Amacınıza gidiyor musunuz? Yoksa hayallerde izlemek ile mi yetiniyorsunuz?
Her ikisini de yapmayanlar ne yapıyor, mutlular mı? Değillerse neden bir şey yapmıyorlar?
1 soruda 5 soru oldu fkdk hepsini cevaplamak zorunda değilsiniz.

Amacınıza gidiyor musunuz? Yoksa hayallerde izlemek ile mi yetiniyorsunuz?
Her ikisini de yapmayanlar ne yapıyor, mutlular mı? Değillerse neden bir şey yapmıyorlar?
1 soruda 5 soru oldu fkdk hepsini cevaplamak zorunda değilsiniz.
Yaşadık bununda kralını yaşadık. Bir ton soruya cevap aradık ve bulduk. Sayende hangisine yazacağımı şaşırdım Apo kardeş. Amacım mutlu ve huzurlu hayata devam etmek
Fkdkd Mutlu kal
Seni de öyle görmek isterim kdjdj
Amacım genel anlamda tek bir insanın dahi olsa hayatına dokunabilmek
Yararlı olmak yani
Sözde amacıma gitmek için çaba harcıyorum fakat son zamanlarda kendimi koşu bandında gibi hissediyorum yani yerimde sayıyorum
Hayallerimi izliyorum demek de olmuyor çabalıyorum demek de yetersiz kalıyor
Hayallerime yaklaşmadan mutlu olamayacagm sanırım
Mutlu olamayacağım dersen, mutlu olmamayı amaç olarak görmez misin?
Şimdi hayallerin ile mutlu olduğunu farz edelim, mutlu bir beyin, hayallere gitmekte daha pratik yollar geliştirmez mi?
Kesinlikle geliştirir. Mutsuz bir beyin nasıl ki kendini bırakır, sadece acıya odak verir, mutlu bir beyin ise daha iyi olmak için yollar arar.
Hayallerin seni mutlu edecek seviyede kurabilirsin 🙄 sonuçta sınırsız bir hayal gücün var ✨
Bak farkına varabiliyorsun
Amacım , hedefim , hayalimdeki mesleğim , kariyerim umarım olur şu an çabalıyorum ama korkuyorum.:/
Esra Esra korkmadan amacına gitmelisin. İstediğin olmuyorsa, pes mi edeceksin? Bu hayatı kazanan kişiler pes etmeyi bilmeyen kişilerdir.
Umarım...🥺
Hayat amacım daha kaliteli ölmek.
Kaliteli yaşam varsa, kaliteli ölürüz🐈
Evet..
Teşekkürlerimi kıymetli huzurlarınıza sunuyorum beyefendi.
Ricalarım ile tarikatınıza bağlılıklarım sunarım hanımefendi.
Cevap
14Cevap
Hayatımdaki amacım artık kendimim. Kimse için gereğinden fazla ödün vermiyorum artık. Biri üzülecekmiş, kırılacakmış diye istemediğim bir şeyi yapmıyorum. Hayallerimin peşindeyim.
Biliyorum bana bir türlü çörek vermedin. Bunu da hayatının amacı gibi benimsemişsin. 😠
Şimdi yazdın 😠🧐
Mutlu olmak. ve sevdiğim hayatı yaşamak
Herhangi bir amacım yok ölecekmiş gibi anı yaşıyorum
Anı nasıl yaşadığına göre değişir Basu1 doğruluğu
Herkes ne yaşadığını bilir zaten ABD
Katılıyorum basuu
🍉✔️✔️✔️
Hayattaki tek amacım tamamen kendimi gerçekleştirmek üzerine, ben bu yaşıma kadar hep kendi duygularımın, kendi doğrularımın peşinden gittim hiçbir zaman elalem ne der diye yaşamadım. Bundan sonraki ömrümde de 50-60 yaşına geldiğimde geriye dönüp baktığımda "keşke" demek istemiyorum, aslında tüm amacım bu..
Hayattaki amacım kendim olmak ve biryerlere gelebilmek güçlü durabilmek
Bazen yapabiliyorum bazen olmuyor korkularımla yüzleşirsem başarılı olurum bence 😊
Çözümü biliyorsunuz. Yapabilirsiniz 😎
Teşekkür ederim:)
✨🎈
Tek amacım sanırım iyi bir kul olayım, hakkıyla kulluk görevimi yerine getireyim diye uğraşıyorum ama bazen buna ters durumlar yaşıyorum.
Terslik yaşamayan kul yok aslancım. Düzelcez inşAllah ✨
İnşaAllah
Atanmak tek amacım bunun için de çalışıyorum atanamazsam ne yaparım bilmiyorum ama aşırı şartladim kendimi atanmak zorundayım diye
Bu kararlılık varsa atanma olur 😎
Bolca gezmek çokca gezmek 😃
Amacım sadece huzurlu bir hayat.
En büyük amacın nedir? Çok çok çok gezmek.
Bruh
Evlenip hanımcı olmak , hanımla zaman gecırmek , tatıle gıtmek falan.
Evlenmeden hanımcı olmak? Bismillah bu kaçıncı seviye 😃
Evlenmeden degıl dur dur 😂 Çadırı karıştırma
😂😂😂 Tamam
İyi bir insan olma derdindeyim.
Kimseye bir zararım yok. Kimsenin de bana zararı yok.
İnsanlığa bir faydam dokunursa ne ala. Dokunmazsa da çok da şeyimde.
Iyi insan olmak ve bu hayata güzel izler birakmak. Bunun icin sabirla adim adim yürüyorum. Her şeye ve herkese ragmen.
Bazen resmen bomboş yaşıyorum. Geçmişe gitsem çoğu şeyi değiştirirdim diyorum lâkin bende bu üşengeçlik varken yine aynısını yapardım galiba
Hayallerim ve hefelerim için çalışıyorum yıllardır, hayalimin projesi üzerinde de 4 senedir uğraşıyorum iş olarak
Topluma yararlı bir insan olup ideallerim için çabalamak vs 😊
Para kazanıp yiyip içip gezmek hayvan dan pek farkım yok
amacım falan yok kendim için yaşamaya çalışıyorum işte
hayatımdaki amacım hayallerimi gerçekleştirip huzurlu, mutlu yaşamak
bana ne denilirse onu yapmak zorundayım
Sen neden bir şey demiyorsun?
diyemem
Hayat bu kadar kısa iken iyi, hoşgörülü ve sevecen bir insan olmak dışında hiçbir amacım yok
Hayatım yok ki amacım olsun. :)
Bir hayat tasarla
Amaçlarını gerçekleştirmek için çabalarım uzun denemeler sonucu olmazsa nasip değil diyorum bu şekilde teselli buluyorum.
Zayıflarla beslenmek
Sanırım sınavımı verip çekip gitmek
Benim bı amacım yok
Sebep?
Çünkü hayatımda istediğim hicbirsey sahip değilim ne anneye ne babaya
Elbette kolay şeyler değil papatya bunlar... Bilmeden de konuşmak istemiyorum. Ama kendini üzmeye hakkın yok.
Bok*tan hayat yaşıyorum ben yaşasam ne olacak ki hayattaki amacım acı çekmek başkada bişey yok
Kendine bu acıyı laik görüyor isen buna kimse müdahale edemez.
Sıfırdan hatta eksilerden hayata başlayan, mutlu olan insanlar var. Onların senden farkı, kendilerine mutluluğu amaç edinmişlerdir.
Hiç Bir Amacım Yok ☹️
Neden?
Valla Dükkan Açacağım Yakın Zamanda Onun Haricinde Bir Planım Yok Maalesef
Fazla sosyal Gezmeyi Seven Biri Değilim
Hayırlı olsun şimdiden. Dükkan açmakta bir amaç zaten. Bunu küçümsemek olmaz. Zamanla düşündükçe amacın olur olur.
Teşekkürler
bu ulkeden kurtulmak
Akşama eve tek para dönebilmek
*parça
Sevgi
Yavas yavas gidiyorum
Gidiyorum
Hayatı güzel yaşamak.
nefes almak
Zevk
İyi bir insan olmak
Amacım yok