Ölene kadar "yalnız" yaşamak mı yoksa son zamanlarında bile olsa "yoldaş" olmalı mı sizin için?

Ölene kadar "yalnız" yaşamak mı yoksa son zamanlarında bile olsa "yoldaş" olmalı mı sizin için?

İnsanların bazılarına hayret ediyorum.. Ölene kadar evlenmek istemeyen, yalnız yaşamak isteyenler oluyor..

Hiç mi yalnız yaşamadılar, yalnızlığı mı bilmiyorlar anlamıyorum..

Evet, bazen gereksiz insanların fazlalığı, insanı yalnızlığa sevk ediyor..

Evet ben de ailemle yaşamama rağmen, evde tek takılıyorum ve bundan da haz alıyorum.. Misafir gelse, çok sevdiğim kişiler değilse yanlarına çıkmak bile istemiyorum..

Ama yalnız ölmek düşüncesi beni ürpertiyor..

Alt katta babaannem yalnız yaşıyor 11 yıldır.. Ama biz mutlaka göz kulak oluruz ve her gün bize mutlaka gelir..

Fakat geçen gece uyurken, tansiyonu düşmüş galiba ve yüz üstü düşmüş.. Oldukça kilolu ve sabaha kadar da yerinden uyanmamış.. Taa ki yengem kahvaltı için inene kadar.. Yüzü gözü kolu molu her yeri şişmiş, kan toplamış.. Dayak yemiş gibi..

Kendimi düşündüm bir an.. Hiç evlenmeden, çoluk çocuk yapmadan, ömrümü geçirme düşüncesi korkuttu..

Elbette kaderde ne yazarsa boynumuz kıldan ince evvelallah ama özellikle yalnızlığı istemeyi aklım havsalam almıyor..

Ölene kadar yalnız yaşamak mı yoksa son zamanlarında bile olsa yoldaş olmalı mı sizin için?

#Vesselam

Yalnız yaşamak..
Yoldaş gerek..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: