Bir gün ayna da fotoğraf çekiyordum 2019 yılında, eski evimizdi, her neyse dış kapıya bakıyordu kolidorda da duvara asılan orta boy şaşalı bir ayna, neyse işte boydan kombini kendimi falan çektim ben bir kaç tane, gittim salona oturdum resimlere bakıyorum hangisini paylaşabilirim diye, resmin birinde sağ omzumun tarafında, siyah şapkalı yelek tarzı bir şey giymiş, elinde üç tane sivri ucu olan mızrağa benzer bir şey tutuyodu, tırmık mi artık her neyse, çatal gibi. Ondan sonra yüzünde çizikler vardı, gözleri mavi siyah kırmızı karışık duruyodu, ağzı da hafif seni biplicem dercesine gülümsüyodu kötü gülüş işte anlayın. Ben anneme sordum bu ne diye umursamadı bakmadı ztn fotoya yanılma falandır dedi, neyse bir kaç kez daha baktım fotoya hafızaya kazındı tabi sildim sonra. Oradan da taşındık ztn, bu sebepten değil tabi evi beğenmiyoduk mdmssn
Cinlerin olduğunu biliyoruz ztn ya, ki her yerde hocalar söylüyor zaten, bazen eşyaların yerlerini değişip dalga geçtikleri oluyor yani onların da bizimle.
Gece gözümde uyku bandı vardı su içmek için kalktım yani kalkacaktım sonra bi kız bana doğu koşmaya başladı bağırmaya çalışıyorum ama sesin çıkmıyor 5 dakka geçti kaldım öyle ve hahahaha diye bi kız kulağımın dibinde gülüyor (sanıyorum) anlatınca hiç paranormal gibi değil ama baya korkunç tu yani bildiğimiz karabasan
2
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Oha, bu karabasan herkese farklı gözüküyor bide galiba, yetişkin görenler de var
Tuvalette arkamdan insan boyunda siyah bir gölge bana baktı ve geçti.
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Yaşanır o ya, onların meskeni oralar ztn banyo ile tuvalet falan, odan da bide çöp falan varsa at gitsin, yemek yediysen yatağın oralarda hep temizle, Muz olabilirler yoksa
Tabi. 8,9 yıl önceydi. O zamanlar bir şeylerle uğraşıyordum. Öğrenmesi günah olmayan ama yapması şirk olan bir şeyle. (Neden yaptığım çok önemli değil) Evdeki pencereleri sürekli kontrol ederdim açık bırakmam. Bir gün dışarıdan eve geldim ve kapının tam önünde durdum. geceydi, Elimi kapı koluna atarken bir müddet bekledim ve sırtımın ortasından vücudumun her tarafına sanki elektirik yayılıyormuş gibi hissettim. Bunu yaşadığımda zaten anladım bir şeye tepki veriyordu vücudum. Bir şeyler söyleyip içeri girdim. Her taraf karanlık , önce eve baktım sonra kapıyı kapatmak için sırtımı döndüğümde tekrar kapıdaki o his oluştu. Kapıyı kapatmadan arkama baktım ve bembeyaz kediye benzer bir şeyi gördüm. hızlı hareket ediyordu. Göz teması kurmamaya çalıştım. Kapı açık olduğu için cıktı . Kapıyı kapattım o gece sıkıntılıydı benim için.
Teşekkür ederim. O an bilincim bana oyun oynuyor diye. Şunu bile düşündüm görüntü olup ses yoksa bu beynimin oynadığı bir oyun diye düşündüm, pati sesleri geliyordu. O zaman gerçekti ve herhangi bir ilacın yan etkisi değildi. Çünkü ilaçta kullanmıyordum.
İnanırım çünkü gerçekten bizimle oynuyorlar, bende hep gôlgeler sesler duyuyorum tek başıma olduğum zaman veya annem bile olsa yanımda hep bir diğer odadan sesler gelir, annem der ki cinlerin geldi yine, ironi yapmaya başladık artık düşün kdkd