Başınıza daha önce paranormal olay geldi mi?

Sadece merak benim geldi ve ilk defa burada anlatıyorum üniversite 3te okuldan dönüyorum ana yolun sessiz boş olduğu ikindi saatleri kambur kısa boylu bir teyze kaldırımda bekliyor bana kızım karşıya geçecem ama çok yoruldum poşetlerimi taşımama yardım eder misin dedi ben de olur teyze dedim yüzüne baktığımda masmavi çok güzel gözleri vardı ama böyle bi mavilik kimsede yoktur karşıya geçtik ana yoldan ara sokağın başına kadar yürüdük biraz poşetlerini verdim sonra teyze allah razı olsun kızım dedi elini öptüm hayır duasını aldım bana elimi tutarak kalbin de yüzün kadar saf ve temiz iyi merhametli birisin ama üzüldügün şey için insanlarla arana mesafe koyma kendini kapatma onlara güvenmeyi denemelisin yakında kardeşin de yanına gelecek yalnız olmayacaksın çantanın fermuarını da kapalı tut dedi ben de şok içinde tamam teyze dedim teyze giderken çantamı kapatmak için elime aldığımda zaten kapalı olduğunu gördüm arkamı dönüp teyze sen bunları nerden biliyorsun demeye kalmadan çoktan gitmişti o anda yaşadığım korkuyu tarif edemem bir ürperti geldi bacaklarım titreye titreye yurda gittim

Başınıza daha önce paranormal olay geldi mi?