Benim içimde çin var mesela dua okuyamam kurana katlanamiyorum en yakın zamanda hocaya gidecem geçen gün baygınlık geçirip kekeledim defne yaprağı yakınca mahvoldum :( gibi
Rüyamda köpek öldürülüp leşi yedirildi bana tuzak kuruldu kedilerle köpeklerle konuşuyorum sahiplerinden bahsediyorlar bir de cini ters namaz kılarken gördüm kara çarşaflı camide erkeklerin içinde ters namaz kılıyordu köpegin biri eşyaların yerini değiştiriyordu
Antidepresan kullanıyorum ben de saf gibi sanıyorum ki psikolojik meğerse kodugum cinler yapıyormuş nasıl musallat oldular anlamadım hocanın biri papaz büyüsü var sende dedi ama bilmiyorum :(
Zaten 6 tane psikiyatriyr gittim ilaç öyle yan etki yapmaz dediler ve bayginligimin nedeni hicbisekilde bulunamadı yilllardir baygınlık ve kriz geçiriyorum çocukken mezarda dolasirdim köylerde büyüler meşhurdur muhtemelen bı büyüye falan denk geldim başka birine yapilmks kapmış olabilirim ya da mezardaki cinler beni sahiplemis olabilir ama korkmam
Sene 2010-2011 dayım Almanya’dan köye tatile gelmişti bizim köyde biraz cinli şeyler olmuş zamanında ama tam bilmiyorum ben de. Neyse bir yaz akşamı kahve içerken dayım balkonun demirine koymuş fincan yere düşmüş ama kırılmamış aşağı almaya gittik ileride yukarıdaki yolda saçları önünde bir kız vardı beyaz gecelikli hani cidden gördüm yalan değil
Daha sonra 2017 de kış ayında köyde çeşmenin üstünde arapça şeyler yazıyordu söylenene göre büyü ve dua yazıyormuş daha sonraki yıl o çeşmeyi yıktırıp yeni bir hayrat yaptırdılar çok garip gerçekten ve yine aynı yıl o pijamalı gördüğüm kızın olduğu yolda ama yıl 2017 tabi küçük bir ağaç var çalı gibi.. gözleri simsiyah bebek kafası görmüştük. Kafasının içinde arapça kelimelerle dolu kağıt ve kan vardı sonra oraya atıp kaçtık. Kar yağıyordu karın içine düştü zaten sonra köpekler havladı zar zor girdik eve. Kuzenim kardeşim ve ben 2-3 gün dışarı çıkamadık. Sonra cesaretimizi toplayıp baktık hiçbir şey yoktu
Ama onları araştırırken varlıklarını aşırı derecede hissediyordum hatta bir kez kuzenlerim kafama zorla sokuyordu yok nazar boncuğu yere düşerse cin çıkar diyordu içinden : yine bir yaz ayı ama sene 2013 tü sanırım. Silivri Selimpaşada teyzemlere gitmiştim hol zaten çok uzun değil kısa sayılır tam karşıdaki oda büyüktü bir de o odaya girerken sağımızda kalan ufak bir oda vardı. Camı nasıl desem okullardaki cam gibiydi uzun büyük kare camlardan oda küçük olduğundan yatak zaten odayı kaplıyordu hava aşırı sıcaktı teyzemde açmış biz düşmeyelim diye önüne bir sürü yastık koymuştu ben büyük odadan çıktım salona gidicem amaaa. O küçük odada camdan bir elin çıktığını gördüm kahverengi korkunç bir eksi ciddiyim ne kadar doğrudur bilemiyorum annemde kızmıştı onları konusursan gelirler demişti