158 boy
47 kg
Buğday tenli tesettürlü
34numarali
Özgüveni azalmış duyguları ölmüş.
Sizce bu kız hayatını nasıl daha fazla geliştirebilir
158 boy
47 kg
Buğday tenli tesettürlü
34numarali
Özgüveni azalmış duyguları ölmüş.
Sizce bu kız hayatını nasıl daha fazla geliştirebilir
Bedenini ve ruhsal durumunu değilde kendi iyi olduğu akla dair yönleri geliştirip kendine bir şeyler katıp ileriye bakabilirse düzelebilir.
Cevap
16Cevap
Ben pek anlamadım fiziksel özelliklerinle özgüvenin ne alakası var diye. Hani desem çok zayıfsın veya çok kilolusun bu seni psikolojik olarak etkiliyor ama vücut ölçülerin de normal. Yalnız 34 numara ayak baya küçükmüş. Bol bol kitap oku, sağlığın el veriyorsa ve çalışmıyorsan bir işe gir çalış bu sana hiç beklemediğin kadar özgüven vericektir
Özgüven problemine dair olan soruna boyunu kilonu eklediğine göre cidden özgüvenin sıfıra inmiş demektir.
Kendini sev ve geliştir spor yap cilt bakımı yap tarzını oluştur yeteneklerini geliştir
Fiziksel özelliklerle bu soru sorulmaz, cevap da verilmez.
34 numaralı ne, benim bilmediğim bişey sanırım
Ayakkabi
Düşünmüyorum
Bilmiyorum hayatım sorguluyorum
Peki
Hicbirsey
Sorunlar mi her ne yapsam insanlara batıyor insanları memnun etmek istiyorsun edemiyorsun herşeyde laf yiyin dalga geçilen sen?
İnsanları değil kendini memnun etmeye çalış sen de, zaten memnun da olmuyorlar neden çabalayıp kendini yorup üzesin ki. Kendini mutlu et, insanlar memnuniyetsiz, insanlar kendi mutsuzluklarına kılıf arayarak başka insanlardan acısını çıkarıyorlar. Sen mutlu olmadan kimseyi de mutlu edemezsin de ayrıca. Bencil olmalısın bence daha fazla
Peki teşekkürler
Ok
Bu kız kendine gelmese bunalıma girecek
Kitap ouyarak, ve yaşayarakdeğiştirebilir
Tesettürlülerin şansı yok zaten
Benimle sohbet ederek benimle öğrenerek
Kimsin ki
Kim olduğum önemli değil sadece 10 dakika ayır kendin tart karar ver
Peki
Tutku_1.2 fake Instagram
öğrenerek
37 numara ne?