorsun bir zaman sonra bu duyguların karaktere dönüşür. Bir davranışı 21 gün süreyle uygularsan kalıcı olur. Artık sende kalıcı olmuş ama bu karakteri de sevmiyorsun bunun içinde sürekli çatışma oluyor içinde.

Yorumla
    • bittterrrr
      bittterrrr
      +1 yıl

21 gun ilginc ve de azmis bilimsel birsey mi bu

Yorumla
    • Marooned
      Marooned
      +1 yıl

Evet 21 gün içinde bir davranışı sürekli uygularsan nörönal bağlantılar kurulur ve alışkanlıklar oluşur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki ne yapmalıyım

Yorumla
    • Marooned
      Marooned
      +1 yıl

İlk önce kendini kendi görüşlerini kendi fikirlerini açıkladığında da insanların seni seveceğini düşün ki doğrusu da böyle zaten daha temeli sağlam ilişkiler bir şeyler paylaşırsan olur. Kendini diğer insanlara aç sen şu anda özgüvensizlik problemi yaşıyorsun sen farklı biri falan değil kendinsin şu anda bunu çevrendikilere göster. Sen iyilik sever birisin anladığım kadarıyla çevrendikileri de kırmak istemiyorsun onları kaybedeceğini düşünüyorsun. Kendine güvenmekle başla bir işe kendi fikirlerini başkalarına söylemek seni insanlardan uzaklaştırmaz aksine yaklaştırır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aaa çok dogru söylüyorsun bu yönden hiç düşünmemiştim..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çook teşekkür ediyorum. Gerçekten bana çok faydan oldu, farklı bir bakış açısı kazandırdın.

Yorumla
    • Marooned
      Marooned
      +1 yıl

Rica ederim :)

Yorumla
  • baskentlidj
    baskentlidj Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34 , eic 48%
    +1 yıl

bir nevi kaygı bozuklugu yaşıyosn bu duygudan seni kurtaracak bir ilac var aslinda cipralex kimseyi umursamaz bencil bir insan haline bile gelursin hatta ;)

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

peki kullanıyor musun

Yorumla
    • baskentlidj
      baskentlidj
      +1 yıl

20 mg olani kullaniyorum bu ilac kendinden baskasini dusundurtmez seni skintiya sokabilecek ve uzecek tum sorunlari kafana takmadan ortadan kaldirtir kaygilanmaz dha rahat ve özguvenli bir hasat yasatir ancak kafana gore kullanilack bir ilac degildir duzenli kullanacksn ve olurda kullanirsan 5 mg ile basla ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hmm. Şuanlık kullanamam ama teşekkür ediyorumm :) :)

Yorumla
    • baskentlidj
      baskentlidj
      +1 yıl

Önemi yok arkadaşım naptkta sanki

Yorumla
  • psycho93
    psycho93 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

İlgi görme isteği egodan ya da komplexten geliyor. Önce aslında nasıl biri olduğunu anlatsana yani sevilmez sandığın seni

1
    20 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl biri olduğumu kimi zaman bilemiyorum. Ama genel olarak şu : İnsanlar bana rahatsızlık verse de rahatsızlığımı belli etmem , Çok neşeli , komik ve gülümseyen birisiyim. Ama bu komikliğimi sadece aileme yaparım. Gülümserim genelde.. Yardım etmeyi çoook severim. Bir insanın bana ihtiyacı varsa hemen giderim. İnsnaları mutlu etmeye bayılırım. Gözlerim hep parlaktır heyecan dolu enerjiğim.

Yorumla
    • psycho93
      psycho93
      +1 yıl

Keşke böyle bir arkadaşım olsaydı:/ gerçek sen buysan , seni sevmeyen ölsün:)

Yorumla
    • psycho93
      psycho93
      +1 yıl

Ben de öyleyim çoğu zaman, yutkunurum söylemem bazı şeyleri

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim. Yani kendin ol diyorsun :)

Yorumla
    • psycho93
      psycho93
      +1 yıl

Kesinlikle kendin ol:)) Rica ediyorum:)

Yorumla
    • psycho93
      psycho93
      +1 yıl

Bu arada lise mi üniversite mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Imm peki tamam yarın kendim olacağım o halde :) Üniversite

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki sen?

Yorumla
    • psycho93
      psycho93
      +1 yıl

ben de üni:) hangisi peki :D

Yorumla
    • psycho93
      psycho93
      +1 yıl

evet şimdiden başla kendin olmaya ve mutlu ol :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam başladım kendim olmaya : Rahatladım gerçekten böyle söylemene filan.. :)

Yorumla
    • psycho93
      psycho93
      +1 yıl

https://www. youtube. com/watch? v=7UEMP6Irs7A al bu da benden sana gelsin :)

Yorumla
    • psycho93
      psycho93
      +1 yıl

boşlukları silmen lazım :/

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sabret gönül sabret sakın isyan etme.. Bir gün elbet bitecek bu çile.. Çok güzel bir şarkı :) Bana geldi :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir sen var ki senden öte senden ziyade..

Yorumla
    • psycho93
      psycho93
      +1 yıl

ya yerinde olacağını düşünmüştüm :) beğendin mi:) benim en çok sevdiğim kısmı ''pembe pembe yanakları gülden öte gülden ziyade '' :/

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haah evet :) Çoook teşekkür ederimm çok iyi geldi seninle konuşmak ve yardımını almak :) :)

Yorumla
    • psycho93
      psycho93
      +1 yıl

iyi geldiysem ne mutlu bana :) istirham ediyorum ne zaman istersen konuşabiliriz:) ben de öyle demeye ihtiyaç duyuyorum bazen ama denk gelmiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok teşekkür ediyorum. Oluur konuşuruz elbette neden olmasın :)

Yorumla
    • psycho93
      psycho93
      +1 yıl

mesaj atmaya seviye yetiyorsa atar mısın bu sayede daha kolay iletişim halinde olabiliriz :)

Yorumla
  • myratik34
    myratik34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

bırak seni sen olduğun için sevenler yanında olsun bence kendin ol hem temizlikte yapmış olursun rol yapmaktansa

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haklısın ama birden degişsem tuhaf olmaz mı

Yorumla
    • myratik34
      myratik34
      +1 yıl

değişmeyeceksin ki özüne döneceksin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çok haklısın ama biraz zor ya. Şimdi hoşlanmadığım şeyleri söylicem ve ne bilim. İnsanalar tuhaf bakacak..

Yorumla
    • myratik34
      myratik34
      +1 yıl

Tuhaf bakan baksın dediğim gibi daha rahat edersin rol yapmak zorunda kalmazsın ve olduğun gibi sevin insanlar olur etrafında

Yorumla
  • öğrenimgörevlisi
    öğrenimgörevlisi Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 54%
    +1 yıl

insanlar seni sevmezse ne olur peki? en çok ne olmasından korkuyorsun

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kötü günümde yanımda olmazlar diye :(

Yorumla
    • öğrenimgörevlisi
      öğrenimgörevlisi
      +1 yıl

kötü gününde yanında olmaları biraz da onların nasıl bir insan olduğuna bağlı. karaktersizse insan sen ne kadar iyi olursan ol yine yalnız kalırsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çook haklısın. bir şey kaybetmem aslında. Ama tuhaf olucak şimdi diğer bir insan geliyor gibi bakacaklar.. Ayrıca kendim nasıl olurum bilmiyorum ya. Aklım karıştı. Kendimi kendim olduğumu nasıl yansıtıcam

Yorumla
  • Julyeetiniz
    Julyeetiniz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Olmadığın birini sevdirirsen insanlara en ufak bir açığında çekip giderler neysen o ol insanlar dürüstlüğü seviyor..

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısınn...

Yorumla
  • bittterrrr
    bittterrrr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Ayni Ben peki sen de benim gibi kendini cok sorguluyor musun mesrla Ben ne istedigimi bilmiyorum cogu zaman bu yuzden cozemedim kendimi belki de sorunun nedeni senin de ne istedigini bilmemendir

2
    0 Yorumla
  • Mayke
    Mayke Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

bende öyleydim ama artık değilim insanlar için uğraşma

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

peki şu an kendin olunca insanlar sana nasıl davranıyor

Yorumla
    • Mayke
      Mayke
      +1 yıl

insanları takmıyorum ki kim nasıl olursa olsun nasıl davranırsa davransın muhattap olmam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

peki mutlu msuun

Yorumla
    • Mayke
      Mayke
      +1 yıl

bilmem.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hmmm. zor bir soru

Yorumla
  • eerennn
    eerennn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 31%
    +1 yıl

Kimsenin kendisi gibi olamadıgı dünyada hissedilmesi gayet normal olan bir his. Lakin kendin gibi olmanın mutlulugu bir başkadır zordur ama mutluluklar zoru başarınca kazanılır dogru yoldasın.

1
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama şimdi çevremdeki insanlar noluyor bu kız demezler mi birden değişince

Yorumla
    • eerennn
      eerennn
      +1 yıl

derler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aklım karıştı.. Kendimi kendim olarak nasıl yansıtıcam. s

Yorumla
    • eerennn
      eerennn
      +1 yıl

nietzsche okumanı tavsiye ederim aradıgın cevapları bulacagından eminim. Günlük hayatta yapay insanları degilde daha dogal insanları ark. olarak tercih edersen daha kolay yol alırsın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hmm haklısın. Ama şu an içimden bir şey gelmiyorr

Yorumla
    • eerennn
      eerennn
      +1 yıl

anlıyorum kendini hazır hissettiginde uygulamak istedigin şeyleri uygularsın o zaman.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ediyorumm

Yorumla
  • muscle14
    muscle14 Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

farklı insan olmaya çalışanlara acıyorum ne gerek var kendin ol severlerse severler sevmezlerse...

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya işte kendim nasıl olucam o sorun?

Yorumla
    • muscle14
      muscle14
      +1 yıl

kolay olan zaten kendin olmak seni senden iyi kimse bilemez neysen o ol işte

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kendim olmamaya o kladar alışmışken bir anda kendin ol demek zor Kendim olmayı nasıl yansıtacağım bir anda.. Çok tuhaf olacak

Yorumla
    • muscle14
      muscle14
      +1 yıl

sen insanlar ne der diye yaşıyosun herkesin kendi hayatı ben karışamam ama ben olsam beni ben gibi seven insanların yanımda olmasını isterim gerisi fasa fiso

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Vayyy çok doğru. Ben de öyle olmaya karar verdim zaten. Teşekkür ederim

Yorumla
  • heartbeat34
    heartbeat34 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Haklısın aslında insanlar seni sevince mutlu oluyorsun bu yüzden kendin gibi olmak istemiyorsun. Nasıl mutlu olucaksan öyle ol derim ben..

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

doğru dersin

Yorumla
  • Sephiroth_06
    Sephiroth_06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

İnan daha mutlu olursun. Umarım bu şekilde kendini kullandırtmıyorsundur insanlara, çıkarcı insanlar menfaatleri devam ettikçe gülerler üzüne.

1
    0 Yorumla
  • baysahte
    baysahte Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 44%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 503 cevap paylaştı.

Sevmesinler ne olacak? İnsanlar çok mu sevilesi? Sende onları sevme.

1
    0 Yorumla
  • PatikliKertenkele
    PatikliKertenkele Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 30%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 765 cevap paylaştı.

Kendine güven yarın öbürgün belli olur rezil olursun bunu düşün her şey güvenle başlar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kendin oldugunda kimse seni sevmiyorsa bu kendin olmayacagın anlamına gelmez kendin ol seven sever sevmeyen * olup gider !

1
    0 Yorumla
  • Nejat28
    Nejat28 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin der gay abimiz.

1
    0 Yorumla
  • phisicix
    phisicix Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Sevmeyen sevmesin. Kendin ol ki gerçek dostlarını bulasın. Yoksa şu an çevrende sahte seni seven sahte insanlarla uğraşmak zorunda kalırsın

0
    0 Yorumla
  • diablohkn
    diablohkn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

kendin ol insanlar için yaşamıyorsun kendin için yaşamayı öğren insanların canı cehenneme :)

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

peki ya beni sevmezlerse benle dalga geçerlerrse ne bilim.. . d

Yorumla
    • diablohkn
      diablohkn
      +1 yıl

umrunda olmasın ya tek kalınca ölmezsin :)

Yorumla
  • MarbidAngel
    MarbidAngel Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl

bu senı bır süre sonra yorar. olduğun gıbı ol.

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şimdide nasıl kendim olduğumu unuttum.
      insanlara başka bir kişiyi yansıtarak.

Yorumla
    • vazgeçtimsenden
      vazgeçtimsenden
      +1 yıl

hayır kesinlikle kendin ol kendin gibi davran zaten seni seven kişiler senin hep yanında olur sakın kendi dışına çıkma ozaman sadece bir anlık etrafında olurlar geriye döndüğünde kimsen olmaz kendin gibi olman sana hzur verecek buna emin ol

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğru söylüyorsun.. Çook teşekkür ederim bir şeylerin farkına vardım sanırım şu an

Yorumla
    • vazgeçtimsenden
      vazgeçtimsenden
      +1 yıl

nedemek gerçekleri sölemek sadece bizi doğru yöne çeker inşallah hep mutlu olursun :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnşallah :) Sen de. Hepimiz aynı şekilde..

Yorumla
  • amyleeches
    amyleeches Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

sevmezlerse sevmesinnn pehhhh :D:DD

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:D pehh

Yorumla
  • odsjaj
    odsjaj Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 48%
    +1 yıl

Sen oğlak burcu musun

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden ki

Yorumla
    • odsjaj
      odsjaj
      +1 yıl

Aşırı kontrolcülük bir tek o burçta var, sonuç sendeki gibi oluyor.

Yorumla
  • Sosyopat_Bey
    Sosyopat_Bey Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

insanlar seni bu şekilde sevmez zaten.

1
    0 Yorumla
  • gizeems_
    gizeems_ Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

her zaman kendin ol bişey kaybetmezsin

1
    0 Yorumla
  • stroed
    stroed Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin

2
    0 Yorumla
  • güneşeaşıkkardanadam
    güneşeaşıkkardanadam Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Aslan burcusun demi =(

0
    0 Yorumla
  • ipsoslufilozof1
    ipsoslufilozof1 Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

Aynı sorun bendede var nasıl kurtulucaz

0
    0 Yorumla
  • _PolatAlemdar_
    _PolatAlemdar_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

at kendini damdan aşağı

0
    2 Yorumla
    • Sosyopat_Bey
      Sosyopat_Bey
      +1 yıl

sen ölmedin mi l*n daha devlet memuru.

Yorumla
    • _PolatAlemdar_
      _PolatAlemdar_
      +1 yıl

daha hepinizi gömecem nereye ölüyom

Yorumla
  • fado55
    fado55 Takip Et
    Guru Yaş: 44
    +1 yıl

ya göründüğün gibi ol ya da olduğun gibi görün..

1
    0 Yorumla
  • Sonmermi
    Sonmermi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Herkesi salla

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

den den koydum

1
    0 Yorumla
  • Herdemsefa
    Herdemsefa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38
    +1 yıl

Olma sen de

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kendim olamıyorum ! Eğer olursam belki insanlar beni sevmez?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Şişman olduğum için hic kimse beni sevmiyor olabilir mi? 16 cevap verildi
Zayıfladığımda da kimse beni beğenmezse napıcam? 13 cevap verildi
IIntihar etsem olmaz mı degersizim herkesin derdi ben biktim bu hayattan kimse istemiyor... 15 cevap verildi
Çirkinim diye kimse beni sevmiyor ne yapmalıyım ? 15 cevap verildi
İnsanların beni sevmesini istemiyorum? 18 cevap verildi
İnsan sevmiyorum bundan eminim kimsenin varlığına katlanamiyorum normal mi? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Dünyaca ünlü oyuncu Giancarlo Esposito müslüman oldu, kendisini tanıyor musunuz?
  • Omlet sever misin?
  • Kendi hayatı karanlıkken başkalarına ahlak dersi veren insanlara tahammülünüz var mı, yoksa yüzlerine vurmalı mı?
  • Kocamın kız kardeşimi benden daha çok beğenmesi normal mi, bu sözleri ne kadar ciddiye almalıyım?
  • Kimler sabah kahvesini içti?
  • Sevgilinin, arkadaşlarıyla fazla vakit geçirmesi seni rahatsız eder mi?
  • Merhaba arkadaşlar bir hafta sonra tekrar geldim sizde neler var ne yaptınız?
  • Her halinizle güzel misiniz?
  • Sizce insanlar en çok hangi duyguyu gizlemeye çalışıyor?
  • Aldatırken, aldatılırsanız tepkiniz ne olurdu beyler bayanlar😅?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨