En yakın arkadaşım dediğiniz kişinin içten içe size kıskançlık beslediğini farketseniz ne tepki verirsiniz?

En yakın arkadaşım dediğiniz kişinin içten içe size kıskançlık beslediğini farketseniz ne tepki verirsiniz?

Üniversite de oda arkadaşımin git git beni kıskandıgini fark etmiştim misal hangi kıyafet diye sorardim ya da hangi fotoyu paylaşayım diye her seferinde kötü seçmeye başladığını hissettim çünkü hep diğer arkadaşlarimdan farklıydı ders konusunda da beni kıskanıyordu aynı sınıftaydık. Bana şey derdi misal şort giyeceğim misal voleybolda giyme derdi sonra giyerdim tüm erkekler sana bakacak dikkat çekmeye giydin derdi oysa mal hava sıcak ve etli butlu bir kız değilim dikkat çekmiyordu. Deme içki eski sevgilimede yürüdüğünü fark ettim ve onunla aynı odada ilsikiyi kestim. Seneye aynı odaya çıkacaktık yurtta yeniden kabul etmedim şimdi hadi ordan gitsin.
Bunu gördüm insanı üzüyor yani hani en yakın arkadaşım diyorsun ve o seni içten içe kıskanıyor belli etmiyor hiç🙄 anladığımda arkadaşlığımızı zaten bitirdim gerek yoktu öyle biriyle
Üzülürüm öncelikle. Ama insanoğlu sonuçta, çok da şaşırmamak gerek. Böyle bir durumda arama mesafemi koyardım kendisiyle.
Valla aşırı üzülürüm ve ona göre davranırım. Soğuk ve mesafeli
Cevap
7Cevap
Vardı öyle biri ikinci şansı vermedim yol verdim gönderdim.
Nedenini sorardım
Özel hiçbir şeyimi anlatmam başarı ve mutluluklarımı daha sessiz yaşarım. Bunlar hassas meseleler bence.. insanların zaaflarının üstüne üstüne gidilmemeli. Kimin neye içerlediğini de asla bilemem o yüzden özelimi kimseyle paylaşmam. İsterse can ciğer kuzu sarması olsun.
Insan varsa her şey mümkündür. Kendimle alakalı onun gıpta damarını kabartacak bir sey yapıp yapmadığımı düşünürüm. Bazi seyleri en yakinimdakilere bile anlatmaktan vazgeceli cok oldu.
Kıskançlık duygusu olan biri maalesef onun esiri olur ve bu yüzden onun söylediği yorumlara da güvenemem hal böyle ilken arkadaşlığımı da sonlandırırım
Gidip güzelce derim yani bak yıllardır tanışıyoruz arkadaşız bana karşı bazı bakışlarından değiştiğini fark ettim ama benim hayatım gerçekten dörtdörtlük değil derim
Yaşadım bunu maalesef çok üzüldüm kırıldım tabi fakat birdaha eskisi gibi olunmuyor bu yüzden bitirdim arkadaşlığımı.
yasadım zaten bunları hep... guvendıgım ınsanlar hep benı arkadan vurdu.. ınsan nasıl yalnızlıgı sevıyor sanıyorsun
farkettiğim andan itibaren ilk hatasında , hatasını yüzüne vurup , kocaman bir mesafe koydum :) daha da yaklaşmaz bana :D
İnsanın en yakın arkadasıysa eger kıskanmaz o mutluysa oda aynı sekilde mutlu olur Başarılarını kıskanmaz ya da hayatına bir insan girince onu kıskanmaz aksine her daim sevinir arkasında olur sevincini paylaşır.
En yakın arkadaşım kıskanmaz😅 22 yıllık dost.🤍
Artık hiçbir şeyimdir.
aynısı başıma geldi çok sonradan farkettim ve direkt ilişkimizi kestim bir aydır hiçbir şekilde konuşmuyorum bence sende konuşmayı kesmelisin en iyisi bu olur senin için
Açığını kapatacağını düşündüğün kişi açığını arıyor maalesef sırtımı dönmüsum...
oldu öyle bir durum hayatımdan çıkarttım
Kıskansın ne yapim intihar mı edeyim
Bana öyle gelmiş der düşünmem
Vizyonsuz arkadaşım varmış der geçerim
farkettim evet var öyle biri
Üzülürüm açıkçası epey
Üzülürüm ve temkinli davranırım
Arkadaşlığımı keserim doğrudan
Eski yakın arkadaşım olurr jsjsjsjd
Onunla daha çok ilgilenmeye çalışırım.
Soğurum ve uzaklaşirim
Konuşurum öncelikle