Bazen kendimi eşek sudan gelinceye kadar dövmek istiyorum. Belki nöronlar daha hızlı çalışır. Kıyamıyorum kendime, canım ben. Fjsj
Sen ne yapmak istiyorsun?

Bazen kendimi eşek sudan gelinceye kadar dövmek istiyorum. Belki nöronlar daha hızlı çalışır. Kıyamıyorum kendime, canım ben. Fjsj
Sen ne yapmak istiyorsun?
Evet çok şükür mutluyum bu gün hep uyudum dünden beri mutluyum ama iki arada bir derede kalmış hissediyorum kendimi çünkü söyle ilişki içerisindeyim iki yol gözüküyor ikisinde de mutsuz olmayacagımı biliyorum çünkü mutluluğu çok iyi bildiğim için kendimi dejarz edebiliyorum karşımdaki için üzülebilirim ayrılmamdan dolayı değil sadece ona bir el atmak isteyipte atamıyor olabilmek bu konuda uzulebilirim çünkü guzel bir yüreği var bir kere kırılmış ikincisinde kimsenin onu kırmasını istemediğim için bu konuda endişem var çok yürüdüm çok koştum onun için bilmiyor neden böyle bir his içerisindeyim inanın ki ilk defa böyle bir his içerisindeyim. Mutluyum şükürler olsun mutsuzum inşallah iyidir ,,
sen onu iyi hissettirirsen yani arkadaş olarak kabul ediyorsa yakınlaşmayı ona senin bu şekilde yönetebilirsin iliskiyi
@bencilgirls mesela detay nasil mesela 🤔
Arkadaş olarak açıksa iletişime seninle yol alabilirsin burdan. düşünceli olman farkındalıkli , düşünceli olman senin adına iyi özellik. bu kızın iyi yürekli olmasını görmen, iyi yürekli olmasını bilmen , farkında olman ilişkinin yürümesi adına yardımcı detay. yürüme koşma meselesinde odun beyinli olabilir gormeyebilir arkadaşı vasıtasıyla görmesini sagla ne bilim bişey yap
görmüyor olblr seni belki , görmek istemiyor olblr , seni beğenmiyor olabilir, biseyler biseyler işte
@bencilgirls c
Anladım çok yardımcı oldunuz sagolun 😇🤔
sen sec işte hangisinin ihtimali yüksek artık bilemem. kimisi de adım atamaz ama karşıdan bekler adımı. Teklif et öncelikle arkadaşin olarak o zaman için rahat olucaktir. kabul ediyorsa arkadaşlığı konuşursunuz, konuşmayı surdurmek isterse , sesinden konuşurken keyif alıyor mu keyieniyor mu , iyi hissediyor mesajını veriyormusun ona bi bak
Sürduruyorsa konuşmayi zamanla belki
@bencilgirls yine inandım onun lafına yine girdi kanıma yine duramadım yine geldim buda benim derdim o sevsin diye yinemi seveyim😲😃😀
ne dedi ki
Desem ki başlangıciniz oldu konusmak için onunla başlangıç kısa süreli bittiyse konuşma kes konuşmayı üzmeye , duygusal bağ kurmaya , bağlanmaya gerek yok , ne istediğini sor sadece
@bencilgirls öyle yapıyorum ama ne istediğini
Nasil sormalı insan siznolsaniz nasil sorarsınız
Başkası üzerinden konuş durumu istişare et arkadaşım şöyle falan sence nedir ne değildir. konuşuyorsan tabi kızla yani iletişim halindeysen
Mutlu muyum diye kendime soracak olursam. İki cevap arasında kalacağım. "Evet, mutluyum" demek istiyorum. Çünkü sevdiğim biri var. Onu düşünmek bile ilaç gibi geliyor. Ailem ve geleceğim için planlarım var. Kimseyle bir sorunum yok. "Hayır, mutlu değilim" demek istiyorum aynı zamanda. Çünkü olur da sevdiğimi kaybedersem diye korkuyorum. Olur da sevdiklerim kötü yola düşerse, ben dahil çamura batarsak diye korkuyorum. Olur da ölüm bizi ayırırsa diye korkuyorum. Fark ettim de mutsuzluğumun belli bir sebebi bile yok. Yaşanmamış olayları kafamda kurup "olur da" diye başlayıp "korkuyorum"diye bitirmişim. Mutsuz olmak için kendim uğraşmışım aslında. Mutsuzluğa yer arıyorum belki de. Çünkü çok uzun zamandır bu yolculukta eşlik etti bana. Ayakta kalırsa ayıp olur...
Mutluyum :)))
Kendimi mutlu etmek için yalnız takılıyorum, insanlardan uzak, kendi halimde.
KS'de kendime has olan bu dünyayı da çok sevdim bu arada.
Benim icin mutluluk bunlar, kendi halindelik, dürüst ve yalın bir hayat. İşte bunu seviyorum
Daim olsun :))
Teşekkür ederim :)))
Rica ederim :()
Mutlu olduğumu sanmıyorum. Ama mutlu olmak için de yapabileceğim pek bir şey yok gibi. Bu kadar manasız olup aynı zamanda insanı yaşatan mutluluk kavramı. Peki buna sahip olmayan biri yinede yaşamak zorundaysa ne yapar. Vücudumuz ölmek için programlanmışsa saatin dolmasını beklemenin ne gereği var.
Cevap
14Cevap
Ben bu sıralarda mutluyum ama birilerine nispet yapınca sanki daha da çok mutlu oluyorum 😎😂
Umarım çatlarsın 😐
Lütfen lütfen 😬
Son zamanlarda mutluyum, kendimi düşünüyorum ve kendimi mutlu etmek adına spontane yaşıyorum. Planlardan ve beni üzen ne vars onlardan vazgeçtim.
Kendimi mutlu etmek için iç dünyama bakıyorum
Mutlu muyum bilmiyorum ama genel olarak yaşadığım hayatın şartlarından memnunum. Hep mutluluk saçmıyorum belki ama kendimle anlaşıyorum, kendimi seviyorum ve huzurlu yaşadığıma inanıyorum. Mutluluğumu/ huzurumu arttırmak için ne mi yapıyorum? Bazen yürüyüş, bazen çay, bazen müzik dinliyor, bazen ise sadece görünmezmiş gibi davranıp elimi ayağımı çekiyorum yorucu meselelerden.
Yani her gün mutlu olacak değiliz insana aykırı bir durum jfkd bazen iyi bazen kötü Öyle geçinip gidiyoruz diyelim Şu an mutlu musun desen Evet mutluyum Keyfim gayet yerinde
eşeğin sudan gelmesini bekleme o eşek gelmez🤣
Sen de gül 😃
Ah Aşk olsun kimsenin acısıyla sevinecek değiliz🤦♀️😃
Belli yüzünden 🧐
Mutlu değilim ve bu yüzden ağlamaktan bıktım şuanki gibi. Hani bir söz vardır ya " döktüğüm gözyaşları cesedini yıkasın" o kadar doğru ki kimse kimseyi sevmiyor bı zaman sonra birakiliyorsun dünya güzeli olsanda herşeyin olsa da enin de sonunda birakiliyorsun bunu kabul etmek çok zor işte..
Mutluyum kendimi mutlu hissetmek için vicdanımı dinliyorum
Mutluym
Beni negatif etkileyen insanları hayatmdan çıkardm
Kitaplarla arkadaşlk kurdum
Hobiler edindm
Meditasyon yapıyorm
Çakraları açabiliyor musun
Açık zaten
Güzel
Sen zahmet etme gel ben döveyim seni 🤨
Mutluluğumu tam olarak yaşayamıyorum, eksiklikler var yangeç, engel olanlar..
Gel döv hadi 😬
Eksiklikler tamamlanır tamamen. En azından ne eksik olduğunu biliyorsun.
Konum at 😅😅
İnşaAllah 🍨🍨🍨
😬😬😬
Şükür mutluyum. Spor yapıyorum, müzik dinliyorum, masumcuk (çocukları) ziyaret ediyorum, içten tebessüm ve niceleri 🙂
Ne güzel 🥳✨
Teşekkür ederim 😊😇
Yarin türkiyey uçuyorum kanks, gitmek istemiyorum 🥺
Ebedi bir uçuş değil ya
Mutlu olmak için hiç bir sebebim yok ama mutluyum. Biraz da kendime kızgın
Niye barış mıyorsun kendin ile
Ufak bi işim var sonra oturup konuşacam bakalım neymiş derdi hanımefendinin
2 tane patlat o hanımefendiye
Dur hele gaz verme esj
Elhamdülillah mutluyum, pozitifim, mütebessimim daha ne olsun?
Okul öncesi öğretmeniyim. Motivem de her sabah öğrencilerimi görmek. Onlar bana yetiyor.
Kendi halime bırakırlarsa, kendime mutlu olmak için çok küçük sebepler bile bulabilirim. Araya başka şahıslar girince insan istese de mutlu olamıyor. Çok uzattım ama mutluyum dim mutlu olayım😀
Canım kendim modu güzel yaa seviyorum ben o modu
Mutlu olmak için kendimi mutlu edecek şeylerden kaçmıyorum
şu anda mutlu muyum değil miyim tam bilemiyorum
öyle içimde kelebekler uçmuyor ama iyi gibi de... bilemiyorum
Mutlu muyum? 🤔
Ne yapıyorum sorusuna gelince. Sevdiğim şeylerle meşgul oluyorum. Müzik dinlemek veya sevdiğim kişilerle konuşmak.
Dondurma yer, kahve içer, spor yapar, rakı içerim. Bunlar dışında beni mutlu eden kişiyle de konuşurum.
Orta halliyim kendimi mutlu etmek için bugün pizza yedim
Bazı insanlara karşı inadım inat mutluyum beaaaa😂😂😂😂catlayin patlayin cekemiyorlarr
Sevdigim dizileri izliyorum. Simdi tatil yapiyorum tatilin tadini cikariyorum.
Mutluyum... Mutlu olmam için varlığım bana yetiyor 🤍
Mangal yakmak ve futbol maçı izlemek beni mutlu ediyor tabi bir de para kazanmak
Değilim mutlu olmak için özel bir çabayada girmiyorum olursa olur olmazsa olmaz
Evet, mutluyum. Tamamen haz almaya odaklı yaşıyorum.
Spotify ‘ da en sevdiğim müzik listesini çalmak ve bi fincan Türk kahvesi mutlu olmama yeter
Çok mutlu sayılmam zamana bırakıyorum zaman geçsin diye bekliyorum
mutlu etmek için müzik dinlerim, sevdiklerimle konuşurum vs.
Herşeyim dört dörtlük olmasa da herşeyin değerini bilerek ALLAH'a şükrediyorum mutlu oluyorum
Carsiya cikicam canım kendimle randevum var😂
Kendi kendine yürüyor gibisin sen bak 😃
Bu aralar fazla yalnız kalamadık bisiler düzene sokmamiz lazim kendime yürümücem de kime yurucem sende simdj🤣
Şaka bi yana sende yuruyon kendine hiç dikkat etmedigimi sanıyorsan yaniliyorsun bay yengeç iyi geceler
Günaydın,
Tamam tamam kabul, yürüyorum kendime biraz. 😬
Günaydın
Salgınlarda savaşlarda saldırılarda ölmemiş olmam bile mutlu olmam için yeter de artar bile... 😊
Silah resmi çiziyom sonra resimdeki gibi tasarlıyom bu beni rahatlatıyo silah yapmak hoşuma gidiyor diyebilirim
şu an mutlu değilim, kahve yapacağım birazdan.
Keyif kahvesi niyetine iç onu.
öyle yapacağım 🥲
Mutlu değilim mutlu olmak için hergun 2 kadeh biseyler içip müzik yapıyorum bana en iyi gelen şey alkol ve müzik.
Son ses müzik and dance.
Gönder bir şarkı hemen
Fon müziği daha çok hoşuma gitti ✨
Genelde mutluyum mutsuz oldugumda ya da kendimi motive ermem gerektiginde mastürbasyon yapıyorım
hiç değilim
Umursamıyorum, takmıyorum, herşeyi olduğu gibi kabul ediyorum yola devamkeee
Kendim için bişey yapmayı bilmiyorum. Mutlu olmayı da bilmiyorum.
Kendimi öldürmek ya da 3 -4 yıl aralıksız uyumayı isyerdim
Hiç değilim.
şu an mutlu ola bilmek için bir şey yapamıyorum, doğru zaman gelince yapa bileceğim inşallah
Bugün huzurlu ve mutlu uyandım🌸
Mutlu değilim kısacası hayat kısa mutlu olmak geç.
Şu an degilim, ama yarın olurum
sevdigim seyleri yapıyorum
Hobilerim dışında beni mutlu edecek bir şey yok
Silahı kafa sıkıp gebermek
Değilim ne yalan söyleyeyim ama olurum İnşallah...
Mutluyum, evde olmam yeterli
şu an çok kötüyüm nedense
Sevdiğim şeyleri...
Mutluyum çünkü güvenmiyorum✌
Değilim
Mutlu değilim
Gülüyorum
değilim
mutluyum sevdiklerimle vakit geçiriyorum
Tabikide mutluyum
değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?