Güncellemeler
+1 yıl
Türkçesi kısacası kimseye selam vermek bile istemiyorum hayat öyle güzel ki tek
Güncellemeler
+1 yıl
En sevdiğim şey çay kahve karanlık ve müzik yanında da sigara ve ben, oh sefam olsun 😍https://music. youtube. com/watch? v=lORuGA-sg_4&feature=shared
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ne yaşadın da böyle oldu
Ne diyecek bir kelime yok, uzun hikaye ama hayatım hep kötü geçti çocukluktan beri, kimseyi sevmiyorum insanların varlığına bile katlanamiyorum yakınımda
O travma çok kötü ilerde de keşke arkadaşım olsun diyeceksin
Demem bundan eminim çünkü yıllar yıllardır böyleyim değişmez bundan sonra da. Yalnızlığa aşığım
Peki hiç mi kimse yok
Yok hemde çok uzun yıllardır
Artık hevesim de istegimde yok
Kaç yaşındasın peki?
Hımm istek yoksa bitmiştir bu mevzu artık
39
Hımm
Sevilmeye ihtiyacın var bence
Kimseye katlanamiyorum ama nasıl yaklaşacak kimse yaklaştırmiyorum ve kimseyi de sevemiyorum zaten kalbim geçmiyor
Yaklaşacak kişinin sabırlı ve söylediklerine alınmayıp ısrarla sevmeye çalışması gerekiyo kalpin şu an çok katı ama yaklaşmasını bilen yumuşatır mutlaka
Kimseye ilk tanışmada bile iki kelime sonrası katlanamiyorum kadın bile istemiyorum hayatımda yani kadın arkadaş bile erkek zaten kalbim geçmiyor kimseye, artık hevesim ve isteğim de yok
Böyle doğmadın sonuçta birileri seni bu hale getirdi doğrumu?
Yani şu kişi diyemem böyle biri yok, insan sevmiyorum kadını erkeği yok bundan eminim ama tek çok huzurluyum kimseye tahammülüm yok cinsiyet fark etmez ve hep böyleydim yıllardır da böyle
Normal mi peki bu durum bence değil kısa sürede mutlu etsede uzun vadede delirtebilir
Yoo delirmedim çok uzun yıllardır böyleyim yalnız kalmaya aşığım herkes batıyor gözüme artık
Yinede birilerine şans ver arkadaşlık dostluk sevgili anlamında enerjinin uyuştuğu insanlar gözüne batmaz
Herkes aynı çıkıyor nasıl olsa, bile bile bu aptallıga gerek var mı yok, zaman kaybı
İşte bu herkesin aynı çıkması seni cam gibi kırıp keskinleştiriyo ama bence doğru kişi çıkınca karşına pamuk gibi yapacak seni
Ahaha doğru kişi bir safsata hele bu devirde, ben kendimle mutluyum kimseye gerek yok zaten tanışmaya bile tahammül edemiyorum kimseye hiç gerek yok
Bence var doğrusu geldiğinde ne kadar acı ve zormuş o yalnızlık zamanlarım dersin
Ya nasıl gelecek olmayan, ayrıca yalnızlık hiç zor değil benim için hemde çok uzun yıllardır, bayılıyorum yalnız olmaya
Şimdi çok iyi gelsede yalnızlık yaşlanınca çok pişman ölüyolar
Valla hiç sanmıyorum ben oldum olası severim kimseye tahammülüm yok yaşlanınca hiç çekemem kendimi de çok iyi tanıyorum değişmem hem bu yeni bir şey değil hep böyleydim bir şey değişmedi bugüne kadar
Ne olacak peki tek geldim tek giderim kafasındamı yaşayacan bu ömrü
Evet hedefim bu, zirve yalnızlık
Bari 2-3 tane dost bulda ölünce tabutu taşısınlar 🙂
Gerek yok belediye kaldırır
Ne diyim inşallah hep mutlu olursun yalnızlığınla
Normal değil geçmişle alakalı yaşadıklarının yükü
E bu ben
Libido sıfır galiba