AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Agnostizm ben asla netliğin olduğunu düşünmüyorum ne tam olarak var ne de yok diyebiliriz bence çok soyut bir durum var karşımızda
Dini inancım yok
Elhamdülillah, Müslüman'ım.
Elhamdülillah Müslümanım🕋🕋
Elhamdülillah müslümanım
İsevi
O nedir bahsedermisin?
Hiristiyan demek
Katolik hristiyan
Anladim
Hiristiyanlar incilin hakikatini tamamen bozdular
Neden
Hesaplarına gelmeyen hakikatleri sildiler
Yoksa incilde 4 büyük kitaptan hak olan kitaptır
Biliyorum onu
@mirxano ney hesabimiza gelmemiş
Ör vereyim Hz Muhammedin son peygamber olduğu incilde belirtilmişti neden bunu kabul etmeyip isa peygambere biat etmeye devam ettiniz üstelik onu Allah'ın oğlu olarak görüyorsunuz
İçkide haram di incilde onuda siz helal kildiniz
@mirxano sen şaka mısın?
Şaka yapacak bir şey söyledim mi şimdi
Bakın her inen peygamber hak beygamber ama ondan sonra kim indiyse öncekinin hükmü batıl oluyor ve en son hz Muhammed indirildi bütün insanlığın ona biat etmesi gerekiyordu doğru ve hakiki yolda olmak için. İncilde Ahmed son peygamber diye geçmiyor mu buna rahip bahira kendisi açıklamıştı
@mirxano ha demek ki ciddisin iq kontrolü yaptim gel bakalım günün stresini senin üzerinde attim malum önyargılı yaklaşmayayım diye sana 2 kez font geçtim başta yorumuma gelerek hristiyan dedin ondan sonra hesaplarina gelmedi diyerek ezme girişiminde bulundun onun ardindan senin semavî inancindaki kuran-i kerim tahrif edilmemis gibi karşıma cikip basma kalip örn verdin incil zaten yeşuadan sonra havarileri tarafindan kaleme alınmış yy. gectikce öğretileri yenilenmiş bir kitap ayni zaman da tevrat ve zebur da öyle kuran-i kerimde niçin eklemelere yorumlamalara mektubatlara ihtiyaç var madem öyle? İnsan eli değmiş her sey zerzereye uğramış bula bula incilemi atifta bulundun
@mirxano Münhamenna evet incilde geçer ben inkar etmiyorum sen konuyu nereye bağlıyosun arapçasi Ahmad
Hz. İsa dedi; “Eğer beni seviyorsanız, emirlerimi tutun. Ben de Rab’den dileyeceğim ve O size başka bir Faraklit verecektir; ta ki, daima sizinle beraber olsun.” (Yuhanna, Bâb 14, Âyet: 15-16)
Orada faraklit grekçe priklitos yani senin dediğin Ahmad evet külliyat bunu onaylar sen nereye varmaya çalışıyosun net argüman sun
Doğrudur 4 büyük kitap ta insan eli değmiş biz Müslüman olarak isa musa davud peygambere ve onlara inen kutsal kitaplara da inanıyoruz kurani ezberleyen hafızlar vardı ayet ayet indirilmiş 23 sene zarfında nitekim savaşlarda hafizlar şehit olurken kuran Ebubekir vasıtası ile mushaf haline geliyor onda kesinlikle şüphe yoktur Cebrail vasitasi ile indirilmiş ve manası izah edilmiştir. şimdi demem o ki son peygamber hz Muhammed indirildi hz isadan sonra ve onun hükmü bitti onun zaminda ona inanan Hristiyanlar cennete gidecekler şimdi hz Muhammeden sonra bir peygamber daha inmiş olsaydı Bizim ona inanmamız gerekirdi
Yuhhana belirttiği 14 ayet onun isa peygamberden sonra inmesine işarettir onu kabul edin denilmiştir
@mirxano Onun hükmü bitti olur mu hiç senin öbür peygamberlere inancın yokmu ?
Siz neden hz Muhammedi kabul etmiyorsunuz peki onun son peygamber olduğunu
@mirxano arkadaşım sen beni mi sınıyorsun hristiyan buldum bakalım semavi dinlerine yaklaşımı nasil mi dedin ne için konuşuyosun anlamiyorum matta dan yuhannadan teyit gectim muhammedi aliyi ebubekiri sevmeme iteleme gibi bi durum söz konusu olabilir mi 4 kitaptan birinin en kıymetlisi bu kişiler sen bir ara katolik rahip ile iştişareye gir yaklaşımın hoşuma gitmedi hristiyanlik bir din inanc değil ki sanki ateist ignostikmisim gibi tavir aldin
@Birabey benim tüm peygamberlere inancım son kitap kuran ve son peygamber hz Muhammed onun için onun umettindenim ben
@mirxano Benim soruma cevap verir misin? sen muhammetten başka peygamber e inanmıyor musun? hz isa hz musa hz davut hz nuh a felan inanmıyor musun
@Birabey ben yer yüzüne inanan 124 bin peygamberin tümüne inanıyorum hiç şüphesiz
@mirxano bir iseviye yeşuayi neden tanrinin oğlu olarak görüyorsunuz diye sorumu sorulur iyi ben de o zaman kuran-i kerim neden muhammede indirildi diyip saçmalayıp kaos yaratayim üçlü birlik hristiyan doktrisi ruhban sınıfı duymadın mı hic
Sen eger bir müslümansan tüm peygamberlere inanmak zorundasın ve güzel kardeşim hiçbir peygamberin devri hükmü bitmez şuanda da şirk koşuyorsun kimin devrinin bittigini sen ne bileceksin şu türküye de kaç kişi yüzde yüz müslüman gibi yaşıyor
Elbette Hıristiyanlık bir din ve hak olan tüm dinler Allahin emrinde kuran da Allah şöyle buyuruyor hak olan din Allah katinda isalm dinidir diye
@mirxano o zaman Tevrat, Zebur, İncil neden indi söyler misin ?
@mirxano sen tüm dinleri hoşgörüsüzlügün ile elinin tersiyle itiyosun o zaman ne haddine diğer dinleri yok saymak arada pozitif ağız ucuyla olumlu konuşup alaşaği edemezsin müslimleri yanlış tanıtarak vebale giriyosun onlarin adina konuşmayın bu şekilde islamdan da soğutursunuz tek din islam tek peygamber muhammed diyerek gayen ne bu şekilde insan kazanilmaz
@mirxano haşa allah şey mi dedi hak din kuran ama bunlara da göz atın felan mı dedi Tevrat, Zebur, İncil bu kitaplar neden indi?
@Birabey tüm beygamberler zaminda yapmış olduğu davada insanları Allah'a olan inanca davet etmişler hiç şüphesiz onlara inanlar cennete girecekler her peygamber kendinden sonra gelen peygamberden söz etmiştir ve ona onun inanilmasini söylemiştir
@Birabey öncelik muhammedin diyo o ardından da tek din islam diyip üste çıkıyor aslında pozitif eleştirisel davranıp sinir ucuyla oynuyo tanrinin söz elçiliğini kesin kes konuşmak bir insanoğluna düşmedi mesih mehdi peygamber havari değilsin neticede hele ki net ifadeler çok yanlış ben bugün isevilikte soru sorulsa incile tekrar göz atarım yanlış hüküm sunarım dinden soğuturum ruhu kirletirim diyerek bu nedir ya hu
@mirxano beyefendi lütfen dinden soğutur ifadeler kullanmayin herkesin sabri var konuşmayi sonlandırın
Kesinlikle haklısın insan sözüm meclisten dışarı üstüne alınma insan taraftarı oldugu veya mensubu oldugu şeyi araştırıp öyle gelmeli öyle anlatmalı aksi taktirde yarım yamalak bi tam olarak arkadaşın yorumları ile insanı dinden soguturlar.
@Birabey doktrini bilmesi şart incil tevrat zebur hakkında hatta inandığı din hakkında her şeyi anlatır sunarim ama benim peygamberim senin peygamberini döver ilkokul seviyesinde argümana diyalog yetişmez
Müslümanım elhamdülillah
Hiçbir şeye
Müslümanım
Elhamdülillah
Muslumaniz hamd olsun
İnancım yok
Muhtemelen önceki hayatımda ateisttim
Neden
şimdi Hindu musunuz.
önceki hsyat inancı onlar da var sanırım cayinistler fe mi vardı Bi de