Bana en çok keyif veren şey gemideyken Atlas okyanusu geçerken vardiyam bitmiş akşam saat 8 de kamarama çıkmışım birazcık günün yorgunluğuna var böyle koltuğuma uzanıp matarama viski koyup içip böyle edep house musıc dinleyip yıldızladı izleyip okyanusun esintisini hissetmek
Elimden geldiğince ama en güzeli gece 4 de vardiyaya gitmeden önce saat 03:30 gibi güverteye çıkarım gemi denizin ortasında şırıl şırıl gidiyor hava karanlık ama aydınlık gökte yıldızlar ay etraf zifiri karanlık hafif böyle serin bir rüzgar esiyor yakıyorum hemen bir sigara Özlem çekiyorum içime
Ama neyi özlediğimi bende bilmiyorum sonra iniyorum makine dairesine işte
Özellikle işime konsantre olmuşsam terapi gibi gelir bana. Dinyayla irtibatım kesilir. Bir de candan öte dostlarım vardır. Onlarla muhabbet de terapi gibi gelir.
Motivasyon ve terapi şeklim ektedir; Kahve içmek Bir fincan daha kahve içmek Bir fincan daha kahve içerken müzik dinlemek Bir fincan daha kahve içerken müzik dinleyip bir sonraki fincan kahveyi düşünmek Daha çok kahve içmek
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Önceden olsaydı motosiklet ile hız yapmak derdim. Kocaeli yapıp gelince pamuk gibi oluyordum. Şimdiler de bacaklarımı uzatır gözlerimi kapatır , müzik dinlerim ya da manitayla konusurum.
Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
İnsan yerine koyulmak mesela mükemmel hissettirir ama artık ben de şöyle yapacağım beni insan yerine koymayanı ben de insan yerine koymayacam hatta hayvan yerine koyacağım